PHP: Apa SimpleXML Dimuat?

Depositphotos 11843590 s

Ana sawetara plugin sing wis dibangun sing mbutuhake PHP5 + lan SimpleXML. SimpleXML minangka cara sing paling gampang kanggo nindakake parsing nanggepi XML APIs. Nanging, masalahe yaiku aku entuk sawetara email dina utawa minggu takon kenapa pangguna ora bisa mbukak program lan nyebabake kesalahan.

Ternyata, notifikasi babagan plugin lan kaca proyek ora cukup, mula aku nindakake perkara sing bener lan nambah fungsi kanggo loro plugin kanggo verifikasi ekstensi SimpleXML sing dimuat.

Fungsi PHP kanggo mriksa ekstensi SimpleXML dimuat:

fungsi isSimpleXMLLoaded () {$ array = array (); $ array = get_loaded_extensions (); $ asil = salah; ngarep ($ larik minangka $ i => regane $) {yen (strtolower ($ nilai) == "simplexml") {$ asil = bener; }} ngasilake $ asil; }

Saiki, ing fungsi sing nggunakake SimpleXML, aku mung bisa njamin yen wis dimuat sadurunge aku nyoba telpon SimpleXML. Yen

if (! isSimpleXMLLoaded ()) {kumandhang "Host situs sampeyan ing papan liya!"; bali; }

Aku ngerti yen aku duwe guru PHP sing ngawasi blogku, coba critakake kepiye! Aku wis nerbitake pembaruan suntingan menyang plugin loro kanggo nggunakake metode iki.

6 Komentar

  1. 1

    Hi Doug,

    Aku sok dong mirsani bug siji sing mbokmenawa ora mundhakaken kesalahan.

    yen ($ nilai = "SimpleXML") {$hasil = bener; }

    kudu

    yen ($ nilai == "SimpleXML") {$hasil = bener; }

    Senajan kanggo safety. Aku luwih seneng.

    yen (strtolower ($ nilai) == "simplexml") {$hasil = bener; }

    Sampeyan uga bisa nggunakake 'extension_loaded' sing njupuk jeneng ekstensi kanggo mriksa (sensitif cilik).

    $dimuat = extension_loaded("SimpleXML");

    Ngasilake TRUE utawa FALSE.

    PS Aja ngombe kopi dhewe nanging aku bisa sijine tombol 'tuku aku kothak donat' 🙂

    • 2

      Angkat tombol donat, Nick! Sampeyan nylametake nyawa! Apa lucu iku (minus strtolower), Aku bener wis sandi sampel kode mlaku lan nggenepi evaluasi tengen. Mesthine wis telat amarga nalika aku nglebokake, aku ngaco!

      Aku wis ngowahi kode lan kiriman blog. Pitakonan: Apa keuntungan saka siji saka liyane? Aku guess extension_loaded minangka cara sing luwih resik lan luwih cepet kanggo ngatasi iki!

      Matur nuwun Nick!

  2. 4

    yum nginstal php55-xml.x86_64 kanggo nginstal simpleXML kanggo php 5.5.11

    Mlaku Transaksi
    Nginstal: php55-xml-5.5.11-1.el6.x86_64 1/1
    Verifikasi: php55-xml-5.5.11-1.el6.x86_64 1/1

    banjur diinstal
    /usr/lib64/php/modules/simplexml.so

  3. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.