Bank Nyengkuyung Pemanasan Global

UPDATE 8 / 9 / 2007: Ora yakin apa ana gandhengane karo postingan blogku, nanging Sky Financial saiki wis mbayar maneh $ 1.75.

Pesen kanggo bankku, Langit Keuangan:

Tanggal 8/3/2007 aku kesah menyang Smith Valley ATM lan County Line ATM saka US31 lan kalorone ATM wis ora bisa digunakake. Aku seneng ngilangi biaya layanan panggunaan ATM ASING 08-03-2007 ing $ 1.75 ing akunku. Aku ora duwe pilihan liyane, nanging ora ngunjungi ATM ing bank liyane.

Tanggepan saka Sky Bank:

Pak Karr,

Sayange, kita ora bakal bisa mbayar maneh ragad layanan panggunaan ATM manca. Ana limang lokasi sing beda-beda sajrone radius 5 mil ing Greenwood. Kanggo diskusi luwih lengkap babagan perkara iki, sampeyan bisa ngobrol karo manajer Pusat Keuangan Greenwood.

Uga kanthi gabung karo Huntington Bank, sampeyan bisa nggunakake mesin ATM Hunington Bank tanpa dikenani biaya layanan babar pisan. Saiki ana 1,400 ATM ing antarane Sky lan Huntington sing bisa digunakake.

Matur nuwun wis banking karo Sky Bank.

Teks Asli

Umpan Balik Sky Financial

Iki sebabe aku sengit karo bank lan kenapa diskusi rampung:

  1. Aja matur nuwun amarga wis banking karo Sky Bank. Aku nyoba kaping pindho bank karo Sky Bank nanging ATM sampeyan ora aktif.
  2. Dadi sampeyan ngarep-arep aku terus nyopir saka ATM menyang ATM nganti aku bisa nemokake sing lagi aktif?
  3. Aku mesthine bakal bungah yen bakal ana 1,400 ATM liyane sing bisa uga ora kasedhiya?

Yen sampeyan wis nate weruh pirang-pirang biaya sing dakkandhakake karo bocah-bocah iki, sampeyan bakal keselak. Kasunyatan manawa dheweke ora bakal njaluk alesan $ 1.75 sing sederhana, ora lucu. Muga-muga kabeh departemen Layanan Pelanggan saya suda ing penggabungan kasebut.

Mangkene limang lokasi… trep, ya?

Sky Banking ATM ATM ing Greenwood

13 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Doug,

    Sampeyan kudu pindhah karo bank online. Aku wis banking karo Everbank suwene 8 taun. Dheweke mbayar dhuwit nganti $ 6 / bln kanggo biaya ATM. Dheweke malah nyedhiyakake amplop mbayar ongkos kirim kanggo ngirim kuitansi ing.

    Everbank uga nyedhiyakake macem-macem fitur liyane sing bisa ditrapake bank-bank.

    Aku ora percaya yen isih akeh wong sing nggunakake bata lan mortir. Aku pancen ora ngerti maksude.

    Regards,

    Randy

  4. 4

    Mung supaya sampeyan luwih apik - ora, sejatine.

    Aku bakal ngomong yen wayahe bank anyar, nanging kahanane ora bakal nambah. Pilihan mung sampeyan yaiku ngobrol karo manajer bank lokal.

    ATM 1400 - yaiku 1400 ing antarane rong bank, dudu 1400 sing anyar, lan nyebar ing antarane pira negara bagian? Lan, apa sampeyan nate ndeleng ATM Huningdon ing omah sampeyan? Aku durung nate weruh siji ing kene.

    Bank akun pribadi saya uga ing Sky. Wis adol telu utawa kaping papat wiwit aku mrana. Aku ora nate nemoni masalah, nanging ora nggunakake ATM.

  5. 5

    Aku mikir sing ngganggu tenan yaiku rega layanan sing larang banget. $ 1.50 dadi $ 1.75 saben transaksi? Heck, sampeyan kudu mbatalake minimal $ 100 sekaligus kanggo ngisep 1%!

    Ing Kanada, kita mung duwe sawetara bank sing apik, nanging ana ATM sing sithik lan sithik saka saben bank lan luwih akeh ATM independen sing ana ing saindenging papan. ATM bank sing luwih sithik lan luwih independen = biaya layanan luwih akeh…

    Aku ngomong "YES!" kanggo gawe awis nalika dijaluk nalika checkout ing toko - ora dikenani biaya layanan bodho…. Lan apa maneh kanthi 'biaya layanan'? Iki minangka biaya CONVENIEN. Bank dakwajibake mbayar jasa - ora yakin apa sing bakal dakwenehake…

    Bank lan perusahaan ponsel - bathi orane.

    • 6

      Urut lucu ... Aku isih duwe akun Royal Bank of Canada ing kana. Yen ora ditutup kanthi biaya (sing bisa uga kasebut)… sapa ngerti, bisa uga aku jutawan! Apamaneh saiki looni saya kuwat tinimbang kita!

      Amin ing bank lan perusahaan ponsel. Kayane sampeyan luwih tuwa dadi perusahaan, saya tambah apik nalika ngurus pelanggan! Mbuwang maskapai uga ing kana.

  6. 7

    @Rick: Aku dadi bankir online sing gedhe, Rick. Aku mikir sebabe aku dadi kukus banget ing babagan iki. Aku malah mbukak akun kanthi online! Sing ora nate mbayar sen kanggo nangani bisnisku.

    @Randy: Apik banget yen dirungokake dheweke dianggep bener, Randy! Aku bakal mbukak akun karo dheweke.

  7. 8
  8. 9

    Apa sampeyan wani menehi komentar yen sampeyan ngarepake kabeh Dept Layanan Pelanggan mudhun amarga ana penggabungan ??? Ya ngerti, ana akeh wong sing makarya ing kana sing seneng menehi sampeyan kabeh, nanging kita ora duwe wewenang kanggo nindakake. Ana atusan wong sing bakal kelangan kerja. Atusan bocah sing gaya urip sing bakal digunakake bakal ganti sacara dramatis. Dadi aja menehi komentar kaya ngono amarga sampeyan ora bisa nemoni ragad ATM $ 1.75 sing bodho sing bisa ditindakake maneh kanggo situs web crybaby cilik. Dudu kesalahan layanan pelanggan sing didakwa uga dudu kaluputane yen ora dibalekake dhisik. Apa sing sampeyan lakoni kanggo mbalekake ora apa-apa, nanging komentar sampeyan sing angel digawe menyang wong sing salah. Aku meh bisa njamin yen sampeyan ngobrol karo wakil saka tugas kasebut, dheweke bakal menehi saran yen sampeyan bakal menehi bayaran maneh. Dadi sadurunge sampeyan mbukak babagan wong, ngerti kasunyatan sadurunge sampeyan tresna karo wong luwih saka apa sing wis dihancurkan dening perusahaan. Umume wong sing kelangan pegaweane wis pirang-pirang taun ana ing kana, lan dudu kesalahan sampeyan yen sampeyan dikenani biaya yen sawetara bankir milyuner mutusake biaya supaya dheweke bisa dadi luwih sugih. Sing kudune sampeyan omong yaiku muga-muga wong sing nggawe aturan kasebut bakal ilang kerjaan. Kita ora entuk bayaran lan njupuk planggaran, komentar sampeyan minangka penyalahgunaan suntingan. Kepiye sampeyan seneng yen ana wong ngandhani sesuk yen sampeyan ora duwe kerja maneh? Utawa yen ana wong ing kulawarga sampeyan dikandhani manawa ana perusahaan liya sing njupuk alih duweke lan dheweke ora bakal dibutuhake maneh? Iku kenek banget kanggo dijupuk. Dadi aja menehi komentar adhedhasar apa sing sampeyan pikirake, sinaoni kasunyatan sadurunge sampeyan mutusake sampeyan ora pengin kerja kabeh.

    • 10

      Pelanggan,

      Siji-sijine cara pangowahan perusahaan yaiku saka njero. Yen karyawan gedhe ninggalake perusahaan sing ala utawa perusahaan sing ala, mesthine bakal menehi piwulang marang perusahaan kasebut.

      Yen sampeyan pancen pengin nggawe babagan iki lan sampeyan yakin uga ora adil, mula sampeyan kudu lunga tinimbang dhukungan kanggo organisasi kasebut.

      Sampeyan ngerti lan aku ngerti manawa Sky Bank (lan jeneng sadurunge) ngasilake dhuwit akeh kanggo wong mlarat sing mbayar biaya lan denda. Pancen kriminal ... nanging angger duwe lemmings kanggo nindakake penawaran, dakkira ora bakal owah.

      Doug

  9. 11

    NINGGALKE? Sing dakkandhakake luwih gampang tinimbang rampung nalika kerja meh ora ana ing papan sing dakenggoni. Ora ana proyek sing ora duwe kabijakan / prosedur sing bakal disetujoni kabeh wong. Mung amarga sampeyan kerja ing perusahaan sing sampurna ora nggawe sampeyan dadi wong ala. Lan Layanan Pelanggan ora ana hubungane karo $ 1.75 sampeyan. Kita ora mbayar ragad kasebut. Lan aku yakin kita kabeh uga mbayar ragad bodho. Nanging aku kudu ngandhani, umume bank sing ngisi daya. Lan umume bank ngisi sampeyan nggunakake debit ing toko. SKY ora, nanging Huntington ora. Dadi, sampeyan ngerti, ana akeh kabijakan sing nyedhot lan ora ana ing endi wae. Aku yakin manawa ana wong sing nyambut gawe ing Walmart bisa menehi pitakon babagan soko sing nyedhot ing kana ... .mula yen dheweke akeh banget mbayar barang, apa ana sing salah amarga sampeyan rumangsa disuwek? Kayane sampeyan kudu golek perkara sing luwih apik kanggo sampeyan tinimbang mbuwang $ 1.75 banjur mbalik lan pengin kabeh anggota luwih saka 100 bakal nganggur lan ing garis pengangguran sing sampeyan mbayar pajak !!!!

    • 12

      Pelanggan,

      Aku bisa uga mbayar pajeg. Paling ora pajak nyoba adil ing sawetara penghasilan (sejatine dheweke ngukum wong sugih). Biaya bank mung ukuman kelas menengah lan ngisor.

      Kayane sampeyan minangka karyawan sing semangat sing peduli karo klien sampeyan. Muga-muga sampeyan nemokake sing luwih apik! Aku tenan.

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.