Aku Mbuwang Setahun Saka Konferensi, Mangkene Kadadeyane

pesawat terbang.jpg

Rolas wulan pungkasan minangka sing paling rame ing sejarah bisnis kita. Kita nyusun ulang publikasi Martech, pindhah kantor sawise 7 taun, lan kanthi jujur ​​mbangun layanan wiwit wiwitan. Aku mutusake ora mbukak konferensi sajrone taun kanggo fokus ing bisnis. Nyatane, aku ora nate plancongan ing Florida sawayah-wayah, ing kana aku seneng ngaso lan ngunjungi Ibu. (Ibu ora seneng banget babagan iki!)

Sadurunge periode iki, aku ngobrol ing meh kabeh konferensi pemasaran utama ing Amerika Utara lan uga ngobrol ing luar negeri. Nyatane, salah sawijining konferensi favoritku kedadeyan saiki - Jagad Pemasaran Media Sosial. Aku seneng banget ngomong ing konferensi - nggawe aku semangat lan aku ketemu karo sampeyan sing duwe sesambungan digital nanging ora nate ketemu sadurunge. Aku pengin nuduhake pengaruhe kanggo aku lan bisnis.

Ngliwati Konferensi Pemasaran - Sing Apik

Apike, sawetara taun kepungkur, bisnis kita umume kalebu klien saka njaba midwest. Kita duwe klien ing saindhenging garis pantai lan sawetara merek gedhe banget. Nalika anggaran kerja lan anggaran pesisir apik banget digunakake ing sisih tengah, kita berjuang njaga hubungan kasebut.

Saiki, kabeh klien ana ing sisih kulon lan kita duwe hubungan sing apik. Yen padha nemoni masalah, aku mung mlumpat menyang mobil lan nyopir kanggo nulungi dheweke. Ora pilihan tenan karo klien njaba negara. Dadi, yen sampeyan pengin nggawe ngarsane apik tenan ing omah, nekani konferensi pemasaran iku ora penting.

Nalika nonton kanca-kanca konferensi kanthi online, aku duwe perasaan sing beda-beda. Nonton sirah lelungan lan kulawarga sing ditinggalake ora nyenengake. Aku ora kejawab bandara, urip ing bagasi, lan wektu adoh saka kerja lan kulawarga.

Apa aku kangen learning? Aku bakal jujur ​​manawa aku ora nate sinau apa-apa ing konferensi utama sing durung daksinaoni kanthi online. Kasunyatane, kanthi fokus ing karya klien lan asile, mesthine aku sinau luwih akeh kanthi njaga sirah ing game ing omah iki.

Aku seneng dadi presenter konferensi sing nyenengake, nanging ambane lan detail asring kurang kanggo aku menehi wawasan supaya bisa digunakake ing omah. Yen sampeyan ngobrol ing konferensi, tujuane sejatine tujuane ... amarga iki tegese salah sawijining perusahaan ing pamirsa bisa njaluk sampeyan takon karo dheweke.

Skipping Konferensi - Ala

Kaya sing dakkandhakake ing ndhuwur, basis klien kita adoh saka merek gedhe lan klien nasional. Aku isih nindakake siji proyek kanthi Dell, nanging dudu keterlibatan khas kanggo agensi kita amarga aku dadi host seri podcast sing bakal diluncurake. Nyatane, perjalanan gedheku sabanjure yaiku Dell EMC World. Kesempatan kasebut muncul liwat rekan kerja sing kerja lan lelungan menyang Dell, mula aku ora bisa ngetung ing artikel iki.

Ora nggarap merek gedhe nyuda profil sampeyan ing industri. Pancen elek banget, nanging perusahaan ing Midwest ora bisa kerja bareng agensi sing ora bisa digunakake karo merek gedhe. Kanthi matur nuwun sanget, kita wis nulungi merek gedhe supaya bisa dianggep serius ing kutha.

Ayo diadhepi, perusahaan sing melu konferensi duwe anggaran pemasaran. Pancen, ana kualifikasi timbal ing sawijining konferensi ... yen perusahaan kasebut mbuwang sawetara ewu dolar kanggo tiket konferensi, dheweke ngerti manawa investasi ing pemasaran iku gedhe. Aku bisa ketemu sepuluh bisnis ing konferensi lan kabeh duwe anggaran. Aku bisa ketemu sepuluh bisnis ing omah lan salah sijine duwe anggaran. Konferensi minangka investasi gedhe ing strategi penjualan sampeyan.

Nalika aku ujar manawa aku ora sinau apa-apa ing konferensi, wektu adoh saka kerja lan kulawarga dadi fokus is kangen. Aku ngerti sore-sore lungguh ing bar karo kanca-kanca pemasar sing seneng banget. Kita asring nuduhake kesuksesan lan kegagalan sing ora bisa kasebut saka pidato utawa presentasi, lan ngrungokake kayekten kasebut semangat amarga sampeyan ngerti yen ora kesusu dhewe ing perjuangan lan kesuksesan sampeyan dhewe.

Skipping Konferensi - Ugly

Apa sampeyan ndeleng jenengku, Douglas Karr, dituduhake ing dhaptar ndhuwur? Apa sampeyan ndeleng aku ing podcast nasional? Apa sampeyan ndeleng aku ing webinar nasional? Ora. Nalika aku wis tuwuh dadi pamiarsa kanthi online, terus entuk akeh pamirsa wawancara pemasaran, lan ngluncurake sukses tenan Komunitas Martech, Aku wis ilang akeh sorotan sadurunge aku.

Aku ora yakin manawa nekani konferensi, ndhukung konferensi kasebut, lan ngombe omben-omben ing bar karo kanca-kancaku nggawe aku luwih fokus.

Perbatasan digital pancen apik banget, nanging manungsa manungsa lan isih butuh kontak siji lan sijine kanggo menehi kesan sing ora bisa dipateni. Nalika aku dadi superstar kanggo segawon asu Gambino, aku ora kalebu dhaptar ing 100 teratas online ing taun kepungkur. Nalika nekani konferensi, aku mesthi dhaptar ing 25 kanca sing paling top.

Dadi… Apa Penting?

Apa penting utawa ora gumantung saka target sampeyan. Yen kabeh kudu diakoni, mula ya. Yen kabeh babagan ego, pancen ya. Yen babagan nggarap merek profil gedhe, ya ya. Yen babagan pamimpin pimpinan industri sampeyan, ya ya. Yen babagan sinau kerajinan? Meh.

Kanggo kula, pribadi, juri isih ora ana. Aku seneng banget, nanging aku ora yakin manawa ana artine finansial. Bisnisku saiki luwih sehat tinimbang umume. Lan, kita nggawe kesan gedhe ing omah ing Indianapolis, nggawe studio ing fasilitas kerja bareng ing ngendi kita menehi bimbingan bisnis enom, menehi kesempatan kanggo para siswa ing kutha, lan ngewangi akeh nirlaba ing kutha kasebut.

4 Komentar

  1. 1

    Sanajan sinau luwih online tinimbang ing konferensi, aku seneng banget menyang konferensi lan ngobrol karo wong-wong sing nganggo basa pemasaran digital. Aku meh ora nemoni wong-wong mau, amarga regane larang banget.

    Mbok menawa yen aku cukup blog ing subyek kanggo entuk pandhuan, mula aku bakal DIBAYAR kanggo rawuh lan pidhato, tinimbang kudu nggeser kertu kredit supaya bisa ana.

  2. 2
  3. 4

    Matur suwun, Doug. Sopir supaya aku melu konferensi mesthi dadi pamicara sing berkualitas. Ing pirang-pirang kesempatan aku milih tetep ing omah, aku wis ngirit ewonan dolar kanthi tuku bukune - publikasi sing njamin kualitase panel. Mesthi, sanajan iki dudu sulih kanggo pengalaman lan jejaring nyata… mesthine kudu dipikirake sapa wae. Asile, aku rumangsa entuk sumber sing luwih sugih lan jero sing bisa dibukak bola-bali.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.