Sinyal: Tuwuh nganggo Email, Teks, Sosial lan undhak-undhakan

sinyal

BrightTag, platform pemasaran adhedhasar awan kanggo pengecer Internet, wis tuku Signal. Sinyal minangka pusat pemasaran terpusat kanggo pemasaran saluran liwat email, SMS lan media sosial.

Fitur sinyal kalebu:

  • Buletin email - Cithakan email sing wis dioptimalake kanggo seluler sing wis dienggo kanggo digunakake utawa gawe dhewe.
  • Olahpesen teks - ngluncurake program sing efektif lan tundhuk karo syarat operator seluler.
  • Penerbitan media sosial - nerbitake status sampeyan ing Facebook lan Twitter, nggunakake URL cekak kanggo nglacak konten sampeyan.
  • Manajemen data pelanggan - entuk tampilan 360 ° pelanggan liwat saluran seluler, sosial lan email.
  • Segmen - segmen olahpesen adhedhasar data kontak lan pilihan pelanggan.
  • Piranti pemasaran otomatis - Trigger pesen adhedhasar acara, utawa jadwal seri pesen wektu nalika milih.
  • Tembung kunci SMS - nglacak pilihan kanthi tembung kunci tanpa wates kanggo nelusuri.
  • Wangun web - formulir web sing dioptimalkan kanggo seluler, kanggo nglumpukake informasi pelanggan.
  • Landing pages - nggawe lan dadi tuan rumah kaca landas sing dioptimalake kanggo nampilake lan nglumpukake informasi.
  • Formulir Facebook - Nggawe lan nerbitake formulir menyang Facebook kanggo nglumpukake informasi saka penggemar lan ditambahake menyang dhaptar email lan teks.
  • iPad app nggawe formulir registrasi sing ramah tablet kanggo nggawe basis pelanggan ing toko utawa ing acara karo Antena kanggo iPad.
  • Tombol langganan - formulir sing apik, ngirit ruangan, teks utawa milih jinis email ing situs sampeyan.
  • Kupon digital - kanthi otomatis ngirim kupon nalika ana sing lengganan liwat SMS, nanggepi undhang-undhang, utawa seneng sampeyan ing Facebook.
  • Piranti manajemen undhang-undhang - ngasilake petunjuk lan tambahake basis pelanggan kanthi nggunakake undhang-undhang sing nglumpukake peserta ing Facebook, Twitter, olahpesen teks lan web.
  • Tangkep wawasan - gawe survey utawa takon karo polling SMS kanggo nglumpukake informasi lan wawasan demografi saka konsumen sing lagi aktif.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.