Kesederhanaan minangka kunci supaya bisa urip kanthi sukses

sepedaan motor

Artis lan ilustrator Nick Dewar tilar donya minggu iki. Dheweke kerja ing macem-macem perusahaan saka Wulan Atlantik menyang Random House, nyediakake ilustrasi babagan tembung menarik ing artikel utawa buku. Karya Nick Dewar favoritku nggambarake filosofi profesional lan pribadi:

sepedaan motor

Kesederhanaan minangka kunci supaya bisa urip kanthi sukses.

Iki minangka rephrasing cara KISS sing wis dites kanthi luwih profesional lan fasih:

Kiss 19

Ora, ora KISS -

Prinsip KISS -? Tetep Sederhana, Bodho.?

Iki minangka interpretasi modern kanggo Occam's Razor, sing negesake? Entitas ora kudu dikalikan luwih saka kabutuhan ,? utawa umume, 'strategi paling gampang cenderung sing paling apik.?

Dadi, kenapa aku ngandhani sampeyan iki? Napa aku nyeret filsuf Abad 14, Ace Frehley, lan Skotlandia sing nembe seda mlebu blog? Amarga ing masarakat sing cepet, teknologi tinggi, lan mesthi aktif, kita lali nyoba ngrampungake masalah kanthi solusi sederhana. Kerep banget, saben wong golek teknologi anyar utawa cara anyar kanggo ngatasi masalah nalika kita bisa nggunakake solusi sing luwih gampang sing ora mbutuhake biaya sithik lan menehi mupangat jangka panjang sing luwih apik.

Filosofi iki uga nuduhake fitur produk. Mung amarga produk sampeyan duwe luwih akeh fitur, ora ateges bakal nyukupi kabutuhan para pelanggan. Yen sampeyan ora yakin ing pangerten karo pelanggan? kabutuhan, sampeyan duwe masalah sing luwih gedhe lan luwih dhasar tinimbang fitur sing bakal diterapake. Sampeyan kudu luwih ngerti pangguna, pelanggan, lan dhewe. Aja mung nambani gejalanya. Supaya gampang, lan temokake apa sing sejatine kedadeyan. Lan elinga -

Kesederhanaan minangka kunci supaya bisa urip kanthi sukses.

Oh, lan uga elinga yen KISS uga manis!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.