Apa Situs Sampeyan Mati? Database?

Depositphoto 51957675 m

Kowe ngerti? Kepiye babagan basis data sampeyan? Apa domain sampeyan ngatasi? Apa situs lan kaca sampeyan wis kasedhiya nanging mung mbukak kesalahan database?

Sejatine kita duwe conto sawetara minggu kepungkur ing situs sing wis operasional, nanging kita nemoni masalah karo sawetara koneksi basis data. Sayange, kita ngerteni klien ora seneng yen menehi kabar babagan kita. Dheweke ora ngerti sebabe dheweke kudu menehi perhatian - dheweke bener!

Pendahulune wis nindakake perkara sing bener lan mlebu karo layanan pemantauan. Layanan kasebut cukup larang regane $ 49.95 saben wulan. Nalika mlebu, aku langsung ilang nyoba golek dalan nanging pungkasane aku ngerti manawa kita mung ngrampungake kaca ngarep. Kita ora nyoba sertifikat SSL, ora nyoba subdomain, ora mriksa manawa database nanggapi.

Aku kanthi cepet miwiti nambah mriksa liyane lan mindhah wektu saka interval 5 menit dadi interval 1 menit. Nalika ngeklik kanggo ngirim 'jam tangan' sing anyar, aku kaget nalika ngerti yen aku bakal dikenani biaya $ 99 lan $ 49.95 saben wulan. Bener - ragad persiyapan $ 99 kanggo soko sing dakwujudake !!! Aku metu lan wiwit golek layanan anyar.

Aku mlumpat ing Twitter (sandi mesin telusuran anyar) lan kanca apik, Ade Olonoh of Fungsi Recursive, teka kanggo nylametake. (Luwih akeh blogging - kurang twitter twitter Ade!)

panel pingdomAde nuding aku Pingdom. Pingdom duwe antarmuka sing apik banget kanthi fitur sing kuat. Aku programmed sawetara API telpon kanggo aplikasi kita kanggo mesthekake yen database wis mlaku banjur aku nyiyapake Pingdom kanggo ngliwati telpon lan mriksa tanggepan.
pingdom

Layanan kasebut uga cukup wajar. Dhasar yaiku $ 9.95 / bln lan ngidini 5 kir, 20 pesen SMS, email tanpa wates, laporan uptime lan wektu mbukak, cek nganti saben menit, cek HTTP, HTTPS, TCP, Ping lan UDP, lsp. Layanan Bisnis ngidini 30 cek lan 200 pesen SMS. Dheweke uga duwe gaya sing kuat API yen sampeyan pengin nggabungake ngawasi.

Server probe ana ing Dallas, Berkeley, Amsterdam, Vasteras, lan Reading. Aku nyoba ngerteni Aku dikonfirmasi karo Pingdom yen kita bisa ngliwati SMS kanthi mung nggawe dhaptar email alamat email SMS kanggo ponsel staf kita.

Aku uga nulis perusahaan kanthi panjaluk fitur. Bakal apik banget yen, kajaba saka tandha Email lan SMS, padha ngidini Panjaluk HTTP. Iki ngidini aku ngawasi salah sawijining vendor pihak kaping 3 sing ngalami masalah akhir-akhir iki. Yen Pingdom bisa njaluk panjaluk menyang server, aku bisa kanthi otomatis ngalihake layanan menyang cadangan. Sawise sistem digawe serep, aku bisa urip maneh. Aku bisa nindakake iki nganggo email; Nanging, wektu tundha bisa nyakot kita.

Kita isih kari 29 dina ing sidhang kasebut. Anggere ora weruh masalah, mula bakal mbukak paket dhasar. Mung bakal ngirit sawetara dhuwit lan menehi ngawasi situs kanthi luwih lengkap!