SlickText: Apa Fitur lan Kapabilitas Integrasi Platform Pemasaran SMS?

Platform Pemasaran Pesen Teks SMS lan MMS

Umume bisnis mikir babagan olahpesen teks mung minangka kemampuan ngirim pesen teks menyang pelanggan. Nanging, olahpesen SMS lan MMS wis suwe saya suwe. Kajaba saka syarat kepatuhan dhasar, platform pemasaran pesen teks wis berkembang kanthi akeh pilihan keterlibatan, otomatisasi, pamisahan, personalisasi, lan kapabilitas integrasi.

Teks Slick minangka platform olahpesen teks kanthi fitur lengkap lan fitur sing solid kanggo bisnis dhasar sing pengin nggawe teks nawakake kabeh perusahaan perusahaan sing pengin nggabungake SMS lan MMS menyang strategi penjualan lan pemasaran.

Ringkesan Platform SlickText

Pesen teks pancen luar biasa kuat karo asil sing apik tenan. Sawetara perkara sing bisa sampeyan lakoni nganggo platform olahpesen teks kaya SlickText yaiku:

  • Teks kanggo Gabung - Wong bisa sms kanggo gabung karo dhaptar pemasaran SMS kanthi ngirim tembung kunci unik menyang nomer telpon cekak sing diarani a shortcode. Saben tembung kunci unik lan makili dhaptar olahpesen teks dhewe. Kanthi Teks Slick, klien bisa milih lan duwe kode cekak dhewe.
  • Teks kanggo Pilih - nggawe polling multi-pitakonan lan aliran pengumpulan data sing bisa dileksanakake dening pelanggan lan non-pelanggan liwat pesen teks. Sampeyan banjur bisa pisahake dhaptar kanthi info sing wis diklumpukake lan targetake target pelanggan liwat pesen teks mbesuk.
  • Teks kanggo Menang - Kontes lan undhang-undhang minangka cara sing apik kanggo narik kawigaten para pamirsa lan nggawe dhaptar kanthi bebarengan! Apa wong ngirim teks tembung kunci menyang 31996 kanggo entuk kesempatan kanggo menang. Platform kasebut ngaktifake, mbukak, lan ngrampungake kontes sampeyan. Secara acak dianugerahi para pemenang sampeyan lan kita kabeh nindakake kanthi 100% kanthi otomatis.
  • Siji Wong - Kaping pirang-pirang sampeyan bakal menehi penawaran khusus kanggo pelanggan anyar sing gabung karo dhaptar pemasaran teks. Supaya wong ora nyalahake kesepakatan kasebut, fitur iki mung ngidini saben wong nampa balesan otomatis kanthi sepisan. Yen milih metu banjur milih bali, dheweke bakal entuk pesen bali maneh.
  • Survei SMS - nggawe survey multi-pitakonan lan aliran pengumpulan data sing bisa dileksanakake dening pelanggan lan non-pelanggan liwat pesen teks. Sampeyan banjur bisa pisahake dhaptar kanthi info sing wis diklumpukake lan targetake target pelanggan liwat pesen teks mbesuk.
  • Kupon Seluler - bangun kupon seluler sing apik banget kanggo dikirim menyang pelindung sampeyan. Dheweke bisa dikustomisasi lan kalebu dhukungan barcode POS. Saben kupon uga nyedhiyakake analisis rinci babagan saben interaksi pangguna karo tawaran sampeyan.
  • Loyalitas Ganjaran - Bukak program penghargaan kesetiaan sing ningkatake penylametan pelanggan lan supaya wong bali maneh. Piranti lunak program kasetyan kita gampang banget lan gampang digunakake. Pelanggan sampeyan mesthi seneng!
  • Teks ulang taun - Gampang nglumpukake ulang taun masarakat nalika langganan dhaptar teks sampeyan. Banjur, nalika dina khusus teka, sistem kita bakal kanthi otomatis ngirim pesen teks ulang taun sampeyan. Sampeyan bisa ngontrol kabeh! Sampeyan nyetel kanthi harfiah lan lali!

Gunakake KODE STR1362 kanggo diskon 15%!

Miwiti SlickText

Fitur Platform Pesen Teks SlickText:

  • Kirim Pesen Teks Massa - Apa sampeyan lagi ing komputer utawa ing perjalanan, sampeyan ora bakal nemoni masalah nalika ngirim teks.
  • Penjadwal Pesen Teksg - Gampang gawe jadwal pesen teks kanggo metu tanggal lan wektu apa wae. Sampeyan bisa nyiyapake pesen siji, utawa ngurus promosi sawetara wulan sekaligus. Sampeyan bisa uga otomatis ngotomatisasi pesen kanthi gawe jadwal supaya bisa dibaleni kanthi rutin.
  • Pesen Teks 2 Way - Pesen teks mlebu kothak mlebu / 2 arah ngidini para pelanggan sing ana kanggo mbales kampanye lan ngirim pesen teks. Cara sing apik kanggo tetep nyambung lan njawab pitakonane wong liya. Fitur olahpesan teks bisnis utama sing kudu digunakake dening kabeh wong.
  • MMS / Pesen Gambar - Gampang masang gambar menyang pesen teks sing metu kanggo nambah tarif keterlibatan lan tanggapan saka para pelanggan. Kajaba iku, MMS uga ngidini sampeyan ngirim nganti 1,600 karakter ing awak pesen.
  • Balesan otomatis - uga dikenal kanthi jeneng otomatis SMS, balesan otomatis minangka pesen otomatis sing ditampa pelanggan sawise ngirim teks teks menyang kode shortcode. Sampeyan bisa menehi insentif, mbales nganggo gambar, takon pitakon tambahan, lan liya-liyane!
  • Fields Custom - ngidini sampeyan nyimpen data khusus ing kontak saliyane kolom standar kaya jeneng, email, lsp. Iki ngidini sampeyan segmen kontak ing level sing luwih granular supaya sampeyan bisa dadi spesifik kaya sing dikepengini kontak sampeyan target ing kampanye sampeyan.
  • wong - Kontak sampeyan luwih akeh tinimbang mung nomer telpon ing dhaptar. Alamat saben wong kanthi jeneng. Fitur iki ngidini sampeyan nggabungake jeneng ngarep, jeneng mburi, lan liya-liyane menyang teks grup kanthi sentuhan pribadi.
  • Rincian Analytics - Entuk wawasan sing migunani banget babagan upaya pemasaran teks. Kanthi kabeh wiwit grafik sing milih / metu menyang statistik geografis lan nelusuri tautan, Teks Slick wis nggawe sampeyan dijamin babagan kabeh perkara penting sing kudu sampeyan ngerteni.

Platform Pemasaran SMS

  • Segmenake Kontak Sampeyan - nggawe subkelompok ing dhaptar pemasaran teks adhedhasar data pelanggan kaya kode area, kutha, negara, tanggal langganan, lan liya-liyane.
  • Kampanye Drip - fitur otomatis sing ngidini sampeyan ngirim seri pesen teks sing ditundha wektu menyang pelanggan sawise gabung karo dhaptar teks. Alat sing migunani banget sing mbantu sampeyan terus komunikasi karo pelanggan.
  • Baleni Pesen - Kudu ngirim pesen kanthi rutin? Fitur iki ngidini sampeyan ngirim pesen teks kanthi otomatis kanthi mung nemtokake sawetara info dhasar. Sampeyan bisa mbaleni pesen saben dina, saben wulan, rong minggon, ing dina utawa minggu tartamtu, lsp. Pilihan kasebut ora ana enteke.
  • Aplikasi Seluler sing Ditampilake Kanthi Lengkap - Ngatur kabeh program olahpesen teks nalika mbukak nganggo aplikasi seluler gratis. Isine kabeh fitur apik sing padha karo pengalaman desktop lan ndhukung Apple lan Android.
  • Verifikasi Umur - Ing sawetara kasus, sampeyan mung pengin pasar menyang wong sing umure luwih saka umur tartamtu. Cukup klik verifikasi umur, atur syarat umur sampeyan lan pangguna kudu mbales tanggal lair sadurunge lengganan. Mung sing nyukupi sarat umur sing bisa melu!

Gunakake KODE STR1362 kanggo diskon 15%!

Miwiti SlickText

Integrasi SlickText

  • Formulir Opt-In Web - Gawe formulir pilihan sing cocog karo seluler sing bisa digunakake minangka kaca kebangkrutan, ing kios, ing tablet, utawa ditempelake ing situs web sampeyan. Pambangun formulir SlickText nggawe gampang nggawe formulir kasebut tanpa ngerti babagan desain utawa kode.
  • Link sing Milih - Pilih wong kanthi klik link. Tautan pamilih kanthi kode unik nyedhiyakake cara sing apik kanggo nambah dhaptar. Cukup klik siji ing piranti seluler lan aplikasi olahpesen bakal mbukak kanthi nomer lan tembung kunci kanthi otomatis.
  • Teks kanggo Langganan - Fitur iki ngidini sampeyan nyekel alamat email pelanggan sawise gabung karo dhaptar teks. Minangka cara sing apik kanggo nambah upaya pemasaran email bebarengan karo pemasaran teks. Saka dashboard, sampeyan bisa kanthi gampang ngekspor email sing diklumpukake langsung menyang panyedhiya pemasaran email favorit.
  • Integrasi Email - Sinkronake kanthi otomatis email sing dijupuk nganggo layanan pemasaran email favorit kaya MailChimp, Kontak Konstan, ActiveCampaign, lan liya-liyane. Iki kabeh kedadeyan kanthi nyata lan ora mbutuhake intervensi saka sampeyan. Cukup atur banjur selehake data.
  • Integrasi Shopify - Integrasi langsung SlickText karo Shopify ngidini sampeyan menehi pilihan kanggo para pelanggan milih dhaptar pemasaran SMS nalika checkout. Kajaba iku, data ngidini mili saka Shopify menyang SlickText supaya sampeyan bisa nggawe segmen pelanggan, target wong adhedhasar tuku, lan ngirim pesen SMS kranjang sing ditinggalake.
  • Integrasi Facebook - Pateni manuk loro kanthi watu kanthi integrasi Facebook. Kanthi mung 1 klik ekstra, sampeyan uga bisa ngirim pesen teks menyang Facebook uga. Sampeyan uga duwe opsi ngapiki postingan Facebook dadi beda karo teks sampeyan! Tonton Video kasebut!
  • Integrasi Zapier - Zapier minangka layanan sing nyambungake aplikasi lan piranti lunak supaya bisa digunakake bebarengan. Integrasi Zapier ngidini sampeyan nyambungake SlickText karo luwih saka 1,100 layanan populer sing digunakake saben wong saben dina.
  • RESTful API - Apa sampeyan pangembang independen utawa perusahaan gedhe, API REST SMS kita bakal gampang ngidini aplikasi sampeyan miwiti SMS!
  • Webhooks - Kudu nyekel data wektu nyata babagan kedadeyan sing ana ing akun sampeyan? Webhook kita minangka cara sing cepet lan gampang kanggo aplikasi sampeyan njupuk informasi nalika kedadeyan kasebut kedadeyan.
  • Sinkronisasi Data - Apa sampeyan duwe data pelanggan unik sing pengin sampeyan segmen adhedhasar? Kabeh informasi kasebut disinkronake karo pelanggan sing wis ana kanthi gampang mung sawetara klik.

Teks Slick nduweni kabeh organisasi sing dibutuhake kanggo mbangun lan ngatur Carrier lan CTIA manut program pemasaran pesen teks - kalebu manajemen kontak tanpa wates, otentikasi rong faktor (2FA), panyimpenan aman, dhukungan multi pangguna, lan rencana keukur tanpa kontrak.

Kajaba iku, kita nawakake macem-macem sumber daya pemasaran SMS lan bahan pendhidhikan kanggo sapa wae sing pengin ngembangake ilmu pengetahuan lan ngasah katrampilan.

Gunakake KODE STR1362 kanggo diskon 15%!

Miwiti SlickText

Pengungkapan: Aku afiliasi saka Teks Slick.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.