Layanan Pelanggan Sederhana

layanan pelanggan

Believe it or not, it's not always Marketing, Blogs, Viral Messaging, etc. Sometimes it's simply great customer service. I have a Fossil watch that is near and dear to me because my kids bought it for me one birthday. I hope it lasts forever. The battery lasts for a year or two. My battery ran out a couple days ago but I kept wearing the watch. Sounds kind of dumb but I did it because when I look at it I think about my kids… and if I kept looking at the watch stopped, I'd remember to get a battery.

Ing ngisor saka makarya yaiku Perhiasan Windsor (West side of Meridian just South of the Circle). I had never stepped foot in there (hey… I'm a single 38 year old Dad, what do I need jewelry for?) but decided to see if they would install the battery for me.

Nalika aku mlaku ing ngarep lawang, ana wanita manis sing mara lan takon apa dheweke bisa nulungi aku. Aku crita babagan jam tangan lan dheweke njupuk saka aku lan dipasrahake marang teknisi jam tangan (?) Sing ana kantor ing toko kasebut. Sajrone sawetara menit (serius), dheweke nembak batere anyar, nyetel wektu, ngresiki arloji, lan ngulungake maneh. Dheweke nganggo salah sawijining kacamata perhiasan sing keren lan kanthi cepet gerakane, meh ora bisa daktingali kepiye carane dheweke nindakake. Aku mung sempat maca artikel sing dipasang ing tembok sing umuk manawa masarakat sing wis pindhah saka Indianapolis isih mung percaya karo Windsor kanggo ndandani jam lan jam tangane. Aku ora mangu.

Pemasaran bisa nggawe sampeyan bisnis, nanging layanan pelanggan sing apik ora bakal gagal.

Sajrone sawetara menit aku mbayar ragad (regane $ 9, kalebu batere) banjur metu saka toko. Wong wedok sing wis gawe greget njaluk aku mbalik maneh. Wah

Perhiasan Windsor

I'm not sure when I'll be in the need for a jeweler again. Even if I'm not, you know where I'll be a year from now when my watch battery goes dead!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.