Sisih karo Pelanggan Sampeyan

01425sz1i19396000
Operator Papan Tulis Sekolah Lawas

Ing telpon anyar kanggo perusahaan telekomunikasi utama, sing ora bakal dakkandhakake (logo kasebut katon kaya lintang pati biru),

Aku seneng banget karo wakil layanan pelanggan? Aku kaget.

Sajrone telpon, dheweke pancen nyathet apa sing dakkarepake, lan dheweke ujar kaya, "iki kesepakatan sing umume pelangganku kaya ", lan" ayo aku ngomong karo manajer supaya entuk us a better deal”, and “I understand your frustration, I don't know why padha tindakake ”. Wiwitane bisa uga ora jelas, nanging dheweke ngomong kaya dheweke ing sisihanku. Aku rumangsa duwe wong (wo) ing njero, mole, kanca sing nyusup menyang departemen layanan pelanggan mung ngenteni telpon kanggo ngrampungake caper kita.

Cukup, dheweke duwe kula us. Operator Papan Tulis Sekolah Lawas

Kerep banget interaksi kita karo wakil layanan pelanggan dadi mungsuh lan diisi karo asil negatif. Wakil penjualan iki kayane pancen peduli karo kahananku. Dheweke pengin sukses ndaftar kanggo aku, lan nggawe aku kepenak ngerti. Iki uga ora transaksi cilik. Aku pindhah saka layanan satelit menyang TV digital canggih. Dheweke seneng banget nerangake pilihanku lan ngrungokake apa sing dakkandhani. Ora tau sajrone nelpon, aku wedi yen dheweke ora ngrungokake apa sing dakkarepake utawa dheweke ora bakal ngajeni apa sing dakkandhakake.

The first lesson here is that customer service is about listening to your customers, and trying to provide a (mutually) beneficial solution to a problem. This representative solved my problem with grace, intelligence, and in under a half an hour! If only all customer service representatives were like this, I wouldn't have switched from Dish Network (whoops!) to AT&T (double whoops!?).

Piwulang sing luwih gedhe yaiku pengalamanku - user experience – with this customer service representative has improved my overall perception of the company. Although I have not yet had any contact with an actual product, my user experience is already positive. Remember, it does not matter how good your product is – if the experience of getting to that product is bad, people won't want to even try.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.