Telusuri MarketingAnalytics & TesAlat Marketing

Sitechecker: Platform SEO Kanthi Dhaptar Priksa Pribadi babagan Cara Ngoptimalake Situs Web

Salah sawijining bidang keahlian sing dakbanggakake yaiku kemampuanku kanggo nulungi klien supaya bisa ngembangake bisnis liwat lalu lintas mesin telusur organik. Aku proponent ageng saka SEO amarga sawetara sebab:

  1. Intent – Pengunjung mesin telusur ngetik tembung kunci, frase, utawa pitakonan ing pitakon panelusuran amarga lagi aktif nggoleki solusi kanggo masalah. Iki beda banget tinimbang umume media sing promosi merek menyang pamirsa, ora ana sing golek solusi utawa ora.
  2. kualifikasi - kanthi situs web sing kuat lan konten sing apik, pengunjung mesin telusuran cenderung prequalify sadurunge kudu. Yen aku riset perusahaan, produk, lan layanan, banjur hubungi sampeyan… ana kasempatan apik aku duwe budget lan ing timeline kanggo tuku.
  3. Investment - nalika sampeyan mandheg mbayar iklan, iklan sampeyan mandheg ngarahake timbal lan konversi. Iku ora padha karo panelusuran organik. Aku duwe artikel ing situs iki sing aku nulis dasawarsa kepungkur sing isih ngarahake timbal sing relevan saiki.

Sampeyan Mbutuhake Search Engine Optimization

Algoritma optimasi mesin telusur wis berkembang kanthi apik sajrone pirang-pirang taun. Mung sepuluh taun kepungkur, yen sampeyan ngerti algoritma kasebut, sampeyan bisa uga ngapusi dalan menyang ndhuwur peringkat mesin telusur. Saiki, telusuran dipersonalisasi lan dilokalisasi kanggo pangguna lan algoritma luwih apik kanggo prédhiksi prilaku pangguna tinimbang ngoptimalake situs sampeyan, nyurung konten, lan nglumpukake backlink.

Kuwi ora ateges barang-barang kuwi ora penting. Analogi sing kerep digunakake karo para klien yaiku teknologi sing ditindakake kaya mobil balap. Yen padha ngarep-arep kanggo menang lomba, ngerti carane nyopir ora cukup. Dheweke kudu duwe tim sing bisa njaga, nyetel, lan nambah mobil. Dheweke kudu ngerti pesainge lan ngerti carane tekan garis finish tanpa nggawe kesalahan.

Sampeyan isih duwe sawetara opsi:

  • Konsultan SEO – Minangka konsultan mesin telusur, aku wis nandur modal ing sawetara platform, terus-terusan ngupayakake industri, lan nggarap macem-macem klien sing kabeh duwe tantangan beda sing kudu diatasi. Kita pancen apik banget ing apa sing kita lakoni… nanging iki ora ateges bisnis sampeyan bisa nggarap kita… utawa sampeyan bakal entuk bathi cukup cepet supaya manajemen sampeyan seneng.
  • Kudu Dhewe - Apa sampeyan utawa wong ing staf sampeyan cukup sinau babagan SEO kanggo nambah lalu lintas, lead, lan konversi organik? Ya, sampeyan pancen bisa. SEO bisa dadi teknis banget, nanging aku ora bakal ngetrapake watesan saka sapa wae kanggo sinau lan dadi ahli. Siji-sijine keprihatinanku ing kene yaiku individu kasebut nggunakake platform sing bisa dipercaya lan dheweke fokus marang pangguna lan dudu algoritma.

Salah siji saka rong pilihan kasebut nduweni siji bab sing padha… padha nggunakake Platform SEO kanggo audit, ngawasi, riset, lan nambah peringkat organik sakabèhé. Ora kabeh platform SEO bisa digunakake, sanadyan. Akeh toolset sing bisa ditindakake dening pakar kanggo nggali sawetara permata ing optimasi. Liyane wis kuno lan adhedhasar algoritma sing ora ana gandhengane sing bisa ngrusak sampeyan tinimbang mbantu sampeyan.

Sitechecker: Audit, Lansiran, lan Saran

Aide saka pelacakan peringkat lan intelijen kompetitif, siji alat sing penting banget kanggo saben konsultan SEO utawa do-it-yourselfer yaiku audit situs web sing nyusup situs sampeyan, ngenali masalah, lan menehi sampeyan dhaptar prioritas apa sing kudu dioptimalake lan cara ngoptimalake iku. Sampeyan bakal kaget carane akeh audit sing dibangun ... malah karo alat SEO paling populer.

Sitechecker stands out marang saingan minangka, ing mratelakake panemume, audit paling pepek lan akurat, ngawasi situs web, tandha nyata-wektu, lan platform saran SEO ing industri. Platform Sitechecker kalebu:

  • Crawler - crawler situs web basis awan nyata-wektu sing ngenali masalah teknis lan nyedhiyakake dhaptar prioritas sing kudu ditindakake kanthi pandhuan rinci babagan cara ndandani kesalahan.
  • ngawasi – Pemantauan wektu nyata kanggo ngenali apa sing wis diganti ing situs sampeyan lan pengaruhe ing peringkat telusuran organik sakabèhé.
  • Peringkat Tracker - ngawasi carane situs web sampeyan rangking, visibilitas sakabèhé, kemajuan indeksasi, lan saran babagan carane nambah peringkat.
  • Backlink Tracker – nglacak owah-owahan backlink supaya ora kelangan pranala sing penting lan kanggo ngenali kesempatan kanggo pranala anyar.
  • Pemeriksa SEO On-Page - temokake kenapa kaca kebangkrutan sampeyan ora ana peringkat ing Google kanthi audit lengkap iki lan solusi sing gampang ditrapake.

Sitechecker nyedhiyakake kesehatan kaca web sakabèhé kanthi skor sing ana gandhengane adhedhasar bebaya lan masalah kritis. Laporan kasebut nyedhiyakake kabeh wawasan babagan optimasi internal, kalebu ukuran kaca, panggunaan tag meta, struktur judhul, dawa teks, lan rasio teks-kanggo-kode. Kalebu manawa situs sampeyan dioptimalake kanggo nuduhake lan konversi ing media sosial kanthi validasi Open Graph lan Twitter Card. Lan, mesthi, kabeh telusuran teknis, kacepetan situs, lan masalah liyane sing relevan uga dilaporake.

Kita migrasi agensi menyang Sitechecker lan kemampuan kita kanggo ngenali lan prioritize masalah panelusuran organik karo klien kita ora mung dadi gampang banget kanggo audit lan laporan, nanging ing bagian sekedhik saka biaya saka platform SEO populer liyane.

Douglas Karr, Highbridge

Carane Miwiti Kanthi Sitechecker

Tim ing Sitechecker nawakake kula akun gratis kanggo nyiyapake Martech Zone lan aku langsung didol. Nalika aku kudu nggunakake crawler lan njelajah platform SEO kanggo ngenali masalah ing situs klienku, Sitechecker luwih gampang dingerteni lan dioperasikake.

Mangkene video cendhak sing bisa ditonton kanggo ngerti carane nggawe proyek pertama sampeyan lan miwiti platform kasebut. Cukup tambahake domain sampeyan minangka proyek anyar, sambungake analytics lan akun konsol telusuran, lan platform kasebut bisa miwiti nyusup situs sampeyan, ngawasi rangking sampeyan, lan menehi masalah sing komprehensif lan prioritas kanggo dibenerake.

Apa sampeyan profesional SEO berpengalaman utawa bisnis cilik sing pengin ngoptimalake kehadiran digital sampeyan kanggo peringkat organik, aku bakal ngajak sampeyan nyoba uji coba gratis. Paling ora, sampeyan bakal entuk audit sing apik banget sing bisa dioptimalake.

Aku wis kerja terus-terusan sajrone sawetara taun kepungkur kanggo nambah pengalaman pangguna ing kene Martech Zone nanging aku duwe ewonan masalah sing aku alon-alon nyisir lan ndandani… akeh sing ana hubungane karo konten sing lawas, video sing ilang, resolusi gambar sing ora apik, internasionalisasi, tautan sing ora ana maneh… lan liya-liyane.

Sitechecker nyedhiyakake dhaptar prioritas masalah kasebut, kaca sing kedadeyan, uga informasi babagan cara mbenerake masalah kasebut. Mangkene pratinjau audit situsku:

Miwiti Uji Coba Gratis 7 Dina kanggo Sitechecker

Audit SEO

Miwiti Uji Coba Gratis 7 Dina kanggo Sitechecker

pambocoran: Martech Zone minangka afiliasi saka Sitechecker lan kita nggunakake pranala afiliasi ing artikel iki.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web