Slick Kick: Platform Pemasaran Multi Saluran Global

tendhangan lunyu

Nalika situs kasebut ngumumake platform minangka Marketing Automation sistem, aku ora yakin bakal setuju yen diwenehi tinjauan fitur Slick Kick. Otomatisasi pemasaran biasane kalebu aliran kampanye lan skor timbal kanggo mbantu program pemasaran mlebu ... sing Slick Kick katon ora didukung. Nanging aku bakal mbuktekake kapabilitas pemasaran multi-saluran kaya sing bakal dideleng saka dhaptar ing ngisor video ... wow! Platform iki wis multi-basa lan siap kanggo mbukak. Dheweke uga ngumumake akun gratis kanggo urip kanggo para pelanggan sing kurang saka 2,000 kontak ing basis data.

Nalika platform ngomong babagan Kabeh-ing-Siji, mripatku cenderung ucul… nanging Slick Kick meh saben media dipasang ing platform:

  • email Marketing - solusi pemasaran email kanthi macem-macem template sing bisa dikirim, lacak lan atur.
  • Siaran Faks - ya, isih bisa digunakake lan kadhang luwih gampang entuk nomer fax kanggo masarake barang tinimbang alamat email.
  • SMS Marketing - olahpesen teks terus universal lan efektif, nyedhiyakake sawetara tarif panebusan paling dhuwur kanggo tawaran media apa wae.
  • Formulir Gedung mbantu sampeyan nglumpukake informasi sing dibutuhake kanggo nggawe dhaptar Opt In. Gawe nggawe pembangun formulir kanthi gampang kanggo nglumpukake data adhedhasar kabutuhan khusus sampeyan.
  • Landing pages - ngewangi bisnis sampeyan supaya tuwuh lan entuk pajanan ngluwihi situs sampeyan.
  • Autoresponder - ngiyatake hubungan sampeyan karo klien lan prospek bebarengan karo nambah kampanye pemasaran lan penghasilan email.
  • Survei Online - nggawe formulir, poling lan survey kanggo entuk intelijen akeh prospek lan pelanggan.
  • Broadcasting Swara - ngelingake pelanggan liwat layanan otomatis penyiaran swara babagan pambayaran, janjian, update, lan liya-liyane.
  • Manajemen Event - hosting acara durung nate dadi luwih gampang.
  • Manajemen Kontak - atur kabeh kontak sampeyan ing sak lokasi lan integrasi karo Zoho, Salesforce utawa Microsoft Dynamics.
  • Kampanye Twitter - Go Social, Go Global lan Go Viral.
  • Kampanye Facebook - Jaringan karo pelanggan lan prospek sampeyan.

Aku ora yakin ing endi papane, nanging amarga sawetara basa Inggris sing rusak ing situs kasebut, aku mung bisa nganggep manawa dununge ana ing papan sing basa Inggris minangka basa nomer loro. Amarga blog kasebut katon dibukak tanggal 1 November 2013 - Aku kira isih ana sawetara perkara sing kudu ditindakake ... nanging katon janjeni banget.

Aku seneng karo tantangan sing digawe platform kasebut ing ngarep platform pemasaran sing wis ditemtokake. Nalika pangembangan dadi luwih gampang lan teknologi wis dadi luwih murah, platform pemasaran durung nyetel regane lan tren. Wiwitan anyar kaya iki mesthine bakal entuk dhasar lan menehi rega ing saindenging industri, nggawe pemasaran multi-saluran kasedhiya kanggo bisnis ukuran.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.