UltraSMSScript: Tuku Platform SMS, MMS, lan Pemasaran Swara Kanthi API

UltraSMSScript - Platform Pemasaran SMS, MMS, lan Swara

Miwiti strategi pesen teks bisa dadi proses implementasine sing angel. Pracaya utawa ora, operator umume manual saiki uga… ngirim dokumen, retensi data lan kabijakan privasi ditinjau, mlebu ing idin SMS. Aku ora nyoba negesake pentinge kepatuhan karo media iki, nanging frustasi migrasi utawa nggabungake solusi SMS bisa dadi frustrasi kanggo para pemasar adhedhasar ijin.

Proses kanggo Pemasaran SMS biasane cukup rumit. Umume platform SMS, kayata ora komunikasi lan integrasi langsung karo operator SMS. Biasane platform pemasaran utawa komunikasi SMS sing komunikasi karo layanan sing banjur nyambung menyang gateway pesen sing banjur ngirim pesen menyang operator.

Nalika platform SMS pancen apik tenan, dheweke gumantung ing gateway pesen SMS supaya sisteme bisa operasional. Saka sudut rega, tegese sampeyan mbayar piranti lunak, sampeyan mbayar biaya olahpesen menyang platform, sampeyan bisa uga mbayar entuk tembung kunci liyane, banjur mbayar biaya olahpesen menyang gateway pesen. Biaya SMS bisa cepet njeblug… luwih-luwih amarga konsumen nggunakake SMS luwih asring kanggo sesambungan karo bisnis.

Ing pungkasan taun kepungkur, 48.7 yuta konsumen bakal gelem milih nampa komunikasi SMS saka merek favorit. 70% konsumen mikirake pemasaran SMS minangka cara sing apik kanggo bisnis supaya bisa narik perhatian. 82% wong ujar manawa mbukak kabeh pesen teks sing ditampa.

Paus Lauren, 45 Statistik Pemasaran SMS sing Pelanggan Pengin Sampeyan Kenal

Ana sawetara gateway SMS sing kuat lan terjangkau sing bisa didaftar lan digunakake langsung liwat API sing kuat, kalebu Twilio, Plivo, Telnyx, SignalWire, Nexmo, Ytel, lan Bandwidth. Platform kasebut duwe kit pangembang piranti lunak sing nyambung menyang API sing kuat kanggo mbantu sampeyan ngembangake platform SMS utawa integrasi, nanging sampeyan pengin. Nanging, sing mbutuhake keahlian pangembangan, infrastruktur, lan pangopènan sing isih ana.

UltraSMSScript: Tuku lan Ngatur Platform Pesen SMS Sampeyan dhewe

Alternatif sing luwih murah kanggo nggawe platform olahpesen SMS sampeyan dhewe utawa mbayar biaya lisensi saben wulan menyang platform online yaiku tuku kode lan mbukak infrastruktur sampeyan dhewe. Iki bisa mbantu sampeyan tangi lan mlaku kanthi luwih cepet uga njamin platform sampeyan tundhuk, aman, lan stabil. UltraSMSScript minangka piranti lunak label putih kanthi API sing bisa sampeyan tuku lan instal dhewe banjur gunakake gateway SMS apa wae. Ora ana biaya sing lagi ditindakake lan sampeyan mbayar biaya olahpesen SMS sing luwih terjangkau amarga sampeyan lagi nggarap gateway kanthi langsung.

Fitur UltraSMSScript Kalebu

  • Kupon Seluler - Gawe Kupon Seluler sing apik kanggo dikirim menyang pelanggan. Iki minangka cara sing apik kanggo mbangun basis pelanggan sing setya lan uga menehi hadiah kanggo para pelanggan saiki. Saben kupon bisa dikustomisasi kabeh lan kalebu akeh setelan lan fitur sing ngidini sampeyan keluwesan karo carane pengin disiyapake.
  • Q&A Bot SMS - Gawe pitakon SMS otomatis lan tanggapan sing diwiwiti kanthi ngirim teks ing tembung kunci. Sampeyan bisa nggawe pitakon kanthi urutan kaya sing dikarepake. Cocog kanggo dhukungan pelanggan, kuis, kumpul saran sing migunani, lan nambah dhaptar sampeyan.
  • Kirim SMS Akeh - Minangka inti saka kampanye pemasaran SMS yaiku kemampuan kanggo ngirim pesen SMS kanthi akeh menyang pelanggan. Kirim menyang 1 klompok utawa macem-macem klompok sekaligus! Kirim pesen menyang pelanggan kanggo ngumumake tawaran utawa diskon sing pengin dipromosekake sing bisa ngasilake bisnis gedhe.
  • Kata Kunci Seluler Unlimited - Kemampuan kanggo pangguna nindakake pemasaran tembung kunci. Tembung kunci seluler minangka elemen kampanye pemasaran seluler kanggo narik target pasar target. Sampeyan entuk akses menyang tembung kunci tanpa wates! Wong bisa ndhaptar pemasaran teks kanthi ngirim teks ing tembung kunci.
  • Penjadwal SMS Akeh - Ngrencanakake pesen kanthi interval minangka cara sing apik kanggo njamin supaya pelanggan ora lali karo sampeyan. Skrip kita ngidini sampeyan duwe kontrol lengkap nalika pesen SMS bakal dikirim supaya sampeyan bisa gawe jadwal pesen sadurunge.
  • Autoresponders - Sawise wong gabung karo dhaptar pelanggan, kanthi otomatis ngirim pesen kustom maneh. Sampeyan uga bisa nyiyapake otomatis kanggo ngirim SMS kanthi otomatis menyang pelanggan sawise langganan jadwal prasetel kaya email otomatis digunakake.
  • Kirimake Pesen MMS / Gambar - MMS nggawa email kanthi cepet lan cepet SMS menyang komunikasi pelanggan. Cat kabeh gambar nganggo media sing akeh ing saben ponsel, kanthi tarif mbukak sing meh 100% lan wektu respons cepet.
  • Obrolan SMS 2 Cara - Obrolan SMS 2 arah nyambungake sampeyan utawa departemen layanan pelanggan menyang pelanggan seluler, liwat SMS. Klumpukake umpan balik sing penting lan nggawe komunikasi karo para pelanggan minangka dalan 2 arah, kabeh liwat SMS kanthi antarmuka messenger cepet!
  • Sub-Akun - Apa anggota tim sing pengin didelegasi bisa digunakake ing macem-macem modul ing platform lan mung menehi akses menyang fitur tartamtu? Sampeyan bisa nindakake kanthi sub-akun!
  • Pesen Ambalan - Kudu gawe jadwal seri pesen kanthi bola-bali? Sampeyan bisa mbaleni acara saben dina, mingguan, saben wulan, lan tahunan lan frekuensi acara sing dijadwalake (saben dina, saben dina kaping 2, saben dina kaping 5, seminggu, saben 2 minggu, lsp.)
  • Kontes SMS - Gawe kontes SMS minangka cara kanggo melu lan menehi hadiah marang para pelanggan saiki uga nggunakake alat sing apik kanggo nambah dhaptar. Ora ana sing luwih penting tinimbang njaga supaya pelanggan seneng lan nambah dhaptar kanthi bebarengan!
  • Pengarepan SMS Ulang Tahun - Gampang nglumpukake ulang taun kontak nalika langganan dhaptar sampeyan. Banjur, nalika ulang taune utawa sawetara dina sadurunge, sistem kita bakal kanthi otomatis ngirim pesen teks ulang taun sampeyan.
  • Integrasi Facebook - Kemampuan kanggo nuduhake pesen menyang kaca Facebook! Sebarake lan tambahake partisipasi ing antarane para penggemar supaya sampeyan bisa nambah pelanggan kanthi nuduhake pesen ing akun Facebook.
  • Statistik Pangiriman SMS Akeh - Deleng statistik rinci kaya # pesen sing sukses, # pesen sing gagal, alasan pesen gagal, lan ngidini pangguna mbusak pelanggan saka dhaptar sing gagal nampa pesen.
  • Analytics Kampanye Rinci - Lacak kampanye sampeyan supaya luwih tliti babagan tembung kunci sing nindakake log SMS sing paling apik, rinci, lan pelanggan anyar lan lengganan sajrone wektu tartamtu.
  • Widget Ndhaptar Situs Web - Ngidini calon pelanggan gabung karo dhaptar pemasaran SMS liwat formulir adhedhasar web sing dilebokake ing situs web. Iki nyedhiyakake cara liyane sing regane biaya kanggo nggayuh konsumen anyar.
  • Jajak Pendapat SMS - Gawe poling teks-kanggo-swara supaya para pelanggan tetep melu lan kepengin ngerti apa sing sampeyan tawakake uga nglumpukake informasi sing terkenal lan entuk wawasan babagan apa sing dikarepake lan dibutuhake saka sampeyan.
  • Pambangun Kaca Splash Mobile - Sampurna kanggo pangguna sing pengin nggawe kaca dhewe nganggo video, gambar, utawa HTML apa wae banjur ngirim URL kaca kasebut menyang dhaptar pelanggan kanggo dideleng. Dilengkapi karo editor HTML kanthi fitur lengkap.
  • Pangeling janjian - Jadwal lan kirim pangeling janji menyang pelanggan manawa ora lali karo janjian sing wis digawe. Telusuri kontak sampeyan banjur gawe jadwal SMS kanthi gampang.
  • Shortening & Pelacakan Link Dibangun - Sampeyan duwe pilihan kanggo nyepetake tautan sampeyan supaya ora njupuk akeh karakter ing pesen teks lan uga nglacak pirang-pirang klik kanggo tautan tartamtu kanggo ndeleng sepira efektife pesen sampeyan. Alat cilik sing migunani banget!
  • Nomer Lokal - Klumpukake umpan balik sing terkenal lan jadikan komunikasi dadi dalan 2 arah kabeh saka nomer telpon lokal sing bisa dikenali! Tambah sawetara nomer lokal menyang akun pangguna. Kirim pesen saka nomer telpon kanggo nyepetake pangiriman utawa nyepetake.
  • Tandha Email - Entuk tandha email pelanggan anyar nalika kedadeyan utawa ringkesan saben dina. Uga, entuk tandha email imbangan kredit sing sithik supaya sampeyan bakal ngerti kapan nambah kridit.
  • Cithakan Pesen - Simpen pesen SMS sing umum utawa asring digunakake supaya ora prelu ngetik pesen sing padha bola-bali. Cukup pilih template sing bakal digunakake lan tinggal pesen kanggo sampeyan.
  • Siaran Saka Telpon - Nalika mlayu? Ora ana masalah babar pisan! Sampeyan bakal duwe kemampuan kanggo mbuwang kampanye pemasaran SMS kanthi pesen teks sederhana! Ora prelu mlebu menyang akun sampeyan kanggo ngatur proses iki.
  • Kode QR - Gawe kode QR minangka cara kanggo nyembangke kampanye pemasaran offline menyang media online. Piranti lunak iki dilengkapi karo kode QR URL kaca web pelanggan anyar.
  • Segmenake Kontak Sampeyan - Kanthi fungsi pamisahan klompok, sampeyan bisa kanthi gampang nggawe klompok ing dhaptar pemasaran teks. Iki ngatur kontak menyang klompok lan ngidini sampeyan tetep ngatur kabeh pelanggan lan asal-usulé!
  • Broadcasting Swara - Siarake pesen swara menyang kontak sampeyan! Salah siji ngetik pesen lan sistem bakal ngonversi teks dadi swara, utawa ngunggah pesen sampeyan liwat file MP3. Cara liya sing apik kanggo komunikasi lan njaga kontak sampeyan ing penawaran.
  • Upload Dhaptar Pelanggan Sampeyan - Duwe dhaptar SMS pilihan saka papan liya sing pengin sampeyan pindhah menyang migrasi? Yen sampeyan duwe idin tinulis eksplisit saka pelanggan yen dheweke setuju kanggo nampa pesen saka sampeyan, sampeyan uga bisa ngunggah dhaptar. Kita wis nggawe proses kasebut gampang banget!
  • Pesen Swara / Nerusake Telpon - Surat swara lan kemampuan telpon terusake. Pilih opsi supaya telpon langsung menyang voicemail, ing endi sampeyan bisa ngrungokake ing njero panel kontrol, utawa nerusake telpon menyang nomer sing dikarepake!
  • SMS menyang Email / Email menyang SMS - Entuk bewara email nalika ana wong sing ngirim SMS babagan nomer online (SMS menyang Email). Sampeyan banjur bisa langsung nanggapi email kasebut saka klien email, sistem bakal njupuk email kasebut, lan ngirim teks maneh (Email menyang SMS). Alat sing apik lan migunani banget!
  • Jeneng lan Email Capture - Duwe opsi kanggo nglumpukake jeneng lan email saka pelanggan anyar sing gabung karo dhaptar pilihan sampeyan! Kumpulake jeneng kanggo nggawe pribadi pesen SMS lan email yen sampeyan pengin promosi karo kampanye pemasaran email.
  • Manajemen Kontak - Gampang banget nggunakake sistem manajemen kontak sing ngemot kontak / langganan. Telusuri lan atur kabeh pelanggan ing kene.
  • Ganjaran Kasetyan Kertu SMS Punch - Lali kertu doyo kertas sing kuno lan asring diselehake. Menehi hadiah kesetiaan "kertu doyo" SMS kanggo pelanggan lan nggawe kesetiaan kanggo merek sampeyan supaya pelanggan seneng lan bali maneh.
  • Pembina Kios - Kios loyalitas digital minangka alat canggih sing ngidini sampeyan nggawe tampilan kios sing gampang digunakake. Iki nyedhiyakake tampilan sing ramah pangguna kanggo para pengguna ing situs - supaya dheweke gabung karo klub seluler, mriksa program loyalitas, lan mriksa status sing saiki.
  • API - Akses fitur paling utama ing platform UltraSMSScript liwat API. Nggabungake API UltraSMSScript menyang aplikasi sampeyan bakal ngidini sampeyan nambah fungsi platform menyang aplikasi sampeyan dhewe!
  • Integrasi Email - Yen email dijupuk, otomatis tambah email menyang layanan email favorit kaya Mailchimp, aWeber, GetResponse, ActiveCampaign, utawa Sendinblue! Kabeh ditangani kanthi mulus ing mburi layar.
  • Fax Online - Kirim lan nampa fax ing antarane UltraSMSScript lan mesin fax! Migrasi proses faks manual, offline lan ganti dokumen fax dadi pengalaman piranti lunak nalika menehi fleksibilitas menyang bisnis kanthi adoh saka hardware lawas.
  • Milih kaping pindho - Kemampuan milih kaping pindho opsional yen diuripake, wong bakal entuk pesen teks tambahan sing njaluk wangsulan karo "Y" kanggo ngonfirmasi langganan. Milih kaping pindho ora diwajibake, nanging luwih disaranake ing kahanan tartamtu gumantung saka isi pesen sing bakal dikirim.

Kanggo versi sing dienkode saka Skrip PHP, sampeyan bakal nampa kabeh kode sumber supaya sampeyan bisa ngowahi elemen desain ngarep yen pengin menehi tampilan lan rasane sing dikarepake. Nanging, umume file back-end inti bakal dienkode. UltraSMSScript Efesus ioncube kanggo ngode lan menehi lisensi file kasebut. Umume perusahaan hosting wis nginstal lan ngaktifake loader ioncube amarga ioncube minangka standar industri kanggo nglindhungi file sensitif. Kanggo paket skrip Level 4 & ULTRA, sampeyan bakal nampa 100% kode sumber lan, mesthine sampeyan mlebu perjanjian non-adol meneh sing ora bakal adol maneh skrip nyata. 

Tuku UltraSMSScript Saiki!

Pengungkapan: Aku nggunakake link afiliasi ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.