Sitecore Ndadekake Manajemen Konten menyang Brosur Cetak

studio print sitecore

Siklus urip produksi kampanye pemasaran, diwiwiti kanthi konseptualisasi ide lan terus ngliwati tahap pangembangan nganti laporan pungkasan, lembar data, brosur, katalog, majalah utawa liya-liyane minangka proses sing mboseni lan akeh wektu.

Sitecore, pimpinan pasar piranti lunak sistem manajemen konten online, ngluncurake teknologi anyar sing duweni potensi bisa merevolusi proses iki kanggo bahan cetak. Sitecore's Adaptive Print Studio ora mung nyedhiyakake organisasi kanthi kontrol sing luwih apik kanggo kabeh proses, nanging uga bisa nyuda wektu siklus pangembangan wiwit udakara rong atus dina nganti kurang saka rong puluh dina, lan uga nggunakake luwih sithik sumber daya tinimbang sadurunge!

Studio Cetak Adaptif Sitecore nginstal minangka plug-in menyang Adobe InDesign lan dadi pusat terpusat kanggo kabeh konten Adobe InDesign. Iki nyedhiyakake platform web kanggo nggabungake perancang web, pangembang, manajer produk, pemasar, lan kabeh pemangku kepentingan liyane menyang kampanye, nggampangake kolaborasi tim, manajemen multi-basa, keamanan lan alur kerja lan pangiriman dokumen dinamis.

studio cetak adaptif sitecore

Desainer web ngunggah karya, kalebu tata letak dokumen lan setelan. Suite kasebut uga narik konten saka Sistem Manajemen Konten (CMS) Sitecore menyang InDesign langsung, lan nyedhiyakake akses online menyang antrian kerja. Manajer produk nganyari katalog saben dina lan nindakake siklus review. Non-desainer ing pemasaran, penjualan, layanan lan departemen liyane sing cocog ngatur produk PDF lan print saka tata letak nganti diterbitake, sanajan tanpa ilmu teknis babagan cara nggawe dokumen InDesign.

Kanthi desain lan produksi cetak bahan pemasaran umume udakara 30 persen anggaran pemasar, mupangat teknologi iki ora perlu disebutake. Ngirit wektu uga ngidini para pemasar ngluncurake kampanye ing wektu sing nyata, sing ora bisa diuntungake ing lingkungan sing kompetitif lan lancar saiki, yaiku adaptasi lan manuver sing cepet dadi kunci sukses.

download brosur resmi utawa ndhaptar a demonstrasi kanthi online.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.