Apa Google Pancen Nggawe Web sing Luwih Apik?

google rakus

Sawetara wektu kepungkur, Google menehi paten kanggo nganalisa registrasi domain minangka bagean saka panguwasa situs. Asilé yaiku kabeh industri blogosfer lan SEO wiwit menehi saran marang klien supaya ndhaptar domain kanthi wektu maksimal. Aku malah nulis babagan iki bubar .. lan ditolak karo kanca apik PJ Hinton saka Blogging Compendium (deleng komentar).

Saiki Google wis maju luwih maju - karo Matt Cutts ngeculake petunjuk sing bisa ditindakake Google gunakake kaping mbukak kaca minangka faktor ing situs peringkat. Sanajan iki katon anget lan kabur, sejatine kuwatir karo aku. Apa tegese mung situs kanthi kanthong jero sing bakal bisa pangkat kanthi apik ing indeks Google?

Apa cara Google ngganggu Net Neutrality? Utawa apa mung nyoba ngirit dhuwit? Bayangake tabungan kanggo perusahaan kaya Google nalika crawler bisa nyusup situs ing sawetara wektu sing dibutuhake saiki ... cacahe akeh banget.

Bagéyan saka masalah, miturut pendapat saya, yaiku Google nemokake manawa kudu luwih canggih babagan metodologi crawling. Web dadi luwih rumit, kanthi konten sing digawe kanthi dinamis, nggunakake teknologi JavaScript lan Ajax, sindikasi, Flash lan Silverlight, lan multi-media. Yen Google pengin tetep dadi mesin telusuran, metode crawl lan indeks kudu berkembang. Évolusi kasebut mbutuhake luwih akeh pangolahan, memori lan bandwidth. Dhuwit regane.

Dadi, minangka salah sawijining perusahaan paling sugih ing donya, Google wiwit ora ngerteni ... angel. Gawe situs sampeyan luwih cepet lan kita bakal menehi sampeyan peringkat kanthi luwih apik. Iki apik banget kanggo perusahaan sing duwe prasarana, kapasitas lan sumber daya ... nanging apa sing kedadeyan karo bocah cilik kasebut? Kepiye blog pribadi cilik sing dadi host ing GoDaddy kanthi sawetara dolar kanggo saingan karo perusahaan sing dadi tuan rumah ing platform sing regane ewonan dolar kanthi teknologi loadsharing, cache, akselerasi web utawa cloud?

Miturut pendapatku sing andhap asor, dakkira mandhiri ala sisih. Ayo dirampungake:

  1. Web dadi luwih rumit.
  2. Iki mbutuhake Google maju teknologi.
  3. Sing regane Google luwih akeh dhuwit.
  4. Alternatif kasebut yaiku ngukum situs sing nindakake kanthi alon, nuntut supaya luwih akeh mbayar lan nyepetake situs, nyuda biaya Google.
  5. Nanging, iki ora ndadekake PR apik.
  6. Nanging, Google nindakake ing tanggungan nambah pengalaman web.

Iki dudu babagan sampeyan lan kula. Babagan dhasar Google.

Sing jarene, kacepetan situs is penting lan Aku nyaranake supaya wong bisa nambah kinerja situs kanggo nyuda tingkat bouncing lan nambah konversi. Keputusan kasebut diwenehake menyang bisnis sampeyan kanggo ngevaluasi lan nemtokake laba investasi.

Nalika Google wiwit nindakake iki, iku ora dadi keputusan bisnis maneh - iku syarat bisnis lan mung bakal ngetrapake bisnis cilik, tanpa preduli apa gandhengane, saka kaca asil mesin telusuran. Aku ora percaya yen adil - lan iki digunakake monopoli. Monopoli bisa njupuk keputusan sing nyebabake bathi tanpa konsekuensi amarga ora ana persaingan.

Google bisa uga kudu ngati-ati… Bing katon luwih apik saben dinane (lan aku entuk safari!).

17 Komentar

  1. 1

    Aku entuk.

    Aku bakal pindhah menyang MediaTemple kanggo situs web WordPress utama, mateni sebagian besar plugin, fungsi hardcoding sing dibutuhake menyang file tema, nyingkirake Javascript sabisa, lan mindhah kaca statis sabisa saka basis data WordPress.

    Iki nambah biaya kanggo sawetara cara:
    1. Triple biaya hosting.
    2. Nambah biaya gaweyan lan perawatan kanggo nangani kaca statis
    3. Nambah (akeh) biaya kanggo nambah fungsi.

    Spiral munggah. Sugih dadi sugih.

    • 2

      Lan aja lali Dave ... sawise nindakake, sampeyan bisa nulis konten kosong! Apa ora maneh kudu luwih becik nulis kanthi luwih apik… mung kuwatir luwih cepet!

      Oh iyo… lan aja kuwatir bab IE, Firefox utawa Safari ... cukup cepet ing Google Chrome, bener?

  2. 3

    Nulis tulisan sing apik Doug. Kaya sing dibuktekake ing kene, Google mung bakal miwiti janji 'aja tumindak ala' lan saya akeh. Iki bakal dadi jalur sing apik kanggo maju lan aku ora bisa mikir babagan kamiripan karo Yahoo! Ing taun 2001-3 amarga mereke wiwit sepisanan. Delengen papane saiki.

  3. 4

    Iku menarik. Google miwiti kanthi ngandhani situs endi sing paling disambung. Iki nyimpang saka panggunaan swarane masarakat lan ora bisa ngetrapake aturane dhewe. Dheweke milih apa sing cocog kanggo para pelanggan, ora ngidini para pelanggan milih dhewe!

  4. 5

    Aku sengit dadi detractor, nanging nalika Google biasane nggawe pangowahan, jagad SE dadi paranoid - "paranoid" kanthi cara CNN ing ngendi dheweke nggawe gunung metu saka asil sing apik kanggo nambah pamirsa lan penghasilan iklan. Google jarang nggawe pangowahan sing akurat sing mbenake malang. Biasane, pangowahan Google digawe nganggo sikat sing amba. Lan yen pangowahan pangunggahan iki dadi faktor, bisa uga ana ing sawetara sing paling bisa lengganan. Aku ngira, sanajan bocah lanang ing Mountain View ngelingi pangsa pasar lan ngerti yen ora narik kawigaten kanggo masarakat, dheweke bakal kelangan bathi.

    Kajaba iku, ora ana sing kudu nggunakake GoDaddy kanggo dadi tuan rumah konten (ngomong saka pengalaman). Aku yakin wektu upload bakal nyebabake pengalaman pangguna sanajan ora ana ing situs (sing diarep-arep kabeh).

  5. 7
  6. 8

    Aku ngira yen nggunakake pedhang bermata loro. Siji sisih, sampeyan duwe perusahaan sing tumindak uga… uga… perusahaan. Biaya bakal terus dadi pertimbangan lan dheweke bakal nindakake apa sing dibutuhake kanggo nggedhekake bali, lan ing situs iki, situs sing luwih alon bakal kacau. Saliyane, Google ngupayakake maksimalake layanane, dadi luwih efisien kanggo pangguna saengga bisa nambah pengalaman web. Kanthi web dadi luwih rumit, Google kudu nglindhungi produke lan adaptasi karo pangowahan sing bakal mengaruhi kualitas layanane. Pangguna internet ngurmati wektu, lan nyaring situs sing ora efisien, nambah nilai kanggo layanan Google. Aku ora ngerteni iki minangka tumindak jahat. Nggawe situs web kanthi luwih cepet ora kudu proses larang, amarga ana akeh cara kanggo nambah kacepetan tanpa kudu ngetokake dhuwit akeh.

  7. 9

    Aku nganggep iki minangka salah sawijining perkara paling ala sing aku wis ndeleng Google wis suwe. Dheweke bisa menehi pengaruh marang web dadi luwih apik. Sanajan bobot kacepetan kaca ora mengaruhi rangking kanthi substansial, asile bakal nambah kesadaran babagan kacepetan situs ing saindenging industri. Web sing luwih cepet entuk manfaat kanggo kita kabeh.

    Ngrancang situs web sing mbukak kanthi cepet ora angel. Amarga kahanan web saiki, situs rata-rata (sanajan umume bocah lanang) nindakake perkara sing ala banget nganti ana * ton * woh-wohan sing kurang digantung. Instal plugin YSlow lan Google PageSpeed ​​ing Firefox, banjur tindakake sawetara rekomendasi sing diwenehake. Sanajan mung ngetutake sawetara, sampeyan bisa nambah asil ing meh kabeh situs sajrone sawetara jam.

    • 10

      Maneh… sampeyan ora bisa ngerteni. 99% perusahaan ora duwe sumber daya kanggo ngoptimalake situs kanthi cepet - mung nyoba tetep bisnis. Aku ora setuju manawa kacepetan iku penting… Aku nyoba karo situsku dhewe kanggo nggabungake karo Amazon supaya wektu mbukak kaca kurang saka 2 detik. Aku mung ujar manawa iki minangka pilihan kanggo kabeh wong. Ora!

      • 11

        Doug, apa URL menyang situs sing sampeyan ngoptimalake karo Amazon supaya wektu mbukak kaca kurang saka 2 detik?

        Aku ngerti apa maksud sampeyan kanthi sampurna, nanging aku ora setuju karo sampeyan. Akeh optimisasi sing disaranake YSlow bisa ditindakake dening wong sing duwe kompetensi teknis kanggo nulis HTML dhasar. Perusahaan sing adol online kudu duwe wong sing bisa nyunting HTML, yen ora akeh masalah sing luwih gedhe tinimbang ora rangking ing SERP 🙂

        YSlow duwe akeh dokumentasi kanggo mbantu sampeyan, lan malah ana buku kaya "Situs Web Kinerja Tinggi" sing ditulis kanthi apik lan maca cepet sing menehi luwih saka cukup kanggo ngerti proses kasebut. Aku maca sore maca buku kasebut udakara setaun kepungkur, lan aku nyaranake sapa wae sing malah ndemek situs web.

        Aku kira kabeh sing dakkandhakake, aja cepet-cepet ngadili apa sing bakal dialami pemilik situs web tanpa ngerti proses lengkap.

        • 12

          Hi Dan,

          Aku pindhah kabeh sandi gambar lan file tema ing Amazon S3. Gabungan kekuwatan lan muatan saka pirang-pirang subdomain nyuda wektu mbukakku saka 10 detik + dadi kurang saka 2 detik kaca! Re: "Perusahaan sing adol online…" - saiki kabeh wis adol online. Kabeh wong duwe situs web… lan umume ora duwe wektu utawa sumber daya kanggo nggawe pangowahan kasebut.

          Doug

  8. 13

    Aku ora yakin yen ndeleng iki minangka perkara sing ala. Minangka pangguna mesin telusuran, aku pengin link apa wae sing aku klik (apa saka mesin telusuran utawa ing endi wae) supaya bisa dimuat kanthi cepet. Yen ana rong kaca sing ana ing kabeh aspek algoritma rangking telusuran, bisa dingerteni manawa sing ngemot luwih cepet bakal luwih dhuwur.

    Aku ora nyekel kabeh wawancara Cutts. Apa sejatine dheweke ujar manawa wektu mbukak kaca bakal dadi faktor sing luwih kuat ing rangking telusuran banjur relevan, panguwasa, utawa faktor liyane sing saiki wis digunakake?

  9. 14

    Faktor sing dingerteni manawa wektu mbukak kaca luwih cepet padha karo tarif konversi sing luwih apik.

    Minangka pamilik situs web, sampeyan pengin… Saka tujuan Google, algoritma kasebut bakal diwiwiti, amarga kaca sing mbukak luwih cepet nyedhiyakake pengalaman sing luwih apik.

    Doug, sampeyan wis kerja dadi SAAS sadurunge ... yen ana alon, asring disalahake aplikasi kasebut dudu faktor gumantung. Pengalaman sampeyan banget yen sampeyan kudu ngenteni 10 detik supaya konten bisa mbukak sawise digoleki ... Aku mikir yen peringkat kaca bisa nambah ing persamaan lan ora "jahat" kaya sing diandharake. Kaca Google dimuat karo teknologi lan bandwidth - nanging pancen cepet lan pengin wong nggawe kaca lan aplikasi luwih kaya ngono…

    • 15

      Ora ana masalah sing ora setuju babagan kacepetan, Dale. Aku ora setuju manawa mesin telusuran kudu preduli karo kacepetan. Lan ora kabeh kaca lan aplikasi Google cepet. Aku kudu nulis ulang akeh parser KML Google Map API supaya bisa digunakake luwih saka pirang-pirang selusin cathetan. Apa dheweke bakal ngeculake wong nggunakake Google Maps yen Yahoo! Peta duwe wektu mbukak luwih cepet? Aku mikir ora!

  10. 16

    Aku setuju karo Christophe. Sejatine, Google digunakake dening jutaan wong ing saindenging jagad, mula pancen durung sampurna, nanging saiki wis entuk prekara sing hebat. Google pengin dhuwit? Sapa sing ora ngerti saiki; Mung amarga dheweke minangka salah sawijining perusahaan paling gedhe ing jagad iki tegese bisa uga, aku ora ngerti, apikan lan ora srakah? Abad kaping 21!

  11. 17

    Nanging kepiye kudu nggawe kaca web bisnis cilik? Umume bisnis cilik duwe situs web sing sederhana, sing ora butuh wektu suwe kanggo dimuat. Saliyane, monoliths kaya Microsoft duwe situs web gedhe kanthi akeh konten, mula butuh wektu luwih suwe kanggo mbukak tinimbang rata-rata situs web bisnis cilik. Mula bisnis gedhe bakal duwe kerugian nalika nyuda wektu muat kaca.

    Aku ora mikir ana alesan gedhe Google nggunakake kaping kaca minangka faktor peringkat, nanging aku mesthi ora nganggep ala. Sanajan wis, mung bakal mengaruhi bisnis gedhe.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.