Shoutem: Platform Pangembangan Aplikasi Mobile Paling Efisien

Pambangun Aplikasi Seluler saka Shoutem

Iki minangka salah sawijining topik sing dak tresnani nalika klien. Aplikasi seluler bisa uga minangka salah sawijining strategi sing terus duwe biaya paling dhuwur lan bathi investasi paling murah yen ditindakake kanthi kurang. Nanging yen wis rampung kanthi apik, adopsi lan keterlibatan sing dhuwur banget.

Saben dina udakara 100 aplikasi sing diunggah menyang pasar, sing 35 persen duwe pengaruh ing pasar. Mula, tetep tingkat kegagalan instan 65 persen. Minangka tugas gedhe kanggo pangembang lan pemasar saiki kanggo nggawe lan ngluncurake app sing bisa berkembang ing pasar. Tingkat sukses aplikasi yaiku 0.01 persen, tegese kemungkinan gagal banget.

Alesan Napa Aplikasi Ponsel Gagal Efek

Apa sing Nggawe Aplikasi Seluler sing Luar Biasa?

  • Sampeyan kudu nambah pengalaman pangguna sing luwih unggul tinimbang pengalaman web sampeyan nggunakake alat sing digabungake ing piranti seluler - saka audio, akselerometer, lokasi, kamera, lan / utawa keamanan.
  • Sampeyan kudu duwe pengalaman panganggo sing apik banget. Kakehan pilihan utawa kerumitan lan wong bakal ngilangi. Iki mbutuhake tim pengalaman panganggo sing apik.
  • Sampeyan kudu prigel lan responsif kanthi cepet supaya bisa nanggapi panjaluk lan terus nambah aplikasi - luwih dhisik saka para pelanggan lan pesaing sampeyan. Yen sampeyan ora, sampeyan bakal kalah. Kaping pirang-pirang kali, aku nonton perusahaan ngetokake anggaran pangembangan aplikasi seluler kanggo versi pisanan sing nuduhake janji ... nanging ora ana sumber daya kanggo ngoptimalake lan ngeculake generasi sabanjure.

Yen kayane angel lan larang banget - mesthine. Nanging ana alternatif - bangun aplikasi seluler sampeyan ing a tukang gawe seluler sing wis dites, dioptimalake kanggo pengalaman pangguna, lan bisa diukur kanthi kabeh pilihan sing sampeyan butuhake. Bedane biaya wiwit puluhan ewu dolar nganti atusan dolar saben wulan - kanthi kurang kewan omo lan luwih akeh panyebaran.

Iki dudu aplikasi sing ora digunakake. Kasunyatane, unduhan app diramalake tekan 260 yuta ing taun 2022! Antarane Maret lan Mei 2019, antarane 35,000 lan 42,000 aplikasi saben wulan ditambahake ing iOS App Store. Sing dadi masalah yaiku ana akeh aplikasi sing ora ana guna - kanthi anggaran sing wis entek lan perusahaan ora bisa memenuhi panjaluk konsumen utawa bisnis kanthi tepat wektu.

Iki kok tukang app seluler minangka alternatif sing populer kanggo pirang-pirang bisnis kanggo nyedhiyakake pengalaman sing luar biasa tanpa kudu mecah utawa nggunakake risiko. Pembangun aplikasi seluler luar biasa kanggo masang antarmuka sing wis kabukten lan fitur sing bisa nggunakake piranti kanthi cepet kanthi cepet tanpa biaya sing gedhe.

Lan nalika nggawe antarmuka unggul sing diadopsi pelanggan utawa prospek, sampeyan saiki bisa njupuk informasi, nggawe luwih akeh pengalaman, lan komunikasi langsung karo piranti seluler - ngliwati kabeh efisiensi pariwara lan media liyane.

Shoutem: Gawe Aplikasi Luar Biasa - Luwih Cepet!

Shoutem diwiwiti minangka alat kanggo nggawe komunitas microblogging ing taun 2008. Kanthi munggah smartphone, fokus perusahaan dadi aplikasi seluler. Kanthi pangembang aplikasi Shoutem generasi kaping lima, adhedhasar React Native, platform kasebut ngidini pangguna nggawe aplikasi seluler asli lan lintas platform.

Pambangun Aplikasi Seluler

Platform kasebut nyedhiyakake lingkungan pangembangan lan alat sing lengkap, lan kebebasan kanggo ngowahi fungsi platform apa wae utawa nggawe sing anyar. Kabeh fungsi sumber terbuka supaya sampeyan ora bakal bisa ngunci, supaya sampeyan fokus ing inovasi inti aplikasi sampeyan.

Gawe Aplikasi Seluler

Sampeyan bisa nggunakake platform kasebut minangka pembangun aplikasi DIY, kanggo nggawe aplikasi tanpa baris kode, amarga wis nggawe akeh fungsi sing dikarepake saka aplikasi, ngenteni sampeyan bakal mlebu ing aplikasi sampeyan.

Kaluwihan Shoutem

  • Akun Agensi - Gawe aplikasi kanggo klien kanthi sawetara wektu. Upgrade layanan klien nganggo CMS merek khusus kanggo aplikasi seluler, utawa pangembangan fitur khusus dening tim sampeyan.
  • Desain lan kinerja - dibangun ing ndhuwur React Native, ndhukung antarmuka iOS lan kinerja Android asli.
  • Pasar Ekstensi - Nambah fitur, fungsi, integrasi, lan tema kanthi luwih saka 40 ekstensi.
  • Development - Rampung lingkungan lan platform pangembangan adhedhasar React Native. Gunakake lan ngowahi ekstensi Shoutem utawa, gunakake dhewe.
  • monetization - Shoutem ndhukung kabeh layanan iklan utama. Sampeyan uga bisa ngirim kabar push kanthi otomatis saka feed.
  • maintenance - Shoutem ngilangi biaya saben wulan kanggo server, nggabungake CMS, dashboard, notifikasi push, analytics, lan nganyari iOS & Android.

shoutem kanggo pangembang @ 2x

Gawe Aplikasi Seluler

Jinis Layar Dibangun ing Shoutem

  • About - Tampilake info babagan aplikasi utawa bisnis sampeyan
  • Analytics - Ekstensi analytics Shoutem nemtokake antarmuka ing tumindak redux sing dikirim sing bisa digunakake kanggo nglacak acara Shoutem. Gunakake middleware kanggo nyegat tumindak analytics lan nglacak acara.
  • Buku - Tampilake buku lan penulis
  • CMS - Ekstensi CMS Shoutem
  • Push kode - Nyedhiyakake dhukungan CodePush kanggo nganyari kode udhara
  • Acara - Tampilake item kanthi lokasi lan wektu
  • favorites - Ekstensi sing nggunakake ekstensi Favorit Shoutem bisa nyimpen lan njupuk item sing wis ditandhani pangguna aplikasi ing panyimpenan aplikasi lokal.
  • Firebase - Ekstensi kanggo ngatur integrasi karo Firebase kanggo ngirim kabar push, panyimpenan, lsp.
  • Google Analytics - Aktifake Google Analytics
  • noto - Ekstensi Layout Shoutem
  • pandhu arah utama - Navigasi level aplikasi
  • pandhu arah - Nuduhake sub-pandhu arah kanggo layar bersarang
  • News - Tampilake artikel warta
  • wong - Tampilake wong lan rincian kontak
  • Photos - Tampilake galeri foto
  • Panggonan - Tampilake item kanthi lokasi
  • Products - Tampilake produk kanthi tautan tuku
  • Kabar push - Ekstensi basis kanggo kabar push
  • Radio - Streaming stasiun radio
  • Menu restoran - Tampilake menu restoran
  • RSS - Ekstensi RSS Shoutem
  • RSS News - Tampilake artikel warta saka feed RSS
  • Video RSS - Tampilake galeri video saka feed RSS
  • tema - Ngatasi lan nyimpen konfigurasi sing gegandhengan karo tema
  • Otentikasi pangguna - Tampilake profil pangguna, metu pangguna
  • Videos - Tampilake galeri video
  • Video vimeo - Tampilake galeri video Vimeo
  • Tampilan web - Tampilake kaca web ing aplikasi utawa browser
  • Video Youtube - Tampilake galeri video Youtube

Gawe Aplikasi Seluler

pambocoran: Martech Zone minangka mitra afiliasi saka Shoutem.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.