Teks Sederhana: Platform Pesen SMS lan Teks

Platform Pemasaran SMS SimpleTxting

Nyambut disambut pesen teks saka merek sing wis diwenehake idin bisa dadi salah sawijining strategi pemasaran sing paling tepat wektu lan bisa ditrapake. Pemasaran Pesen Teks lagi digunakake karo bisnis saiki kanggo:

  • Ngedongkrak Sales - Kirim promosi, diskon, lan tawaran wektu winates kanggo nambah penghasilan
  • Mbangun Hubungan - Nyedhiyakake layanan pelanggan lan dhukungan kanthi obrolan 2 arah
  • Melu Pamirsa Sampeyan - Cepet nuduhake update penting lan konten anyar
  • Gawe bungah - Tuan rumah undhang-undhang kanggo menang utawa poling teks kanggo swara
  • Nglumpukake Leads - Ngidini calon pelanggan kanggo ndhaptar teks utawa ngirim pitakon siji-sijine
  • Nurture ndadékaké - Tindak tutur kanthi tuntunan lan terus nggawe teks tartamtu

Kita ora mesthi mriksa email utawa kabar liyane, nanging ora ana sangsi babagan tanggepan pesen teks.

98% pesen teks dibukak, tautan nampa CTR rata-rata 17, lan rata-rata tarif konversi SMS udakara 45%!

Tarif Konversi SMS SimpleTxting

Panliten kasus sawise studi kasus nyedhiyakake bukti efektifitas pemasaran pesen teks. Nalika entuk akses menyang nomer telpon panampa bisa uga rada tantangan tinimbang email, ora ana sangsi manawa tambah akeh keterlibatan.

39.5% wong sing disurvei ujar manawa pemasaran SMS nyedhiyakake tarif mbukak sing luwih dhuwur tinimbang pemasaran email.

Laporan Pemasaran SMS SimpleTeks

Yen sampeyan ora ngerti terminologi lan teknologi sing ana ing sebalik olahpesen teks, kita bakal nulis ringkesan SMS ing kene uga terminologi digandhengake karo teknologi.

Idin Ditulis

Pusat pemasaran SMS yaiku ijin. Nalika saluran liyane duwe sawetara syarat peraturan piranti lunak kanggo milih utawa metu ing kampanye, meksa nindakake perkara pesen menyang nomer telpon seluler mbutuhake syarat legal kanggo idin ditulis saka pelanggan.

Pelanggan kudu miwiti panjaluk milih, sing bisa kedadeyan liwat tondo asto (teks MARKETING nganti 71813), liwat tombol klik-kanggo-teks ing properti digital, formulir web, pemasaran email (sing bisa uga ana klik-kanggo-teks utawa klik menyang formulir web), Facebook Lead Gen Ads, Text-to-Vote utawa Text-to-Win Contests, utawa uga pamriksan POS.

Mayoritas operator biasane mbutuhake pernyataan privasi sing spesifik lan sarat data sing wis ditemtokake. Aspek inti kanggo nggarap platform pemasaran SMS yaiku tundhuk karo peraturan lan pandhuan platform kasebut.

Kepiye Unik Pemasaran SMS?

Pesen teks rada unik saka perspektif komunikasi pemasaran:

  • short - SMS minangka singkatan kanggo Sistem Pesen Singkat. Watake watesan kanggo siji pesen yaiku 160 karakter. Umume telpon lan jaringan modern ndhukung konklasasi saengga bisa segmen lan mbangun maneh pesen nganti 1600 karakter. Gabungan karo ukuran layar, olahpesen teks beda banget karo format pesen liyane. MMS, mesthine ngaktifake kemampuan ngirim foto, gif animasi, lan video (kanthi watesan ukuran).
  • Wektu - Kasunyatan manawa pesen teks dikirim langsung menyang ponsel ... biasane ing tangan sampeyan utawa cedhak banget. Nalika nerangake pas wektune, iku faktor penting ing strategi olahpesen teks sampeyan. Contone, yen sampeyan kudu ndorong keterlibatan lan kesadaran ing wektu sing winates, seluler luwih apik. Contone, email, bisa uga ora bisa dideleng nganti pirang-pirang jam utawa malah dina dibandhingake karo pesen teks.
  • Lokasi - Nalika olahpesen teks ora gumantung ing lokasi geografis piranti, bisnis lokal bisa mbedakake liwat ponsel. Contone, meksa diskon kanggo toko ritel bisa ngasilake lalu lintas langsung utawa panjaluk review amarga wong layanan omah bakal ninggalake situs lapangan kerja. Mesthine, bisnis sampeyan bisa nggunakake nomer lokal utawa bebas pul. Sampeyan uga bisa nyewa kode cekak khusus.

Teks Sederhana

Yen sampeyan nggoleki platform Pesen Teks sing fungsional kanthi lengkap, SimpleTexting ndadekake kapabilitas lan integrasi industri, kalebu:

  • Kirim Kampanye SMS lan MMS - Kirim pesen teks menyang klompok kontak. Kalebu foto, personalisasi teks sampeyan, lan lacak sapa sing ngeklik link sampeyan.
  • Gawe Obrolan Kaloro Cara - Teks kanthi real-time karo pelanggan. Goleki nomer anyar utawa teks-aktifake nomer sing ana. (Tanpa kena pengaruh layanan swara sampeyan.)
  • Mbangun Dhaptar utawa Impor Sampeyan - Tambahake kontak sing wis ana lan gunakake fitur kaya teks-kanggo-info kanggo nglumpukake nomer telpon kanthi cepet.

Fitur Kunci SimpleTxting

  • Kode Cekak - Cadhang salah sawijining kode cendhak SMS enem digit khusus industri kanggo bisnis utawa organisasi sampeyan. Dheweke gampang dielingi lan cocog kanggo kasus panggunaan volume dhuwur.
  • Pesen 2 Cara - Nambah kepuasan pelanggan, ngrampungake obrolan, lan menehi transaksi cedhak karo olahpesen 2 arah. Gunakake nomer saiki utawa entuk nomer sing anyar!

SimpleTxting - Obrolan 2 Cara

  • Teks Jadwal - Setel tanggal lan wektu tartamtu kanggo teks. Jadwal pesen jam, dina, utawa wulan sadurunge, banjur lungguh, lan santai. Bakal rampung liyane.
  • Autoresponders - Supaya para pamirsa tetep nindakake seri teks sing rame kanthi otomatis sawetara dina, minggu, utawa wulan. Cocog kanggo nggawe kampanye netes.
  • Impor Kontak - Wis duwe dhaptar? Ngimpor kontak sampeyan kanthi gampang sawetara detik. Kalebu kolom tambahan kaya Email, Jeneng, lan Cathetan kanggo digunakake kanggo pesen sing dipersonalisasi.
  • Multi-Nomer - Tambah sawetara nomer telpon menyang siji akun. Priksa manawa pesen sing bener tekan departemen, agen, utawa lokasi sing bener kanthi menehi saben baris dhewe.

SimpleTxting - Pilih Nomer

  • Ponsel SimpleTxting - Entuk akses menyang kabeh fitur sing kuat, sanajan sampeyan lagi aktif. Aplikasi iOS lan Android kita ngidini sampeyan ngatur kampanye saka ngendi wae.
  • Tembung Kunci SMS - Salah sawijining cara paling cepet lan paling gampang kanggo nglumpukake nomer telpon lan nambah dhaptar pelanggan yaiku nggawe lan promosi tembung kunci SMS.

SingleTeks - Konfigurasi Kata Kunci

  • Pesen Lengkap - Umume platform mbatesi teks sing dawane mung 160 karakter. Kita menehi nganti 304 karakter supaya sampeyan bisa ngirim pesen sing luwih apik lan luwih rinci.
  • Pemasaran MMS - MMS ngidini sampeyan nambah kampanye pesen teks nganggo kupon, gambar produk, lan media kaya liyane. Sampeyan uga bakal entuk 1,600 karakter teks.
  • Lampiran Gambar - Sapa sing ujar manawa teks mung 160 karakter? Gambar iku regane 1,000 tembung. Nambah teks kanthi gambar sing apik utawa kupon sing apik.
  • Fields Custom - Ngatur data lan ngirim kampanye teks khusus. Aplikasi kita kalebu sawetara lapangan gawan, nanging sampeyan bisa nggawe akeh sing dibutuhake.
  • Pengumpulan Data - Pengin ngerti luwih lengkap babagan pelanggan? Sampeyan mung kudu takon. Kita bakal nyimpen data ing Custom Fields kanggo digunakake ing kampanye mbesuk.
  • Segmen - Segmen nggawe gampang nambahake target penonton menyang strategi pemasaran teks. Miwiti ngirim kampanye sing luwih cerdas lan relevan saiki!
  • Lacak Link - Deleng sepira kerepe tautan sing dicekak diklik karo analytics canggih. Lacak asil lan ngukur sukses kanggo saben kampanye.
  • Tim - Fitur kanca tim SimpleTexting ora mung ngidini sampeyan milih pangguna tambahan menyang dhaptar, nanging menehi pilihan kanggo menehi nomer telpon saben pangguna anyar.
  • Pesen adoh - Fitur pesen adoh saka SimpleTexting ngidini sampeyan nyiyapake pesen otomatis sing balesan menyang kontak nalika sampeyan ora ana ing kantor utawa sajrone jendela sing wis disetel
  • Cithakan & Duplikat - Ngirit wektu kanthi nggunakake maneh pesen, kampanye, balesan kothak mlebu, pesen otomatis, lan pesen konfirmasi sing asring dikirim.
  • memicu - Bali menyang pelanggan kanthi kacepetan kilat. Kanthi Pemicu, sampeyan kanthi otomatis bisa nanggapi pitakon umum lan panjaluk informasi.
  • Deleng Asile Sampeyan - Nggambarake pelanggan, pesen, lan tuwuhing tembung kunci kanthi grafik, kisi, lan diagram sing apik. Sampeyan kudu ndeleng iku kanggo pracaya.
  • Teks kanggo Menang - Taktik pemasaran klasik kanthi corak modern, undhangan SMS gampang dilebokake lan gampang disiyapake. Kajaba iku, cara sing apik kanggo nambah pelanggan.
  • Teks kanggo Survei Vote - Entuk umpan balik cepet saka pelanggan kanthi poling teks. Nggawe macem-macem pilihan lan malah nuduhake asil wektu nyata karo para peserta.
  • Pelanggan Polling - Kanthi jajak pendapat, luwih gampang tinimbang sadurunge entuk saran saka pelanggan. Cukup kirim pitakon sampeyan lan ngenteni jawaban bakal diwiwiti.
  • Link Cilik - Simpen karakter sing larang regane. Dadi URL sing paling dawa dadi link teks sing ramah teks. Kirim link menyang situs, video, konten sing bisa diunduh, utawa aplikasi.
  • Teks-Aktifake Nomer Sampeyan - Nampa lan bales pesen teks ing nomer telpon bisnis sing ana tanpa kena pengaruh karo layanan swara sampeyan.
  • Push Notifikasi - Kanthi kabar push desktop, sampeyan bisa navigasi adoh saka SimpleTexting tanpa kuwatir ana pesen sing ora kejawab!
  • Kredit Rollover - Gunakake utawa ilang? Ora maneh! Kredit sing ora digunakake saiki diluncurake. Sampeyan bisa terus kredit isih nganti pungkasan wulan sabanjure.
  • Teks Grup saka Telpon - Kirim bledosan teks menyang pelanggan, sanajan sampeyan ora bisa entuk komputer. Cukup kirim pesen teks karo dhaptar sing pengin sampeyan pesen lan kita bakal push menyang wong sing bener.
  • Dhaptar Reresik Dhewe - Sistem kita kanthi otomatis mriksa nomer mati saben sampeyan ngirim pesen lan mbusak nalika ditemokake. Ora prelu sampeyan ngawasi terus-terusan!
  • Teks Ulang Tahun Otomatis - Nyuwek jajan lan confetti: wayahe kanggo perayaan ulang taun. SMS ulang taun kanthi otomatis mbutuhake wektu rong menit kanggo nyiyapake lan dadi cara sing apik kanggo para pelanggan.

Coba SimpleTxting Gratis

Integrasi SMS Teks Sederhana

  • Formulir Web - Ayo para penggemar milih pesen teks langsung saka situs web sampeyan. Salin lan tempel cepet yaiku nyakup salah sawijining formulir sederhana ing situs sampeyan.
  • Integrasi Mailchimp - Entuk akun Mailchimp? Nyinkronake karo SimpleTexting lan wiwiti nuduhake kontak ing antarane rong platform kasebut. Ora ana maneh ekspor lan impor manual!
  • API - Tambahake kemampuan nulis teks ing sistem sing ana. Nggabungake karo SimpleTexting liwat API sing kuat. Bareng kita bakal nggawe produk kanthi SMS sing apik.
  • Integrasi Zapier - Integrasi karo Zapier ngidini sampeyan nggawe proses otomatis kanthi nyambungake SimpleTexting menyang 1,000+ aplikasi kalebu Gmail, Facebook lan liya-liyane.
  • Aplikasi - Sambungake SimpleTexting menyang aplikasi web sing wis digunakake. Jupuk pemasaran menyang level sabanjure kanthi nambahake olahpesen teks menyang campuran.

SimpleTexting - Aplikasi lan Integrasi

Coba SimpleTxting Gratis

Pengungkapan: Aku afiliasi saka Teks Sederhana lan aku nggunakake link afiliasi ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.