Sinyal: Komunikasi liwat SMS, Email, Twitter lan Facebook

tandha logomark

Sinyal minangka platform integral kanggo bisnis kanggo ngatur, ngawasi lan ngukur upaya pemasaran ing saluran seluler, sosial, email lan web. Intine, CRM + pemasaran seluler + pemasaran email + manajemen media sosial.

Kita yakin manawa tugas para pemasar dadi saya rumit amarga akeh saluran pemasaran sing cepet, lan alat kanggo ngatur. Piranti lunak kita mbantu perusahaan kanthi gampang ngatur upaya pemasaran ing sak papan utama nalika nyedhiyakake cuplikan kanggo basis pelanggan.

Area utama platform Signal yaiku:

  • Dashboard - Gabungake kabeh pemasaran lan tugas sampeyan ing sak dashboard, supaya ora njaga macem-macem sistem piranti lunak.
  • Ngatur Kontak - Ngatur kabeh kontak pemasaran sampeyan ing siji basis data pemasaran terpusat.
  • Buletin Email - Pilih saka perpustakaan templat email sing wis dioptimalake kanggo seluler sing digunakake sadurunge utawa selaras karo sing dikarepake.
  • Pesen Teks - Kirim kabar pesen pribadi sing sensitif wektu.
  • Publishing Sosial - Kirim nganyari menyang Facebook lan Twitter, gawe jadwal nganyari kanggo pangiriman mbesuk lan nyepetake URL kanggo klik-tayang sing bisa dilacak.
  • Pemantauan Sosial - Ngatur macem-macem jaringan media sosial ing dashboard tunggal, lacak penggemar lan pandherekipun lan ngawasi obrolan ing jaringan sosial.
  • Landing Pages - Gawe kaca landas khusus sing dioptimalake kanggo seluler lan formulir pilihan. Promosi liwat pesen teks, email utawa jaringan sosial.
  • Kupon - Gawe kupon teks web utawa kosong sing bisa disebar liwat pesen teks, email utawa media sosial.
  • Ngatur Lokasi - Target email lan teks khusus lokasi - lan menehi akses menyang franchisee.
  • Analytics - Entuk wawasan pemasaran sing luwih jero kanthi tampilan gabungan saka pelanggan.

Sinyal template email lan kaca kebangkrutan bisa disesuaikan kanthi lengkap. Sinyal uga duwe kuat API kanggo integrasi sistem pihak katelu. Lan Signal dibangun lan menehi kontribusi kanggo mbukak sumber, uga!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.