Apa sing Disebut Single, Dikonfirmasi, lan Ganda?

milih langganan pilihan

Ora preduli apa jinis olahpesen marketing sing sampeyan lakoni, sampeyan kudu menehi metodologi supaya pelanggan bisa milih pesen kasebut. Umume negara lan kabijakan perdagangan ngetrapake sawetara jinis peraturan anti-spam, dadi ngrekam sumber lan kegiatan tindak tanduk kritis. Mangkene metodologi:

  • Opt-In Tunggal - Iki minangka cara khas kanggo milih email lan pesen teks. Pelanggan mlebu ing situs utawa diimpor dening perusahaan menyang platform olahpesen. Kauntungan saka opt-in tunggal yaiku ing sawijining kesederhanaan, ora mbutuhake interaksi tambahan. Kekalahan milih siji yaiku formulir sampeyan bisa ditargetake lan alamat spam trap kanthi otomatis langganan dhaptar sampeyan. Sampeyan bisa nemokake email sing diblokir ing dalan. Kauntungan saka opt-in tunggal yaiku pangguna asring milih langganan nanging ora bakal njupuk tindakan luwih lanjut kanthi metodologi opt-in kaping pindho.
  • Opt-In Tunggal kanthi Konfirmasi - Iki minangka praktik paling apik kanggo lengganan pesen sing dipilih nanging asring diabaikan. Pesen sambutan sing apik sing negesake manawa pelanggan wis milih lan menehi pangarep-arep manawa pesen bakal dikirim lan apa regane sing bakal diwenehake pelanggan minangka strategi sing apik.
  • Milih kaping pindho - Kabeh platform olahpesen pengin sampeyan nggunakake metodologi iki amarga nyuda risiko keluhan spam. Pelanggan milih liwat formulir, impor, utawa pesen teks. Banjur diterusake karo pesen langsung kanggo ngonfirmasi sing milih. Yen email, umume kudu ngeklik link ing email. Yen pesen teks, dheweke kudu nanggapi kanthi konfirmasi manawa dheweke milih.

Uga ana sawetara psikologi sing ana gandhengane karo pilihan kaping pindho:

Opt-in dobel intine kalebu prinsip timbal balik, a hukum dhasar psikologi sosial sing ujar ing akeh kahanan sosial, kita menehi apa sing ditampa saka wong liya. Miwiti sesambetan kanthi nuduhake sampeyan ngormati wong kasebut - lan alamat email sing diwenehake - lan sampeyan bakal siyap ngasilake kanthi timbal balik lan tarif mbukak.

Infographic iki saka Salesforce, Kepiye Psikologi Bisa Nggawe Email Sampeyan Luwih Apike, mbukak liwat saben jinis pilihan lan ngrembug babagan cara nggawe pribadi pengalaman email sampeyan kanggo nambah keterlibatan lan nyuda langganan lan laporan SPAM. Uga ngrampungake personalisasi lan ngoptimalake baris subjek kanggo nambah keterlibatan.

Metodologi Optik Email

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.