Sidecar: Strategi Pariwara Amazon sing Didhukung Data

Sidecar kanggo Amazon

Amazon ora mung tujuan e-commerce paling gedhe ing web, nanging uga platform iklan utama. Nalika pamirsa Amazon gedhe banget lan para pengunjung kudu tuku, navigasi saluran kasebut luwih angel.

Diluncurake minggu kepungkur, Sidecar kanggo Amazon minangka platform sing didhukung dening AI canggih lan pamrosesan basa alam. Platform kasebut mbantu para pengecer ngetrapake strategi adhedhasar data lan praktik paling apik sing wis kabukten kanggo ngasilake bathi sing signifikan Produk Sponsor Amazon, Merek sing Disponsori, Lan Iklan Tampilan.

Kanthi fokus eksklusif Sidecar kanggo ngrampungake tantangan pemasaran kinerja para pengecer, iku minangka ekstensi alami kanggo kita nggawe solusi sing bakal ngatasi masalah sing diadhepi para pelanggan karo Amazon Advertising.

Mike Farrell, Direktur Senior Pasar lan Intelijen Pelanggan kanggo Sidecar

Teknologi sidecar otomatis manajemen manual, streamline nglaporake, lan nggunakake keahlian pemasaran perusahaan kanggo mbukak kesempatan anyar ing Amazon.

Sidecar kanggo Mupangat Amazon:

  • Ngoptimalake kampanye kanthi ora lara - Gumantung ing otomatisasi Sidecar kanggo adaptasi kampanye menyang variabel kaya nganyari strategi lan tren kinerja.
  • Ngirit wektu & ngramal - Nyilikake frustasi nalika sinau saluran anyar. Ganti wektu sampeyan saka logistik pariwara menyang strategi bisnis lan sisa Amazon Flywheel.
  • Informasikan strategi lintas-saluran - Nggabungake wawasan saka saluran pariwara liyane menyang Amazon kanthi gampang kanggo nyurung strategi sing luwih kohesif.
  • Nggawa transparansi kanggo nglaporake - Entuk tampilan sing jelas babagan kepiye produk bisa gegandhengan karo belanja iklan. Tindakake tindakan adhedhasar cara pariwara menehi kontribusi ing garis ngisor.

Kepiye Sidecar kanggo Amazon Bisa

Kanthi teknologi Sidecar sing nangani taktik, tim pro kinerja pemasaran mitra khusus sampeyan bisa nggawa strategi saluran. Asile? Kinerja penjualan sing dipercepat lan kauntungan kompetitif sing luwih kuwat sampeyan bisa ngukur lan nglaporake.

  • Pembina Struktur Kampanye - Aja ngelu nggawe kampanye iklan Amazon kanthi manual. Sidecar nggawe struktur kampanye sing dioptimalake kanthi milih produk menyang grup iklan sing padha lan nggawe bid cerdas sing paling laris nalika narik maneh pangguna sing kurang. Teknologi otomatis iki mesthi aktif lan aktif kanggo mesthekake struktur dioptimalake kanthi terus-terusan adhedhasar pangowahan kinerja utawa ditambahake produk anyar.
  • Manajemen Kelayakan Pariwara - Ngilangi kebutuhan kanggo ngilangi produk kanthi manual saka kampanye. Proses otomatis nggawe aturan aturan bisnis sing ditemtokake dening ritel kanggo ngatur kelayakan pariwara produk adhedhasar wates utawa kabijakan merek.
  • Panelusuran Query Manager - Maksimalake kemampuan kanggo ngowahi pembeli sing duwe niyat kanthi tembung kunci sing bener. Nggunakake pangolahan basa alam, Sidecar terus-terusan ngevaluasi pitakon telusuran kanggo ngenali istilah sing digunakake pembeli kanggo nemokake produk sampeyan. Sidecar nyedhiyakake wawasan lan rekomendasi sing akeh sing ora kasedhiya ing platform Amazon.
  • Manajemen Bid - Nggawe keputusan tawaran sing cerdas lan otomatis. Jangkauan tawaran sing disaranake Amazon asring ora nuduhake kinerja sing sejatine, saengga pengecer nggawe perubahan bid sing ora perlu. Sidecar kanthi dinamis nyetel tawaran ing saben klompok iklan lan tembung kunci kanggo nggedhekake kinerja saben produk.
  • Pelaporan lan Visualisasi Data - Bukak potensial penuh data Amazon. Ora dirusak dening windows nglaporake winates Amazon, teknologi Sidecar ngungkapake kinerja kampanye pariwara kanthi bandhingane komprehensif minggu-minggu lan wulan saben wulan. Sing menehi sampeyan tampilan sing jelas babagan pariwara apa pengaruhe kanggo tuwuh.

Sidecar kanggo Amazon nglengkapi solusi solusi lintas-saluran perusahaan sing ana, sing kalebu dhukungan kanggo Blanja lan kampanye telusuran mbayar ing Google lan Bing, uga kampanye ing saindenging Facebook / Instagram lan Pinterest.

Ayo ahli Sidecar nemokake kesempatan anyar ing Amazon kanthi analisis kinerja tanpa kewajiban gratis:

Entuk Analisis Gratis saka Sidecar

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.