Apa Bisnis Sampeyan Bakal Ana ing Pinterest?

apa bisnis sampeyan kudu pinter

Wit keputusane saka Zoom Nggawe Blog iki minangka alat sing apik kanggo bisnis kanggo mutusake yen dheweke duwe sumber daya utawa kudu nandur wektu lan energi kanggo mbangun Pinterest strategi Infografis sing apik banget lan praktis banget. Yen bisnis sampeyan mutusake ora nggawe strategi Pinterest dhewe, ora ateges sampeyan ora bisa nggawe piggyback ing papan wong liya! Sawetara klien dadi sponsor lan kerja bareng operator dewan Pinterest sing sukses kanggo nuduhake informasi lan bisa digunakake kanthi apik.

Kaya situs media sosial apa wae, penting sampeyan ndhidhik dhewe ing platform, sinau babagan apa sing dadi anggota aktif lan butuh wektu kanggo njaga profil sampeyan. Ora kabeh bisnis cocog karo Pinterest. Sampeyan kudu ngerteni manawa penawaran lan kapabilitas sampeyan kompatibel karo situs banjur nggawe strategi sing solid sadurunge nggawe kabisat. Melu situs media sosial butuh wektu, gaweyan, lan kanggo Pinterest, citra apik tenan lan konten sing apik. Dadi, apa bisnis sampeyan siyap nggawe komitmen?

Zoom Nggawe Blog takon lan rinci babagan tanggapan kanggo papat pitakon utama nalika mutusake manawa bisnis sampeyan kudu nandur modal ing ngarsane Pinterest?

  1. Apa sampeyan bisa tetep aktif ing Pinterest?
  2. Apa sampeyan duwe citra visual, utawa sampeyan bisa nggawe?
  3. Apa target pamirsa nggunakake Pinterest?
  4. Apa sampeyan duwe luwih akeh nuduhake tinimbang apa sing sampeyan lakoni?

Yen sampeyan arep maju, aku nyaranake Karen Lelandbukune Pandhuan Ultimate kanggo Pinterest kanggo Bisnis. Karen ngirimi salinan lan - ya - iku tautan afiliasi.

Apa-sampeyan-bisnis-gabung-Pinterest-1

5 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun sanget kanggo maca kiriman "Apa Bisnis sampeyan kudu ing Pinterest" lan nuduhake infographic karo sing maca.

  2. 2
    • 3

      Infografis sejatine mung minangka bagean cilik saka popularitas Pinterest .... foto pancen luwih penting tinimbang apa wae. Miwiti nggunakake situs kaya Foto Simpenan kanggo nemokake sawetara grafis sing larang - http://www.depositphotos.com (sponsor kita) - banjur tindakake tips utawa materi motivasi liwat latar mburi sing apik!

      • 4

        Amarga aku ora ngonversi salah sawijining pengikut Pinterest dadi klien (sing aku ngerti) aku ora gelem nggunakake dhuwit kanggo iki. Nanging aku mesthi bakal nimbang saran iki. Matur nuwun

        • 5

          Mesthi wae, pancen luwih apik yen duwe link langsung menyang konversi. Kadhangkala latihan kasebut minangka babagan merek lan panguwasa. Akeh wong sing duwe akeh pengikut ing Pinterest katon minangka pimpinan industri lan sumber daya sing dipercaya - ana sing kudu dielingi. Seneng Pinning! 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.