Cara Ngindhari Bunuh Diri Migrasi Situs

seo lis

Pitakon pisanan nalika klien ngandhani yen bakal nggawe situs anyar yaiku apa hirarki kaca lan struktur link bakal diganti. Umume wangsulane ya… lan mula seneng-seneng diwiwiti. Yen sampeyan minangka perusahaan mantep sing duwe situs sawetara wektu, migrasi menyang CMS lan desain anyar bisa dadi langkah sing apik ... nanging ora ngarahake lalu lintas sing ana gandhengane karo lampus SEO.

404 pangkat seo

Lalu lintas nyedhak menyang situs sampeyan saka asil telusuran… nanging sampeyan mung nggawa 404 kaca. Lalu lintas nyedhak menyang situs sampeyan saka tautan sing disebar ing media sosial… nanging sampeyan mung nggawa 404 kaca. Nomer sebutan sosial saben URL saiki nglaporake 0 amarga aplikasi count sosial kaya sing disenengi Facebook, tweet Twitter, saham LinkedIn, lan liya-liyane nyimpen data adhedhasar URL… sing nembe diganti. Sampeyan bisa uga ora ngerti yen akeh wong sing bakal langsung menyang 404 kaca amarga akeh situs aja lapor data kasebut menyang analytics sampeyan.

Paling ala, panguwasa kata kunci sing relevan sing sampeyan bangun saben kaca liwat slamet saiki diuncalake menyang jendela. Google menehi sampeyan sawetara dina kanggo ndandani… nanging yen ora ana pangowahan, dheweke bakal nggawa sampeyan kaya kentang panas. Nanging ora kabeh ala. Sampeyan bisa pulih. Gambar ing ndhuwur minangka klien nyata sing ilang luwih saka 50% kabeh lalu lintas telusuran organik, demo piranti lunak, lan bisnis sing pungkasan. Kita nyediakake Rencana migrasi SEO kanggo tautan nanging ora digatekake karo rilis situs anyar minangka prioritas utama.

Prioritas kasebut diganti.

Perusahaan ngetik ewu pangalihan menyang server. Sawise pirang-pirang minggu, Google nyathet lan mbalekake menyang papane. Nanging, ora ana akeh panik lan wengi sing ora turu dening tim. Moral crita ing kene yaiku nggawe situs anyar kanthi struktur link anyar bisa uga strategi sing apik (para kadang SEO bakal mbantah manawa mati) amarga tambah akeh konversi sing bisa sampeyan alami. Nanging, nanging, nanging… priksa manawa 301 pangalihan kabeh tautan.

Sampeyan isih bakal kelangan cacah sosial. Kita lagi nyoba karo sawetara cara kanggo nyetop kedadeyan kasebut supaya tetep nggawe struktur tautan kanggo konten lawas banjur nganyari struktur kanggo konten anyar. Bakal nyenengake!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.