Masa Depan Video Gelar Interaktif 360

360

Iki minangka teknologi sing apik tenan nalika sampeyan miwiti mikir babagan kemungkinan. Mbok sampeyan bisa ngrekam pirang-pirang alur cerita lan klik pangguna banjur ketik sabanjure. Bisa nggawe sak film horor! 🙂

Delengen jagad kaya sadurunge karo video 360 °. Apa sampeyan bisa mbayangno? Wong seneng ndeleng foto 360 ° ing dalan sing dienggoni, utawa nemokake tujuan plancongan sabanjure. Apa sing nyenengake, yen video 360 ° gerakan lengkap lan ora gambar sing diam-diam? Kanthi video 360 ° sampeyan bisa nggawe pengalaman online paling apik kanggo klien sampeyan. Nuduhake setelan nyata-nyata ing lingkungan utawa acara.

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak salah siji saka jeneng domain paling dawa Aku nate nemokake, Yellowbird.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.