PHP: Apa SimpleXML Dimuat?

Depositphotos 11843590 s

Ana sawetara plugin sing wis dibangun sing mbutuhake PHP5 + lan SimpleXML. SimpleXML minangka cara sing paling gampang kanggo nindakake parsing nanggepi XML APIs. Nanging, masalahe yaiku aku entuk sawetara email dina utawa minggu takon kenapa pangguna ora bisa mbukak program lan nyebabake kesalahan.

Ternyata, kabar babagan plugin lan kaca proyek ora cukup, mula aku nindakake perkara sing bener lan nambah fungsi kanggo loro plugin kanggo verifikasi ekstensi SimpleXML sing dimuat.

Fungsi PHP kanggo mriksa ekstensi SimpleXML dimuat:

fungsi isSimpleXMLLoaded () {$ array = array (); $ array = get_loaded_extensions (); $ asil = salah; ngarep ($ larik minangka $ i => regane $) {yen (strtolower ($ nilai) == "simplexml") {$ asil = bener; }} ngasilake $ asil; }

Saiki, ing fungsi sing nggunakake SimpleXML, aku mung bisa njamin yen wis dimuat sadurunge aku nyoba telpon SimpleXML. Yen

if (! isSimpleXMLLoaded ()) {kumandhang "Host situs sampeyan ing papan liya!"; bali; }

Aku ngerti yen aku duwe guru PHP sing ngawasi blogku, coba critakake kepiye! Aku wis nerbitake pembaruan suntingan menyang loro Plugins kanggo nggunakake metode iki.

6 Komentar

  1. 1

    Hai Doug,

    Aku weruh siji bug sing bisa uga ora nyebabake kesalahan.

    yen ($ nilai = "SimpleXML") {$ asil = bener; }

    kudu

    yen ($ nilai == "SimpleXML") {$ asil = bener; }

    Sanajan kanggo keamanan. Aku luwih seneng.

    yen (strtolower ($ nilai) == "simplexml") {$ asil = bener; }

    Sampeyan uga bisa nggunakake 'extension_loaded' sing njupuk jeneng ekstensi kanggo mriksa (case sensitif).

    $ dimuat = extension_loaded ("SimpleXML");

    Ngasilake Bener utawa salah.

    PS Aja ngombe kopi dhewe, nanging aku bisa menehi tombol 'tuku sak sik donat' 🙂

    • 2

      Entuk tombol donat munggah, Nick! Sampeyan urip! Sing lucu yaiku (dikurangi strtolower), sejatine kode sampelku mlaku lan nggunakake evaluasi sing bener. Mesthi wis telat amarga nalika dak lebokake, aku dakganggu!

      Aku wis ngowahi kode lan postingan blog. Pitakon: Apa kauntungan saka siji liyane? Aku ngira extension_loaded minangka cara sing luwih resik lan cepet kanggo ngatasi iki!

      Matur suwun Nick!

  2. 4

    sampeyan nginstal php55-xml.x86_64 kanggo nginstal simpleXML kanggo php 5.5.11

    Mbukak Transaksi
    Installing : php55-xml-5.5.11-1.el6.x86_64 1/1
    Verifying : php55-xml-5.5.11-1.el6.x86_64 1/1

    banjur diinstal
    /usr/lib64/php/modules/simplexml.so

  3. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.