SiteKick: Otomatisake Pelaporan Analytics kanthi Label Putih kanggo Klien

Pelaporan Analytics SiteKick

Yen sampeyan ngupayakake pirang-pirang klien, nggawe laporan awal utawa nggabungake macem-macem sumber menyang solusi dashboard bisa uga rumit. SiteKick bisa ngatasi kabeh laporan sing bola-bali kanthi laporan mingguan, saben wulan, lan triwulanan.

Saben laporan ana ing format presentasi (PowerPoint) lan bisa diwenehi merek, kanthi label putih kanggo agensi utawa klien sampeyan, lan asile bisa diowahi utawa informasi tambahan sing disedhiyakake sadurunge dikirim menyang klien sampeyan.

SiteKick Nyedhiyakake Keuntungan ing ngisor iki

  • Pelaporan Multi-Sumber - Link data Google, Facebook, lan / utawa Microsoft, pilih akun sing pengin dilaporake, banjur wenehake SiteKick.
  • Denah kuat - SiteKick kanthi otomatis nggawe grafik lan grafik sing apik sing dipasangake karo panjelasan tertulis kanggo saben saluran.
  • Pelaporan Multi-Saluran - SiteKick nganalisa saben saluran, nemokake pemahaman sing nuduhake regane: kampanye gedhe, asil SEO anyar, lan liya-liyane.
  • Konsistensi lan Skala - SiteKick nganalisa saben titik data, milih temuan utama, lan ngirimake kanthi gaya lan nada sing konsisten. Nangani luwih akeh klien lan tim sampeyan fokus ing asil, ora laporan nulis tangan.
  • Pelaporan Kampanye lan Tanggal Kisaran - Kabeh laporan bisa dibandhingake karo periode sadurunge utawa kanggo periode sing padha taun kepungkur kanggo klien musiman.

Laporan Corong Google Ads

Integrasi Sitekick lan Sumber Data kalebu

  • Google Analytics - Pemahaman profesional sing jelas babagan Google Analytics. Nerangake tren babagan sesi klien, konversi, target, kinerja saluran, lan kaca kebangkrutan.
  • Google Ads - Pelaporan Google Ads kanthi label putih sing nuduhake pengaruh sampeyan ing kampanye telusuran, tampilan, lan video. Latih klompok iklan, tembung kunci, pitakon, lan liya-liyane.
  • Google Webmaster - Laporan rangking kata kunci, kesan telusuran organik lan klik-tayang, lan kaca landas utama.
  • Google My Business - Pelaporan Google My Business kanthi label putih sing nuduhake pengaruh sampeyan babagan panggilan lokal sing digawe, panjaluk pituduh arah, lan ulasan sing ditindakake bisnis.
  • Facebook Ads - Komentar otomatis, ditulis ing Facebook Ads. Nerangake corong, kinerja kampanye kanthi jelas, lan jelasake kabeh cara para pamirsa nindakake iklan klien.
  • Kaca Facebook - Pelaporan Kaca Facebook sing ngandhani klien babagan hubungane karo pamirsa. Tampilake sepira kerepe para pamiarsa melu kiriman lan sinau apa sing bakal digunakake.
  • Microsoft Ads - Pelaporan Microsoft Ads kanthi label putih sing nuduhake pengaruh sampeyan ing kampanye telusuran, tampilan, lan video. Latih klompok iklan, tembung kunci, pitakon, lan liya-liyane.
  • MailChimp - Pamer kinerja email kanthi nglaporake Mailchimp otomatis. Coba dina sing paling apik kanggo ngirim, baris subyek sing optimal, lan ukuran pamirsa.
  • Email Emma - Pamer kinerja email kanthi otomatis nglaporake Emma. Coba dina sing paling apik kanggo ngirim, baris subyek sing optimal, lan ukuran pamirsa.
  • Google Sheets - Gabungake data liyane menyang laporan SiteKick, kanthi otomatis, nggunakake integrasi Google Spreadsheet anyar. Gawe tabel lan diagram khusus ing laporan SiteKick, bebarengan karo integrasi liyane.

Laporan KPI kanggo Analytics

Goleki Laporan Gratis Saiki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.