Layanan Pelanggan Sederhana

layanan pelanggan

Pracaya utawa ora, ora mesthi Pemasaran, Blog, Pesen Viral, lsp. Kadhangkala layanan pelanggan apik banget. Aku duwe jam tangan Fosil sing cedhak lan dak tresnani amarga anak-anakku tuku kanggo aku sawijining ulang taun. Muga-muga bisa langgeng. Batere tahan suwene setaun utawa rong taun. Batere wis entek sawetara dina kepungkur nanging aku tetep nganggo jam tangan. Muni kaya bisu nanging aku nindakake amarga nalika dak deleng aku mikir babagan anak-anakku ... lan yen aku terus nonton jam mandheg, aku bakal kelingan njupuk batire.

Ing ngisor saka makarya yaiku Perhiasan Windsor (Sisih sisih kulon Meridian ing sisih kidul Lingkaran). Aku durung nate mlaku ing kana (hei ... Aku bapak umur 38 taun, aku butuh perhiasan apa?) Nanging aku mutusake bakal weruh apa bakal nginstal batere kanggo aku.

Nalika aku mlaku ing ngarep lawang, ana wanita manis sing mara lan takon apa dheweke bisa nulungi aku. Aku crita babagan jam tangan lan dheweke njupuk saka aku lan dipasrahake marang teknisi jam tangan (?) Sing ana kantor ing toko kasebut. Sajrone sawetara menit (serius), dheweke nembak batere anyar, nyetel wektu, ngresiki arloji, lan ngulungake maneh. Dheweke nganggo salah sawijining kacamata perhiasan sing keren lan kanthi cepet gerakane, meh ora bisa daktingali kepiye carane dheweke nindakake. Aku mung sempat maca artikel sing dipasang ing tembok sing umuk manawa masarakat sing wis pindhah saka Indianapolis isih mung percaya karo Windsor kanggo ndandani jam lan jam tangane. Aku ora mangu.

Pemasaran bisa nggawe sampeyan bisnis, nanging layanan pelanggan sing apik ora bakal gagal.

Sajrone sawetara menit aku mbayar ragad (regane $ 9, kalebu batere) banjur metu saka toko. Wong wedok sing wis gawe greget njaluk aku mbalik maneh. Wah

Perhiasan Windsor

Aku ora yakin kapan aku butuh kebutuhan tukang perhiasan maneh. Sanajan aku ora, sampeyan ngerti yen aku bakal setaun saiki nalika bathi jam tanganku mati!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.