Sigstr: Gawe, Nyebarke, lan Ngukur Kampanye Signature Email Sampeyan

Tandha Email

Saben email sing dikirim saka kothak mlebu minangka kesempatan pemasaran. Nalika ngirim buletin menyang ton pelanggan, kita uga ngirim 20,000 email liyane ing komunikasi saben dina bolak-balik antarane staf, klien, prospek, lan profesional hubungan masyarakat. Nyuwun kabeh wong kanggo nambah spanduk kanggo promosi kertas putih utawa webinar mbesuk biasane bakal sukses. Umume wong ora nggatekake panjaluk, wong liya ngrusak tautan, lan wong-wong sing bener-bener ngeklik ajakan-ajakan ora nate entuk.

Tandha Email

Yen sampeyan ora yakin manawa tapak asma email penting, priksa analisa heatmap nelusuri mripat iki saka Kincir mripat.

Pelacakan Mripat Signature Email

Fitur Sigstr

Iki ngendi Sigstr mlebu! Sigstr nawakake manajemen pusat kampanye teken email sampeyan supaya kabeh pangguna bisa dianyari kanthi cepet. Kampanye bisa digawe kanthi ngunggah gambar utawa ngetik teks. Karyawan sampeyan ora prelu nyunting siji baris kode - tim pemasaran sampeyan bisa ngganti kampanye kapan sing dikarepake.

Kampanye Email SigstrSigstr malah nggawe versi kampanye sing cocog kanggo seluler lan desktop kanthi pratinjau kanggo kalorone. Lan mesthine, Sigstr nyedhiyakake sing gampang Analytics kanggo nampilake kaping pirang-pirang kampanye ditampilake uga klik kanthi kampanye utawa karyawan!

Sigstr DashboardSigstr uga ngidini klompok digawe. Iki minangka fitur sing apik banget amarga sampeyan bisa duwe grup kanggo tim dhukungan sing ditugasake ing kampanye promosi penawaran produk anyar, lan grup rekrutmen perusahaan ditugasake ing kampanye Kaca Karir, dene tim penjualan sampeyan promosi kertas putih nalika Bali babagan Investasi solusi sampeyan!

Grup Signature Email SigstrIki ngidini pangguna ditambahake menyang grup banjur saben klompok bisa ditambahake menyang kampanye tartamtu! Aku seneng banget Sigstr manawa kita ndhaptar kanthi cepet - lan luwih becik nggunakake lan ngatur ing karyawan.

Integrasi Signature Email Sigstr

Nggawe Sigstr sing gampang ing perusahaan apa wae amarga saiki wis integrasi karo Direktori Aktif, Outlook, Exchange, Office 365, Google Suite, Gmail lan Apple Mail.

  • Undhang-undhang - Ningkatake upaya pemasaran ing Undhang-undhang kanthi nambah teken Sigstr lan kampanye komunikasi Undhang-undhang.
  • Hubspot - Sigstr uga duwe integrasi karo Hubspot ing ngendi sampeyan bisa nyinkronake Hubspot Dhaptar Cerdas lan pasrahake menyang kampanye Sigstr ABM tartamtu, deleng acara timeline ing Hubspot nalika ngeklik, gawe otomatis Hubspot kontak adhedhasar sing dikirim email, lan aplikasi interaksi teken email menyang aktif Hubspot Alur kerja!
  • Marketo - Align marketing signature karo Marketo Smart List lan Landing Pages. Sampeyan uga bisa nggabungake teken karo template email Marketo.
  • Salesforce - Selarasake marketing signature karo kampanye lan laporan Salesforce. Sampeyan uga bisa nggabungake teken karo template VisualForce.
  • SalesLoft - Nambah tandha tangan Sigstr lan kampanye menyang komunikasi email Cadence sampeyan
  • Pardot - Selarasake marketing signature karo kampanye lan laporan Pardot. Sampeyan uga bisa nggabungake teken karo template email Pardot.

Nyuwun Demo Sigstr

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.