Showpad: Konten Sales, Latihan, Keterlibatan lan Pangukuran Pembeli

Showpad

Nalika bisnis sampeyan ngluncurake tim sales, sampeyan bakal nemokake manawa telusuran konten sing efektif dadi kabutuhan sewengi. Tim pangembangan bisnis nggoleki kertas putih, studi kasus, dokumentasi paket, ringkesan produk lan layanan… lan pengin digawe disesuaikan miturut industri, kadewasan klien, lan ukuran klien.

Apa Enablement Sales?

Sales Enablement minangka proses strategis nglengkapi organisasi sales kanthi alat, konten, lan informasi sing pas kanggo bisa didol kanthi sukses. Nguatake wakil Sales kanggo ngirim pengalaman sing apik kanggo para pembeli modern sing ngarepake personalisasi, otomatisasi, lan inovasi umum.

Showpad

Enablement Sales Remote

Kanthi kunci COVID-19 anyar, tim sales ora duwe kemampuan kanggo nyambung karo prospek ing lokasi utawa liwat konferensi. Adol jarak adoh wis tuwuh dadi kapentingan lan entuk adol jarak jauh dadi tantangan. Nyatane, luwih saka separo kabeh organisasi ujar manawa adol jarak jauh minangka tantangan.

Coronavirus pancen elek kanggo donya, nanging sejatine apik kanggo enablement sales… Penjual sing sampeyan duwe dijaluk njupuk wilayah liyane - luwih akeh nggawe luwih sithik. Alat keterlibatan adol nyurung efisiensi lan efektifitas.

Mary Shea, Analis Forrester

Priksa manawa sampeyan mriksa Hub Sumber Daya Jualan Remote Showpad. Showpad nggawe Hub kanggo mbantu organisasi sing kudu pindah menyang model sing adoh banget. Gratis kabeh lan kalebu seri video saka Menang Kanthi Desain, postingan blog babagan adol, pembinaan, onboarding, uga tips saka para ahli Showpad.

Ngenalake Showpad

Showpad duwe platform enablement sales lengkap sing nggabungake kabeh aspek perjalanan sales sing dibutuhake:

  • Pustaka konten sing bisa digoleki kanthi gampang
  • Konten panuku sing narik kawigaten lan dipersonalisasi
  • Wawasan adol kanggo ngawasi konten lan kinerja tim
  • Integrasi kanggo ngotomatisasi proses penjualan lan push data menyang CRM utawa modul kontrak.

Platform Enablement Sales ngidini perusahaan nggabungake pembelajaran lan pengembangan sales sing terus-terusan, nambah efisiensi proses sales, nggawe salesman bisa nggawe hubungan sing luwih apik karo para pembeli, lan nyelarasake upaya sales lan marketing.

Manajemen Konten Showpad

Piranti Penjual Enodemen Penjualan Showpad

Showpad mbisakake organisasi kanthi siji lokasi terpusat sing ngidini para penjual nemokake, nampilake lan nuduhake konten merek paling anyar ing pengalaman visual sing nyenengake. Sistem manajemen konten Showpad kanggo ngatur konten kanthi irit, lan kanthi cepet ngandhani tim babagan nganyari - supaya konten sing gampang gampang ditemokake kanggo wong sing tepat ing wektu sing tepat. Showpad bisa nggabung karo CMS utawa DAM sing ana saiki kanggo ngimpor utawa nyinkronake kabeh perpustakaan file.

Pelatih Showpad

Hub Manager Program Kursus Timku

Kirimake onboarding, pelatihan, lan pelatihan kanggo para salesman sampeyan kudu dadi penasihat sing dipercaya lan ngluwihi kuota karo piranti lunak pelatihan lan pelatihan sales Showpad Coach. Kanthi Showpad Coach, sampeyan bisa:

  • Sepur - Kirimake onboarding lan latihan supaya wakil sales bisa sukses.
  • Dinilai - Pantau retensi tim sampeyan kanggo ngenali lan ngatasi bintik-bintik sing ringkih.
  • Praktek - Nggawe kapercayan liwat praktik sing direkam, main peran lan review peer
  • Coach - Manfaat analitik & rekaman kaya manajer supaya manajer bisa luwih efektif kanthi efektif

Showpad Coach anyar sing intuisi Hub Manager nyederhanakake pelatihan lan pelatihan sales kanggo republik lapangan lan njero sales, nalika isih menehi wektu kanggo manajer nindakake tugas padinan.

Wawasan Showpad

Analytics Enablement Sales Enpadmen

Nambah efektivitas penjualan lan pemasaran lan bakar mesin rekomendasi kanthi dingerteni babagan cara salespeect lan prospek karo konten lan pelatihan sampeyan. Fitur kalebu:

  • Analisis isi kanggo pemasaran - Investasi luwih akeh ing konten sing nyebabake penghasilan.
  • Wawasan prospek kanggo adol - Singkat siklus sales sampeyan kanthi nglacak level minat pembeli.
  • Analitik pangguna kanggo kepemimpinan sales - Replikasi tumindak sing paling laris kanggo skala sukses
  • Kacerdhasan gawéyan - Adol luwih cerdas lan ngirim pengalaman sing luwih dipersonalisasi kanthi jumlah lan macem-macem data sing ora padha.

Integrasi Showpad

Showpad Integrasi @ 2x 1

Nambah efisiensi pemasaran kanthi otomatis ngatur konten nganggo integrasi manajemen aset Showpad, utawa nggawe aplikasi sing kuat lan proses analitik nggunakake API lan SDK Showpad sing kuat. integrasi, Kalebu:

  • Content - sinkronisasi karo Outreach utawa Salesloft
  • Manajemen Relationship Customer - kalebu Salesforce, Microsoft Dynamics, utawa SAP.
  • Integrasi Email - Outlook lan G Suite.
  • Marketing Automation - kalebu Marketo.
  • presentations - sunting Google Slides utawa Microsoft PowerPoint ing Showpad
  • Nuduhake layar - integrasi Zoom lan Kalender Google kanthi lancar.
  • Social - Enggo bareng langsung menyang Twitter, LinkedIn, lan WhatsApp, utawa nyalin link menyang platform sosial liyane nggunakake ekstensi Showpad ing Google Chrome.

Showpad uga duwe kabeh API lan SDK sing dibutuhake kanggo nggabungake platform menyang platform apa wae.

Nyuwun Demo Showpad

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.