Sisih karo Pelanggan Sampeyan

01425sz1i19396000
Operator Papan Tulis Sekolah Lawas

Ing telpon anyar kanggo perusahaan telekomunikasi utama, sing ora bakal dakkandhakake (logo kasebut katon kaya lintang pati biru),

Aku seneng banget karo wakil layanan pelanggan? Aku kaget.

Sajrone telpon, dheweke pancen nyathet apa sing dakkarepake, lan dheweke ujar kaya, "iki kesepakatan sing umume pelangganku kaya ", lan" ayo aku ngomong karo manajer supaya entuk us kesepakatan sing luwih apik ”, lan“ Aku ngerti frustasi sampeyan, aku ora ngerti sebabe padha tindakake ”. Wiwitane bisa uga ora jelas, nanging dheweke ngomong kaya dheweke ing sisihanku. Aku rumangsa duwe wong (wo) ing njero, mole, kanca sing nyusup menyang departemen layanan pelanggan mung ngenteni telpon kanggo ngrampungake caper kita.

Cukup, dheweke duwe kula us. Operator Papan Tulis Sekolah Lawas

Kerep banget interaksi kita karo wakil layanan pelanggan dadi mungsuh lan diisi karo asil negatif. Wakil penjualan iki kayane pancen peduli karo kahananku. Dheweke pengin sukses ndaftar kanggo aku, lan nggawe aku kepenak ngerti. Iki uga ora transaksi cilik. Aku pindhah saka layanan satelit menyang TV digital canggih. Dheweke seneng banget nerangake pilihanku lan ngrungokake apa sing dakkandhani. Ora tau sajrone nelpon, aku wedi yen dheweke ora ngrungokake apa sing dakkarepake utawa dheweke ora bakal ngajeni apa sing dakkandhakake.

Piwulang pisanan ing kene yaiku layanan pelanggan yaiku ngrungokake pelanggan, lan nyoba menehi solusi (bebarengan) kanggo masalah. Wakil iki ngrampungake masalahku kanthi sih, intelijen, lan kurang saka setengah jam! Yen kabeh perwakilan layanan pelanggan kaya iki, aku ora bakal ngalih saka Dish Network (whoops!) Menyang AT&T (dobel !?).

Piwulang sing luwih gedhe yaiku pengalamanku - user pengalaman - karo perwakilan layanan pelanggan iki wis nambah pemahaman umum babagan perusahaan. Sanajan durung duwe kontak karo produk nyata, pengalaman panganggo wis positif. Elingi, ora preduli apike produk sampeyan - yen pengalaman entuk produk kasebut ala, masarakat ora bakal nyoba.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.