Shoutcart: Cara Gampang Tuku Shoutout Saka Pengaruh Media Sosial

Shoutcart: Tuku Shoutout kanggo Kampanye Pemasaran Influencer

Saluran digital terus berkembang kanthi cepet, tantangan kanggo para pemasar ing endi wae nalika mutusake apa sing bakal dipromosikan lan ing ngendi promosi produk lan layanan online. Nalika sampeyan pengin nggayuh pamirsa anyar, ana saluran digital tradisional kaya publikasi industri lan asil telusuran… nanging ana uga influencers.

Pemasaran influencer terus berkembang popularitas amarga influencer wis tuwuh kanthi ati-ati lan ngatur pamirsa lan pandherekipun saka wektu. Para pamirsa wis tambah percaya karo produk lan produk sing digawa menyang meja. Nanging, ora tanpa negatif.

Akeh influencers iku mung wong sing duwe akeh pengikut… nanging ora duwe wewenang ing jumlahe. Aku bakal nyelehake aku ing kolom kasebut. Nalika aku duwe pengikut sing akeh, para pengikutku ngerti yen aku nuduhake platform kanggo dheweke supaya bisa nindakake riset tambahan lan ndeleng manawa cocog. Akibaté, aku bisa entuk akeh klik menyang sponsor utawa link afiliasi ... nanging ora kudu tuku. Aku ora apa-apa, lan aku kerep ngarep karo pengiklan sing nyedhaki aku kanggo kampanye marketing influencer.

Katerangan

Ana puluhan marketing influencer platform metu ana, akeh sing cukup rumit karo aplikasi kampanye, bukti analytics, tracking link, lan liya-liyane. nawakake kanggo kampanye sukses. Katerangan cukup ngelawan ... mung golek influencer, mbayar shoutout, lan mirsani asil. Shoutcart nawakake fitur lan keuntungan ing ngisor iki:

  • Kampanye Scalable - Shoutcart nawakake kemampuan kanggo pesen shoutout saka macem-macem pengaruh sekaligus. Tuku shoutout mung sawetara dolar, lan munggah $10k sekaligus.
  • Demografi Pengikut - Filter pandherekipun miturut basa, negara, umur, jinis lan jender ngidini sampeyan milih influencer sing cocog karo target pamirsa.
  • Nelusuri lan Metrik – Pelacakan lan statistik kiriman kasedhiya kanggo kabeh kampanye, temokake persis influencer endi sing nggawa ROI paling akeh, lan aja mbuwang anggaran sampeyan.
  • Bigger Bang kanggo Buck Panjenengan - Pemasaran influencer murah lan luwih asli tinimbang papan tradisional! Sampeyan bisa miwiti ing Shoutcart mung $10!
  • Audit saben dina – Shoutcart audit influencer kita saben dina supaya sampeyan bisa duwe informasi transparan ing sing sampeyan kerjo karo kanggo nggedhekake asil!

Shoutcart kalebu influencer saka Instagram, Twitter, YouTube, TikTok, lan Facebook.

Cara Bukak Kampanye Shoutcart Pisanan

Ora perlu telpon dodolan lan kontrak, Shoutcart sejatine minangka toko online kanggo tuku shoutout influencer. Mangkene carane miwiti:

  1. Temokake Influencer Sampeyan - Telusuri ewonan pengaruh ing Shoutcart, banjur pilih sawetara sing paling cocog karo niche utawa tawaran sampeyan. Sampeyan bisa milih miturut kategori, ukuran pamirsa, demografi pengikut utawa mung nelusuri kanthi tembung kunci.
  2. Tambah ing Kréta – Sawise milih influencer paling apik, tambahake menyang cart lan miwiti nggawe pesenan!
  3. Nggawe Pesenan Panjenengan - Isi formulir sing prasaja lan upload gambar / video kanggo para influencer kanggo ngirim. Kalebu jeneng pangguna utawa pranala menyang katrangan pesenan, supaya pamirsa ngerti carane nggayuh tawaran sampeyan.
  4. Jadwal lan Pay - Pilih wektu shoutout sing disenengi, lan mbayar pesenan. Ngidini nganti 72 jam kanggo influencer nerbitake pesenan sampeyan, nanging aja kuwatir, influencer ora bakal ngirim postingan sadurunge wektu sing disenengi.
  5. Nampa Exposure - Sawise shoutout sampeyan dibayar lan dijadwalake, sampeyan bakal nampa kiriman saka influencer sing sampeyan pilih! Gampang banget!

Telusuri Influencer ing Shoutcart

Pengungkapan: Aku afiliasi kanggo Katerangan lan uga influencer ing jaringan.