Skype ing iPad

skype ipad

Aku isih kelingan nalika tablet dianggep rada ora normal. Nanging, ana akeh aplikasi sing ngowahi antarmuka panganggo lan trep ing tablet sing tumindak kasebut is ganti. Mung dina iki aku ninggalake laptop ing omah nalika aku menyang Barnes lan Noble. Aku nggawa iPad ing kana lan ngrampungake sawetara perkara.

Sanajan aku duwe Thunderbolt kanthi layar sing gedhe tenan, iPadku isih bisa digunakake real estate sing luwih trep. Aku ora dhewekan ... Digitime nglaporake yen 40 yuta tablet iPad bakal didol ing taun 2011 lan angka kasebut dijangka mundhak tikel digit taun ngarep. Tablet pihak katelu ngarep-arep bisa ndeleng tuwuhing telung digit! Penjualan laptop, ing tangan liyane, duwe plummeted. Tablet wis teka!

Mangkene pariwara kanggo rilis Skype anyar kanggo iPhone:

Saiki Skype ana ing iPad. Pitakon kudu ditakonake, apa sing bakal ditindakake ing pasar ponsel? Penjualan smartphone terus mundhak - ngluwihi penjualan PC… apa bakal suwe? Kanthi jujur, yen aku bisa nelpon kanthi kualitas liwat Skype ing iPad liwat sambungan nirkabel sing apik (kajaba operator nirkabel sing mblokir)… apa aku butuh telpon maneh? Apa sampeyan nate ndeleng dagang ing ponsel sampeyan kabeh?

One comment

  1. 1

    Rencana ponsel bakal dadi rencana data seluler. Ora suwe cukup kabeh lalu lintas swara bakal mbukak jaringan data. Siji-sijine pitakon yaiku faktor wujud sing digunakake kanggo komunikasi. Apa aku pengin njupuk laptop, tablet utawa pc saku?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.