Sederhana: Nerbitake Podcast kanthi Cara Gampang

podcast ringkes

Kaya podcast, kita dadi podcast ing Libsyn. Layanan kasebut duwe akeh pilihan lan integrasi sing cukup gedhe nanging bisa disesuaikan. Nanging, kita pancen teknis banget, mula aku yakin manawa bisnis bakal duwe wektu kangelan kanggo ngisi kabeh data sing dibutuhake mung kanggo nerbitake podcast sing sederhana.

Kaping pirang-pirang, platform lawas duwe adopsi sing jero lan dadi misi sing penting banget yaiku nganyarke pengalaman pangguna minangka keputusan sing beboyo banget utawa terus ditundha. Ing kana kompetisi diwiwiti! Simplecast minangka platform penerbitan podcast sederhana sing bisa ngluwihi Libsyn lan platform liyane.

Sederhana nduweni pengalaman panganggo sing sederhana lan elegan. Nyedhiyakake sarana nerbitake podcast anyar utawa ngimpor episode saiki kanthi gampang.

simplcast nggawe podcast

Isi rincian podcast iku gampang banget:

simplecast nambah podcast

Fitur Sederhana:

  • Transfer Podcast tanpa krasa lara - Transfer lan langkah 1 langkah kanthi cepet lan gampang saka podcast menyang Simplecast.
  • Bandwidth & Storage Unlimited - Aja kuwatir babagan bandwidth lan biaya panyimpenan, kabeh kalebu ing paket Simplecast.
  • Pamuter Audio Embeddable - Tambah pamuter audio sederhana kanggo podcast langsung menyang situs web, utawa ing endi wae.
  • Metrik Pamireng - Cepet ndeleng apa sing populer, sapa sing ngrungokake, lan kepiye cara ngrungokake.

Metrik omah

  • Multiple Managers - Ngundang wong liya kanggo kolaborasi lan mbantu ngatur podcast sampeyan. Napa mung kabeh?
  • Host Situs Web Khusus - Situs web sing sederhana lan host kanggo podcast kanthi dhukungan kanggo domain sampeyan dhewe. Pilih template utawa desain dhewe.

Situs ing omah

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.