SlayerAI: Nemtokake macem-macem tembung sing sampeyan kudu menang

SlayerAI - Headline Ponggawa lan Optimasi Baris Subjek

Rata-rata, limang kaping minangka akeh wong maca judhul minangka maca salinan awak. Nalika sampeyan nulis judhul, sampeyan wis ngentekake wolung puluh sen saka dolar sampeyan.

David Ogilvy, Ogilvy babagan Pariwara

Slayer minangka kecerdasan buatan (AI) produk sing prédhiksi carane narik kawigaten judhul kanggo pamirsa tartamtu. Contone, ngerti yen denim dukun daisy sing 15% luwih makarya tinimbang denim kathok cendhak cendhak ing pasar fashion. Slayer ngolah teks adhedhasar endi salinan bakal katon, menehi asil sing cocog kanggo nggedhekake sukses kanggo pamirsa. AI kerjane kanthi nganalisa ewu kampanye lan teks sadurunge, uga efektifitase. Banjur dilatih kanggo ngerteni manawa teks kasebut narik kawigaten utawa ora.

Studi Kasus SlayerAI

Salah sawijining conto carane Slayer digunakake yaiku nambah pelanggan 30% kanggo perusahaan cybersecurity perdagangan umum, OneSpan. OneSpan nggunakake Slayer kanggo ngoptimalake baris subyek email kanthi ngenali permutasi sing paling menarik:

studi kasus slayerai onespan

Napa SlayerAI penting?

Sajrone 3 taun kepungkur, jumlah salinan sing digawe tambah 10x liwat.

Ukuran Pasar Penciptaan Konten Digital Global samesthine bakal tekan $ 38.2 milyar ing taun 2030 kanthi CAGR 12% sajrone taun 2020 lan 2030. Amarga tekane kasunyatan virtual lan intelijen buatan, alat nggawe konten digital nyekseni kenaikan permintaan sing tiba-tiba. sajrone periode ramalan. 

InsightSLICE, Pasar Penciptaan Digital

Wutah iki didorong dening sawetara faktor - owah-owahan sing saya tambah menyang perdagangan online, panyebaran pangguna anyar sing pertama kali online, lan kemampuan nggawe salinan nganggo AI.

Ana luwih akeh bakat lan alat kanggo nggawe konten, lan owah-owahan menyang perdagangan online nambahake panjaluk salinan… lan mung saya gedhe.

SlayerAI menehi kemampuan kanggo resonate karo pamirsa ing segara konten sing digawe murah. Kanthi iki, komunikasi gedhe dadi superpower. Kanggo ngadeg metu karo salinan sampeyan, mbutuhake luwih saka mung kanggo mesthekake yen sampeyan duwe grammar lan ejaan sing tepat, utawa mung ngetutake praktik marketing sing paling apik, amarga game pungkasan iku kabeh babagan bisa ketemu pamirsa ing ceruk.

Saiki, masalah komunikasi sing ora apik lagi ditanggulangi liwat intervensi manual (contone, editor manungsa) lan nggunakake piranti lunak tartamtu sing bakal menehi sampeyan konvensi umum (Grammarly sing paling populer). Nalika editor manungsa bisa dadi gedhe lan khusus khusus, nemokake copywriter khusus bisa larang lan mung akeh karya sing bisa ditindakake.

SlayerAI minangka asisten sing cocog, utamane yen tujuane yaiku supaya kampanye pemasaran sampeyan tampil kanthi apik, kanthi konsisten.

SlayerAI paling apik kanggo sapa?

SlayerAI minangka alat sing apik kanggo sapa wae sing nulis salinan online. Saiki, pangguna Slayer kalebu perusahaan gedhe, bisnis cilik, agensi pemasaran, lan copywriter freelance individu.

AI gratis digunakake kanggo wektu winates, lan bisa langsung mbantu nambah konten, saliyane:

  • Nindakake tes A/B minggu ing menit tinimbang sasi
  • Priksa ejaan kanggo impact, tinimbang grammar
  • Kontrol kualitas cepet kanggo copywriters junior

Kunci kanggo nulis salinan sing apik yaiku nemtokake apa sing dikarepake para pamirsa luwih dhisik, banjur nggabungake merek sampeyan. Mulane Slayer nggawe kemampuan kanggo milih saka puluhan target pamirsa; saka wong sing kasengsem ing crypto, kanggo sing kasengsem ing fashion, kaendahan, fitness, mobil, renovasi omah lan liyane.

AI kita wis diuji sacara ekstensif karo klompok cilik pangguna beta, lan asile luar biasa. Apa iku mbantu wiwitan nambah tarif mbukak saka 12% dadi 19%, utawa mbantu agensi marketing tuwuh kanthi ngidini wong-wong mau mbuwang wektu luwih sithik kanggo mriksa karyane.

Pengin nulis judhul situs web sing luwih apik, baris subyek, judhul blog, salinan iklan, kiriman sosial lan SMS? Slayer wis sampeyan dijamin ing kabeh ngarep.

Kepiye cara kerja SlayerAI?

Nggunakake Slayer gampang, mung ndhaptar akun gratis, login, banjur:

  1. Pilih target pamirsa
  2. Ketik salinan sing pengin dicetak, banjur pilih manawa sampeyan pengin menehi saran
  3. Klik proses

Mekaten! Yen sampeyan ora bisa ndeleng target pamirsa sing cocog, sampeyan bisa njaluk sing anyar saka kita nggunakake dropdown ing sisih kiwa situs web.

Skor sing sampeyan deleng yaiku persentase kemungkinan teks sampeyan bisa narik kawigaten. AI 80%+ akurat, tegese judhul sampeyan saiki bakal narik kawigaten para pamaca sing larang regane.

Apa sing kedadeyan nalika sampeyan lagi viral?

Menehi produk utawa layanan sampeyan kesempatan paling apik kanggo nyebarake virus bisa ngganti rejeki perusahaan sampeyan kanthi signifikan. Iku prabédan antarane taun dodolan rekaman lan njaga status quo.

Peluang paling apik kanggo tuwuh lan dadi virus nggunakake SlayerAI kanggo mesthekake sampeyan ngoptimalake upaya marketing. Ndaftar saiki lan entuk 2 minggu SlayerAI gratis!

Ndhaptar kanggo nyoba SlayerAI

Pambocoran: Aku nggunakake pranala afiliasi kanggo Amazon lan SlayerAI ing artikel iki.