SimpleCast: Platform Komunikasi Aliran Pelanggan

simplycast otomatisasi

The SimpleCast 360 Manager Otomatis nggabungake 15 output saluran dadi siji platform, supaya para wong cilik nggawe kampanye pemasaran otomatis lan aliran komunikasi. Solusi kasebut ngidini sampeyan nggayuh wong sing bener ing wektu sing tepat liwat mode komunikasi sing disenengi. Melu pelanggan lan prospek adhedhasar data sing disimpen, minat lan interaksi sing kepungkur karo organisasi sampeyan kanggo nambah laba investasi sampeyan.

The MungCast solusi otomatisasi pemasaran ngidini sampeyan nyiyapake kampanye kaya diagram alur, supaya sampeyan bisa nggayuh lan melu karo prospek lan pelanggan liwat macem-macem saluran:

  • Manajemen Relationship Customer - Ngerti persis apa sing dadi pandhuan sampeyan lan kepiye narik minat.
  • email Marketing - Gawe, kirim lan lacak kampanye pemasaran email.
  • Dhaptar Manager - Gawe, simpen & segmenake dhaptar kontak kanthi kapasitas panyimpenan tanpa wates.
  • Formulir Gedung - Gawe formulir online kanthi produk paling gampang ing pasar. Ora butuh ilmu HTML.
  • Landing Pages - Cara cepet lan gampang kanggo nggawe macem-macem kaca landas supaya bisa nglacak kaca sing paling cocog.
  • Survey Online - Gawe lan kirim survey online sing menehi umpan balik pangguna sajrone sawetara menit.
  • Lacak Link - Lacak klik-tayang lan tarif mbukak kanthi gampang kanggo mbantu nemtokake marketing sing paling cocog.
  • Autoresponder - Nggawe hubungan sing kuat lan langsung kanthi solusi tindak lanjut otomatis.
  • Monitor Blacklist - Aja njupuk kesempatan kanggo infrastruktur lan reputasi pemasaran sampeyan. Mulai ngawasi IP sampeyan saiki.
  • Pemasaran Faks - Kirim bledosan faks menyang ewonan organisasi tanpa repot. Cocog kanggo target bisnis lokal.
  • Manajemen Event - kampanye acara kanthi alat kanggo nggedhekake rawuh.
  • Broadcasting Swara - Nyiarake pesen swara sing direkam kanthi otomatis kanggo ngandhani lan ngelingake pelanggan.
  • Pemasaran Teks - sambungake karo pelanggan kanthi nyelehake pesen sampeyan.
  • Pemasaran Sosial - integrasi karo jaringan sosial sing paling populer saiki, kalebu Facebook lan Twitter.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.