Patronpath Nggawe Presensi Web Anyar

Nalika aku lagi nyewa pisanan Patronpath, Aku ngeri (ya, akurat) ing situs web sing wis rampung. Lampu kilat murni, ora ana kaca, ora ana optimisasi back-end (sanajan SWFObject dimuat), ora liya nganyari konten… lan sing paling utama, ora ana lalu lintas.

Iki minangka situs sing larang regane, tanpa investasi. Nalika nyedhaki agensi sing nggawe situs kasebut, ora ana pangapura. Nyatane, nalika aku ngeluh babagan SEO, dheweke menehi kontrak larang liyane kanggo ngoptimalake situs kasebut. Iku jerami pungkasan! Ora ana agensi kanthi ati nurani sing bakal nggawe situs sing ora bisa ditemokake.

Cukup saka bengak-bengok! Mark Gallo lan aku kerja bareng Mitra merek lan Pemasaran ing Kristian Andersen lan kudu ngrancang situs kanggo kita, sing dileksanakake karo Sistem manajemen konten Imavex. Kristian duwe talenta luar biasa ing organisasine.

Kita ngliwati sawetara pengulangan situs kasebut sadurunge ngrampungake tata letak iki. Aku yakin bisa ngomong babagan profesionalisme perusahaan uga kekuwatan sing diwiwiti karo merek!

Situs saiki wis urip, lan pancen apik banget lan gampang dilayari. (Yen sampeyan kepengin weruh - ya, blogging bakal dadi fitur ing mbesuk). Mangkene gambar layar:
situs patronpath

Aku seneng iki minangka salah sawijining aspek sing bisa diwenehake sadurunge njupuk Direktur Pemasaran anyar, Marty Bird! Aku bakal sengit yen menehi situs lawas.

4 Komentar

  1. 1
  2. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.