SlideDog: Gambar Saiki Kanthi Mulus

Slidedog

Aku ora yakin manawa ana profesional penjualan sing durung nemplek ing ngarepe wong akeh utawa ruang rapat sing penting yen duwe masalah nalika presentasi bisa digunakake. Slidedog ngarep-arep bisa mungkasi kanthi menehi aplikasi sing nggawe Powerpoints, PDF, presentasi Prezi, film lan malah kaca web ing aplikasi offline sing bisa diputer saka USB drive! Sampeyan ora kudu kuwatir maneh babagan konektivitas, ngoper aplikasi, utawa malah nampilake laptop liyane.

  • Dhaptar Dhaptar Presentasi - Slidedog ngidini sampeyan nggawe dhaptar lagu kanggo kabeh media presentasi. Cukup seret file sampeyan menyang Slidedog, atur ing urutan sing sampeyan karepake, lan sampeyan wis siyap. Yen sampeyan kudu ditampilake, utawa yen ana macem-macem speaker, Slidedog ngilangi kerumitan kanggo nyiyapake presentasi sampeyan.
  • Ndhukung Kabeh - Slidedog ndhukung kabeh media presentasi umum. Babagan apa wae saka PowerPoints, PDFs utawa Prezis menyang jinis video utawa gambar apa wae. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo nampilake konten web menyang pamirsa. Lan mbukak langsung saka tongkat USB tanpa instalasi.
  • Saklar Mulus - Slidedog nangani ngalih ing antarane file presentasi sampeyan. Sawise sampeyan ngeklik wiwitan, kabeh file wis diiseni lan siyap, lan saklar saka siji file menyang file liyane kedadeyan lancar. Sampeyan bisa malah mlumpat maju yen sampeyan ora sithik wektu utawa bali maneh menyang file. Ora maneh ndeleng folder ing panggung utawa ngganggu pamirsa kanthi desktop sing rame.
  • Puter maneh Sampurna - Slidedog ngidini sampeyan nggawe dhaptar lagu kanggo kabeh media presentasi. Cukup seret file sampeyan menyang Slidedog, atur ing urutan sing sampeyan karepake, lan sampeyan wis siyap. Yen sampeyan kudu ditampilake, utawa yen ana macem-macem speaker, Slidedog ngilangi kerumitan kanggo nyiyapake presentasi sampeyan.
  • Pentinge Presenter - Slidedog dirancang kanggo digunakake ing tampilan dual. Fitur layar presenter kapisah karo dhaptar lagu, cathetan wektu lan presenter. Iki tegese sampeyan mesthi bisa ngontrol, nalika pamirsa mung ndeleng apa sing sampeyan pengin.

Slidedog saiki mung kasedhiya kanggo Windows. Yen sampeyan pangguna Mac, priksa manawa ndhaptar pangguna kasebut kaca download supaya dheweke ngerti yen kudu nggawe versi kanggo Mac!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.