MacBookPro ing Freezer

Sampeyan ngrungokake bener! Aku wis nemoni masalah karo MacBookPro bubar sing ora bisa urip maneh. Mung lungguh ing kana lan ora nindakake apa-apa. Pancen mumetake. Aku wiwit curiga yen bisa uga masalah termostat, mula aku nyoba - aku dipasang ing beku. 10 menit mengko aku njupuk lan boot munggah munggah… ora masalah.

Aku nyoba kanthi cara iki sawetara lan ngonfirmasi manawa masalah kasebut. Apa ana wong liya sing nemoni masalah iki? Pakaryanku pesen sing anyar lan aku nyoba transfer file bengi (mulane sampeyan ora ndeleng kiriman) nanging ora bisa daklakoni. Dhiskusi babagan frustasi!

Dadi dina iki aku bakal njaluk tangan saka pangguna super-duper-mac-pangguna, Bill, kanggo ndeleng manawa kita bisa entuk file sing ditransfer lan njaluk MacBookPro sing lara iki menyang dhokter.

8 Komentar

  1. 1

    Nuwun sewu krungu Doug, aku bubar nginstal program kontrol penggemar ing Macbook amarga ora seneng kepanasake, aku wis nyetel supaya ora ngeculake penggemar ing ngisor 3500rpm. Biasane meneng ing jam 1800rpm nanging supaya CPU entuk udakara 65C sadurunge wiwit nambah kipas, sing katon dhuwur banget, nanging piranti lunak kasebut ngidini nolak. Kayane diarani smcFanControl. Nanging aku ora bakal ngatasi masalahmu 🙂

    Sampeyan uga mung bisa manggon ing kulkas nganggo laptop? akses cepet menyang bir?

    • 2

      Hai Nick,

      Aku uga menehi tembakan (aku nggunakake kontrol penggemar SMC) nanging ora bisa mbantu. MacBookPro pancen ora dadi panas banget ... mung mikir yen sampeyan miwiti. Anggere aku ora urip maneh, ora apa-apa. 🙂

  2. 3

    Doug, aku mikir kabeh ide babagan ayat Mac mesin adhedhasar Windows apa sampeyan ora kudu urip terus-terusan?

    Apa sampeyan ngerti aku ora ngomong Mac ayat ing PC? Nopo nopo Loro-lorone yaiku Komputer Pribadi 🙂

  3. 4
  4. 5
    • 6

      Kayane meh ana masalah hard disk ing buku Mac sampeyan.

      Apa sampeyan wis nyoba mlaku DiskWarrior? Program sing apik yen sampeyan duwe Mac (Aku asring kepengin ngerti kenapa durung dituku Apple ...)

      Nanging enteni - apa sampeyan wis mbukak Applejack durung - sing bisa ngirit dina, lan freeware.

      Begjanipun - muga-muga kekuwatan bisa uga karo sampeyan.

  5. 7
    • 8

      Hi Jason,

      Aku ora mikir babar pisan digunakake - nanging mesthine ora bisa digunakake kanthi lara nalika lara kaya aku! Aku lunga menyang toko Apple saiki kanggo ndeleng apa sing bisa ditemokake.

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.