Sutra: Ganti Data lan Spreadsheet dadi Visualisasi sing Diterbitake

visualisasi data sutra

Apa sampeyan nate duwe spreadsheet sing duwe koleksi data sing apik lan sampeyan pengin nggambarake - nanging nyoba lan ngatur grafik sing ana ing Excel angel banget lan akeh wektu? Kepiye yen sampeyan pengin nambah data, ngatur, upload lan malah nuduhake visualisasi kasebut?

Sampeyan bisa karo Silk. Silk minangka platform penerbitan data.

Sutra ngemot data babagan topik tartamtu. Sapa wae sing bisa nggoleki Sutra kanggo njelajah data lan nggawe diagram interaktif, peta, lan kaca web sing apik. Nganti saiki, pirang-pirang yuta kaca Sutra digawe.

Mangkene Tuladhane

Dolan maring 15 Jaringan Sosial Paling Ndhuwur Sutra kanggo ndeleng, nuduhake utawa malah nampilake visualisasi sing digawe saka koleksi data iki. Mangkene semat langsung grafik bagan statistik pangguna:

Fitur Sutra

  • Gawe dokumen kanthi interaktif - Ora ngirim PDF statis, spreadsheet utawa tautan saka Google Docs, gunakake Silk kanggo nggawe situs interaktif sing narik kawigaten para pangguna lan ngajak supaya muter data sampeyan.
  • Semat data interaktif ing endi wae - Jupuk visualisasi Sutra lan gunakake ing saindenging web. Semat ing Tumblr, WordPress, lan akeh platform penerbitan liyane.
  • Tambah tag supaya karya sampeyan bisa diurutake miturut medium, gaya, utawa kategori apa wae sing sampeyan pilih. Kanthi nambahake data lokasi, sampeyan uga bisa nggawe peta.

Kanggo masang Silk kanggo digunakake, aku ngekspor rangking tembung kunci saka Semrush lan nggawe visualisasi kanthi cepet supaya aku bisa ngurutake lan ndeleng tembung kunci ing endi aku duwe rangking dhuwur lan ana ton volume telusuran ... umume menehi ngerti endi sawetara optimasi lan promosi bisa ngasilake luwih akeh lalu lintas. Aku bisa nindakake iki kanthi ngurutake lan nyaring data ... nanging visualisasi mesthi luwih misuwur!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.