Nalika Nggawe Situs Anyar: Ukur kaping pindho, Ukur Sepisan

Tools

Pemasar Online asring ngembangake strategi situs web sing mentas dirancang kanthi nggunakake kabeh wektu ngrancang lan banjur masang situs anyar ... banjur ngukur asil pangowahan. Aku rana nalika ndeleng sawetara perusahaan sing nggunakake pirang-pirang situs sajrone pirang-pirang wulan, amarga saben "ora bisa".

Sadurunge miwiti ngrancang desain situs anyar, sampeyan kudu sadhar ing endi situs sampeyan saiki wis digawe. Nggawe situs anyar kanthi bola-bali kaya miwiti maraton bola-bali. Sampeyan ora bakal nggawe wektu sing wis ilang, sampeyan bakal nambah investasi maneh.

Yen sampeyan ora duwe Analytics nggunakake kanthi lengkap lan ngukur aspek saben situs sampeyan, luangake wektu kanggo nyebarke kanthi bener saiki - ing situs sampeyan saiki. Kayane bodho yen nggunakake wektu kanggo ngetrapake Analytics kanthi bener ing situs sing sampeyan sampah, nanging sampeyan kudu ngerti kepiye carane wong tekan situs sampeyan, navigasi situs sampeyan, lan konversi ing situs sampeyan sing wis ana sadurunge ngrancang situs anyar sampeyan.

Kajaba iku, sampeyan kudu ngerti babagan kaca sing saiki peringkat kanthi apik kanggo tembung kunci sing relevan. Nggunakake alat kaya Semrush, sampeyan bisa nemtokake kaca sing wis diindeks lan peringkat apik karo mesin telusuran. Kaping pirang-pirang pemasar masang situs anyar kanthi hirarki lan jalur sing diganti kabeh. Ora apik.

Saliyane telusuran, ngrujuk situs lan kaca penting banget. Yen situs liyane wis nuduhake lalu lintas menyang sampeyan, utawa kaca sampeyan wis ditandhani ing situs sosial… sampeyan ora pengin lalu lintas kasebut pungkasan ing 404 kaca. Gawe rencana pangalihan saka kaca lawas kanthi lalu lintas menyang kaca anyar - lan priksa manawa konten kasebut konsisten.

Cekakipun, ngukur kaping pindho lan nglereni sapisan. Ukur situs lawas sampeyan kanthi efektif Analytics, rangking mesin telusuran lan backlink. Sijine situs anyar kanggo njupuk keuntungan saka lalu lintas lan panguwasa saiki sing wis digawe lan, mung banjur pasang situs anyar.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.