Mitos SEO: Apa Kudu Nganyari Kaca sing Paling Dhuwur?

Apa Sampeyan Nate Nganyari Kaca sing Paling Dhasar ing Mesin Telusuran?

Kolegaku ngubungi aku sing lagi nyebarke situs anyar kanggo klien lan takon marang aku. Dheweke ujar manawa an Konsultan SEOsing lagi kerja bareng karo perusahaan menehi saran supaya kaca sing peringkat kasebut ora bakal diganti, bisa uga bakal ilang rangking.

Iki omong kosong.

Sajrone dasawarsa pungkasan, aku nulungi sawetara merek paling gedhe ing donya migrasi, nyebarke, lan nggawe strategi konten sing nggabungake peringkat organik minangka saluran utama prospek lan prospek. Ing saben skenario, aku mbantu klien ngoptimalake kaca rangking saiki lan konten sing digandhengake kanthi sawetara cara:

  • Gabungan - Amarga metodologi produksi konten, klien asring duwe akeh kaca rangking kanthi konten sing umume padha. Yen dheweke duwe 12 pitakonan utama; contone, babagan topik… dheweke nulis 12 postingan blog. Sawetara peringkat oke, umume ora. Aku bakal ngrancang ulang kaca lan ngoptimalake kanthi kabeh pitakon utama menyang artikel lengkap sing diatur kanthi apik, aku pangalihan kabeh kaca menyang sing paling apik, mbusak sing lawas, lan ndeleng kaca sing mundhak pangkat. Iki dudu perkara sing wis daklakoni sepisan… Aku nindakake kabeh wektu kanggo klien. Aku pancen nindakake ing kene Martech ZoneKi!
  • struktur - Aku wis ngoptimalake slug kaca, judhul, tembung kunci sing dicithak kandel, lan tag tegas kabeh wektu supaya luwih bisa ngatur kaca kanggo pengalaman pangguna sing unggul. Akeh konsultan SEO bakal nyoba ngarahake slug kaca lawas menyang sing anyar, lan ujar manawa bakal kasebut ilang sawetara panguwasa nalika diowahi. Maneh, aku wis nindakake iki ing situsku dhewe bola-bali nalika bisa dingerteni lan bisa digunakake saben-saben aku wis nindakake kanthi cerdas.
  • Content - Aku pancen nduwe judhul lan konten kanggo menehi katrangan sing luwih menarik, sing luwih apik kanggo pengunjung. Arang banget aku nyuda jumlah tembung ing kaca. Luwih asring, aku ngupayakake nambah jumlah tembung, nambah bagean tambahan, nambah grafis, lan nggabungake video menyang konten. Aku nyoba lan ngoptimalake deskripsi meta kanggo kaca kabeh wektu kanggo nyoba lan nyetir tarif klik-tayang sing luwih apik saka kaca asil mesin telusuran.

Ora Percaya karo Aku?

Sawetara minggu kepungkur, aku nulis babagan kepiye ngenali kesempatan SEO kanggo nambah peringkat telusuran lan nyatakake yen aku wis ngidentifikasi perpustakaan isi minangka kesempatan sing apik kanggo nyetir rangking tambahan. Aku rangking nomer 9 kanggo artikelku.

Aku ngrampungake artikel, nganyari judhul artikel, judhul meta, deskripsi meta, nambah artikel kanthi sawetara saran lan statistik sing dianyari. Aku nggawe review kabeh kaca kompetisi kanggo mesthekake manawa kaca saya luwih teratur, anyar, lan ditulis kanthi apik.

Asile? Aku mindhah artikel kasebut saka rangking nomer 9 nganti rangking nomer 3!

rangking perpustakaan konten

Pengaruh iki yaiku aku kaping pindho tampilan kaca liwat wektu sadurunge saka lalu lintas organik:

analitis perpustakaan konten

SEO Babagan Pangguna, Ora Algoritme

Taun kepungkur, iku ana bisa nggawe algoritma game lan sampeyan bisa ngrusak rangking kanthi nggawe pangowahan konten rangking amarga algoritma luwih gumantung karo karakteristik kaca tinimbang prilaku pangguna.

Google terus dominasi telusuran amarga bisa nganyam kekarone kanthi tliti. Aku asring ngandhani wong yen kaca bakal diindeks kanggo konten, nanging peringkat adhedhasar popularitas. Nalika nindakake kalorone, sampeyan bakal nambah pangkat.

Ngidini desain, struktur, utawa konten dhewe dadi stagnan minangka cara sing aman kanggo ngilangi rangking sampeyan amarga situs saingan ngembangake pengalaman panganggo sing luwih apik kanthi konten sing luwih apik. Algoritma bakal pindhah terus menyang pangguna lan popularitas kaca sampeyan.

Iki tegese sampeyan kudu terus ngupayakake ngoptimalake konten lan desain! Minangka wong sing nyewo kanggo mbantu klien kanthi ngoptimalake mesin telusuran, aku mesthi fokus karo kualitas konten lan pengalaman panganggo liwat algoritma.

Mesthi wae, aku pengin nggawe karpet abang kanggo mesin telusuran kanthi praktik paling apik SEO situs lan kaca ... nanging aku bakal nandur modhal nambah pengalaman pangguna saben wektu kanthi ninggalake kaca ora owah amarga wedi utawa ilang rangking.

Apa Sampeyan Nganyari Kaca sing Paling Dhuwur ing Hasil Mesin Panelusuran?

Yen sampeyan dadi konsultan SEO sing menehi saran marang klien supaya ora nganyari konten sing rangking banget ... Aku yakin sampeyan nglirwakake tugas kanggo nulungi asil bisnis sing luwih apik. Saben perusahaan kudu njaga konten kaca sing anyar, relevan, apik, lan menehi pengalaman panganggo sing luwih apik.

Konten apik sing digabung karo pengalaman pangguna sing unggul ora bakal mbantu sampeyan pangkat luwih apik, bakal uga ndorong konversi luwih akeh. Iki minangka target utama pemasaran konten lan strategi SEO ... ora nyoba nglirwakake algoritma.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.