Signkick Marketplaces: Nggawa Papan reklame menyang Generasi 'Klik-kanggo-Tuku'

papan iklan

The Pariwara Out of Home industri minangka industri sing gedhe banget lan nguntungake. Ing jaman kerusuhan digital iki, sambungake karo konsumen nalika lagi “siyap-siyap” ing ruang publik isih nduweni nilai sing gedhe banget. Papan reklame, papan perlindungan bis, poster lan pariwara transit kalebu bagean saka saben dinane konsumen. Dheweke nawakake kesempatan sing ora bisa kaetung kanggo nyebarke pesen kanthi jelas menyang pamirsa sing relevan tanpa saingan karo perhatian ing antarane ewonan iklan liyane.

Nanging ora gampang nggawe kampanye metu saka omah. Tantangan paling gedhe sing diadhepi industri OOH yaiku aksesibilitas…

Entuk spare 100,000 £ kanggo kampanye OOH?

Masalah sing dideleng karo Pamilik Media OOH yaiku biaya sing meh padha kanggo ngrancang lan pesen kampanye £ 100,000 kaya kampanye £ 500. Jumlah dodolan sing padha, wektu administrasi sing padha, wektu desain sing padha kabeh mbukak iklan papan reklame rong minggu suwene kanggo layanan pipa lokal Joe Bloggs, kaya kanggo kampanye anggaran nasional lan anggaran sing lumaku pirang-pirang wulan.

Pancen pancen ora ana gunane. Yen sampeyan duwe media kanthi nyewa papan reklame, sampeyan bakal prioritasake kampanye nasional sing bisa mbayar dhuwit sing akeh. Sing bisa dadi angel kanggo bisnis cilik kanthi anggaran modhal kanggo golek dhuwit nalika nyewa ruang pariwara ing njaba. Lan isin banget, kanggo bisnis cilik sing ilang kesempatan pemasaran sing apik, uga kanggo pamilik media, sing ora entuk akeh calon pelanggan.

Solusine yaiku otomatisasi

Metu saka Omah ahli pariwara, Signkick wis nggawe solusi kanggo masalah iki. Dheweke kekancan karo pamilik media lan panyedhiya layanan kanggo ngotomatisasi kabeh proses pesenan. Otomatisasi nggawe proses luwih efisien, tegese pamilik media ora kudu nolak pelanggan adhedhasar anggaran sing luwih cilik. Piranti lunak sing digunakake kanggo nindakake iki diarani Signkick Marketplaces.

Signkick Marketplaces OOH Automation

Signkick Marketplaces minangka piranti lunak sing bisa disetel dening pamilik media supaya klien bisa nemokake lan pesen papan pariwara dhewe kanthi online. Link-up karo sistem kasedhiyan pamilik media kanggo nuduhake kasedhiyan situs poster nganti saiki menyang klien ing peta online.

Peta Signkick

Dirancang kanggo nggawe pasar iklan OOH luwih gampang diakses dening kabeh wong, pasar Signkick mbisakake bisnis kanggo:

  • Telusuri lan buku papan pariwara kanthi online - Klien bisa ndeleng kanthi cepet situs poster, papan reklame, lan layar digital sing kasedhiya, suwene lan regane apa. Pamilik media bisa milih opsi khusus dhewe, kaya rega sing ditampilake ing lokasi, informasi ekstra sing bakal ditampilake, lan apa platform kasebut mbukak kanggo umum, utawa mung kanggo klien lan agensi langsung sing dipercaya.
  • Lacak kampanye - Yen ruang pariwara wis dipesen, klien bakal bisa nglacak kemajuane, kaya ing sistem pangiriman bingkisan.
  • Ngatur kriya - klien bisa ngunggah karya seni dhewe, utawa bisa kerja karo Pemilik Media kanggo ngrancang kriya kanggo pariwara kasebut. Sistem kasebut nduweni proses bertahap, sing diwiwiti kanthi ngirim spesifikasi kriya menyang klien nalika dipesen lan rampung karo kriya sing dikirim menyang printer sing disenengi.
  • Nampa isyarat pangeling lan nganyari email - pangeling lan nganyari otomatis mesthekake manawa saben langkah proses dikomunikasikake kanthi apik karo klien, nanging bisa bebas tangan kanggo pamilik media.

Ora kaya piranti lunak liyane sing kasedhiya kanggo pesenan ruangan pariwara, Signkick Marketplaces ora mung fokus ing Digital Out of Home. Sistem kasebut ngidini para pembeli nglacak poster lan papan reklame klasik kanthi cara sing padha supaya bisa nglacak poster digital.

Fungsi nglaporake mbukak kesempatan anyar kanggo Pamilik Media

Signkick Marketplaces duwe fungsi sekunder, yaiku nglumpukake lan nganalisa data adhedhasar sapa sing tuku ruang pariwara OOH. Kanthi nganalisa kabiasaan klien, apa sing digoleki lan kapan, Pamilik Media bisa ngetrapake rega situs sing didhukung data, ngembangake penghasilan anyar lan nggawe program pemasaran ulang sing efektif.

laporan signkick

Sinau Kasus Signkick: JCDecaux

Ikan gedhe ing industri OOH, JCDecaux bubar kerja karo Signkick Marketplaces kanggo nganakake pesenan otomatis kanggo situs pariwara ing Belgia. JCDecaux ngerti kebutuhan kanggo nglancarake proses supaya bisa mbukak dalan bisnis sing anyar.

Kanthi nggawe proses pesenan luwih efisien, lan mbisakake klien ngatur kampanye dhewe, JCDecaux bisa luwih fokus marang strategi sales lan nggawe hubungan karo calon klien. Iki tegese uga bisa adol papan pariwara lan nggawe hubungan karo klien kanthi anggaran sing luwih cilik. Nalika kampanye pariwara cilik wiwit tuwuh, JCDecaux bakal dadi sing pertama ngerti.

Kabeh seger banget, karo JCDecaux situs anyar mung mlaku 2 wulan, nanging pesenan wis mlebu.

Otomatisasi minangka masa depan OOH

Jaman saiki saya beda, lan uga cara sing dikarepake wong tuku. Ing jaman digital iki sampeyan bisa tuku kabeh saka sandhangan lan panganan, mobil uga preinan kanthi online. Dadi apa ora poster lan papan reklame?

Signkick Marketplaces ngidini pamilik media ngakses generasi klik-kanggo-tuku, lan kanggo nampa klien kanthi anggaran sing luwih cilik. Pesenan otomatis lan ngrencanakake kampanye pariwara ngidini kabeh wong duwe akses menyang layanan lan kesempatan sing sadurunge mung kasedhiya kanggo klien gedhe.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.