Aspek Dodol Tunggal Iki bisa Ilang Perusahaan sampeyan $ 4 Yuta saben taun

manager gagal biaya

Kita cenderung ngomong babagan penjualan kanthi penghasilan sing diprodhuksi, nanging ora bakal kapitunan yen ora apik. Sales minangka olahraga getih ing umume perusahaan lan kayane saiki wis ora sabar banget kanggo para profesional penjualan supaya bisa nambah, nggawe sesambungan, lan ngonversi pelanggan. Ing manager sales malah duwe posisi sing ora bisa diremehake yaiku kudu menehi motivasi lan ngarahake staf supaya bisa nggayuh target lan ngluwihi target. Entuk manajer sing salah lan kabeh staf penjualan bisa gagal. Aku wis nyumurupi kanthi nyata, kanthi ngerteni fokus manajemen sales ing proposal, entri data utawa promosi wong sing apik tenan ing sales ing posisi njaba bailiwick.

Teknologi enablement sales minangka alat kanggo nulungi staf penjualan lan supaya bisa pindhah kanthi luwih efisien lan efektif. Mesthi ora bakal nambah alangan, mesthine bisa ngilangi. Minangka salah sawijining sebab kenapa kita tresna marang wong-wong mau Salesvue platform (sponsor) akeh banget. Dasbor menyang Salesforce kanggo staf penjualan lan manajemen nyuda wektu kanggo ngrekam, nglacak lan nglaporake kegiatan sales.

Akeh manajer penjualan sing ora entuk dhukungan saka organisasi. Luwih becik, dheweke bisa ngatasi tantangan saka transisi menyang manajemen uga evolusi saka adol produk nganti menehi wawasan komersial dhewe. Saka organisasi sing nandur modhal ing manajer, umume gagal investasi kanthi strategis kanggo ngembangake katrampilan sing dibutuhake supaya manajer bisa efektif. Iki ora mung pengaruhe banget marang manajer, nanging uga nggawe para penjual kurang efektif lan pungkasane ngrugekake perusahaan kasebut. Jessica Cash, Direktur Senior, Pengembangan Solusi & Inovasi kanggo CEB Global.

Intine yaiku yen manajer sing gagal mung bisa ilang perusahaan nganti $ 4 yuta ing produktivitas sing ilang, manajemen tim sing ora apik, pengalaman pelanggan sing kurang apik, rekrutmen, gaji lan pelatihan. Iki minangka rincian kepiye Manajer Penjualan gagal.

manager sales-gagal

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.