Ngonversi PDFs dadi Seluler, Siap Web, Bisa Dituduhake

desain buku sederhana

Sakbenere kabeh wong nggunakake kasus, whitepaper lan jaminan penjualan ing format PDF. Nalika umume piranti duwe pamaca PDF saiki, pamaca kasebut ora dioptimalake kanggo maca ing piranti kanthi kemampuan nuduhake kanthi sosial utawa nyisipake langsung ing konten sampeyan.

Buku Sederhana nyedhiyakake aplikasi sederhana ing ngendi sampeyan bisa ngunggah lan dadi tuan rumah booklet digawe saka PDFs utawa dirancang saka awal. Buklet bisa dikirim, disematkan, dit-tweet, dituduhake, dikirim lewat email, ditempelake lan didownload dening pelanggan ing endi wae. Sampeyan uga bisa menehi link menyang kaca kebangkrutan kanggo dijupuk timbal.

Gunakake tautan afiliasi lan sampeyan bisa entuk 55% OFF saka langganan 1 taun kanggo SimpleBooklet HERO Plan.

Mangkene ringkesan video babagan Buku Sederhana:

Priksa Galeri ing Simplebooklet kang situs kanggo ndeleng conto sing apik babagan para pemasar nggunakake platform. Sampeyan bisa nyoba platform kanthi gratis. Priksa manawa nggunakake link afiliasi lan sampeyan bisa entuk 55% OFF saka langganan 1 taun kanggo SimpleBooklet HERO Plan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.