Enem Derajat Pangoptimal Media Sosial

jembatan media sosial

Keterlibatan media sosialAmarga kerja keras ing industri perangkat lunak online sing dasawarsa kepungkur, dak kira ora kaget yen akeh wong sing njaluk saran babagan pangembangan lan peningkatan platform - utamane babagan media sosial. Aku wis mikir babagan apa sing nggawe aplikasi dioptimalake kanggo media sosial.

  1. Sindikasi - mayoritas aplikasi diwiwiti lan mandheg kanthi langkah iki. Dheweke mung nggunakake Twitter, Facebook, LinkedIn lan aplikasi liyane minangka papan kanggo meksa pesen menyang saben jaringan kasebut. Iki minimal minimal optimasi media sosial ... ngirim pesen menyang jaringan, ing endi wae dununge. Ora bener pengaruh media sosial.
  2. Reaksi - Yen sampeyan ngirim pesen menyang media sosial, kepiye aplikasi utawa bisnis sampeyan menehi reaksi reaksi pesen kasebut? Apa sampeyan ngrekam tanggepan, nanggapi reaksi? Apa sampeyan nyetel strategi sing cocog? Obrolan mung pacelathon nalika loro-lorone padha ngrungokake lan guneman.
  3. Ganjaran - Apa hadiah kanggo nanggapi utawa melu? Yen sampeyan pengin interaksi kualitas terus nggunakake media sosial, para peserta kudu diganjar. Iki ora ateges sampeyan kudu mbayar dhuwit - mung bisa menehi informasi sing dijaluk. Uga bisa uga virtual kredit ing bentuk sistem titik, judhul, lencana, lan liya-liyane. Yen ganjaran sampeyan bisa langsung ngasilake, sampeyan kudu terus ngawasi. Aku wis nonton sawetara aplikasi sing dioptimalake media sosial munggah lan tiba nalika sistem rewarde rusak utawa statis.
  4. Analytics - Iki minangka kesempatan sing ora kejawab ... dadi akeh aplikasi sing mlebu integrasi media sosial nanging ora ngukur pengaruh komunikasi kasebut. Volume lalu lintas bisnis, produk utawa layanan sampeyan bisa entuk kanthi nglacak sifat media sosial sing gedhe banget - nanging sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan ngukur kanthi akurat supaya sampeyan bisa nemtokake pirang-pirang sumber sing bisa ditrapake.
  5. Target - kemampuan target target olahpesen menyang media sosial bisa nambah adopsi lan panggunaan aplikasi sampeyan kanthi sakabehe. Yen sampeyan bisa target aplikasi kanthi tembung kunci, geografi, minat, prilaku, lan liya-liyane, sampeyan bakal duwe keterlibatan sing luwih jero karo pamirsa.
  6. réplikasi - pangguna ora seneng mumbul-mumbul ing antarane aplikasi, mula nggawa pengalaman panganggo menyang wong liya. Yen pangguna sampeyan ana ing Facebook, coba wenehana pengalaman panganggo ing kana sing bisa dingerteni. Yen obrolan ana ing situs sampeyan nanging diwiwiti saka Twitter, nggawa Twitter bali menyang situs sampeyan. Iki minangka alasan utama sing aku bubar ngeculake IntensDebate lan njupuk Echo dening JS-Kit. JS-Kit kanthi efektif nggawa obrolan ing sawetara aplikasi media sosial lan nggabungake kanthi langsung Martech Zonesistem komentar.

Yen perusahaan sampeyan pengin nggedhekake aplikasi utawa strategi menyang media sosial, aja duwe strategi sing lengkap. Nyebarke pesen sampeyan ing pirang-pirang aplikasi media sosial bisa uga duwe pengaruh cilik - nanging ngoptimalake strategi sampeyan bisa nggunakake kekuwatan sing luar biasa.

Pungkasane, sing nyoba ditindakake yaiku ngaktifake kekuwatan media sosial kanthi nggawe jembatan program utawa virtual antarane bisnis lan medium. Sawise nggawe jembatan kasebut kanthi efektif, awas!

6 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Matur suwun pangeling-eling liyane manawa media sosial bisa digunakake. Akeh banget pemasar sing ndeleng media sosial minangka gimik kanggo entuk lalu lintas utawa SEO cepet ... butuh kerja lan kemampuan kanggo ngrungokake lan sinau saka sing sampeyan sesambungan.

  3. 3

    Matur nuwun Steve! Aku setuju karo sampeyan 100%… sing nggunakake teknologi ora ngerti hadiah lengkap.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.