Apa Sampeyan Pasar menyang Kata Kunci tanpa Volume Panelusuran?

tembung kunci

Tembung kunci minangka basa umum ing antarane prospek, situs web lan asil mesin telusuran sing ditemokake. Kata-kata penting amarga ana gandhengane lan kemampuan ngonversi. Kanggo situs kaya Martech, tembung kunci sing amba bisa uga penting kanggo drive kunjungan. Nanging mung amarga kunjungan lan popularitas umume dadi target blog iki.

Kanggo bisnis sampeyan, kunjungan ora kudu dadi indikator kinerja utama situs sampeyan, mesthine sampeyan kudu konversi. Kaping pirang-pirang, tembung kunci sing ngonversi beda karo sing nggawa lalu lintas. Analisis dening akeh perusahaan optimasi nemokake manawa, sanajan rangking gedhe ing volume telusuran sing dhuwur, tembung kunci siji bisa nyebabake ewonan kunjungan ... a buntut dawa frasa saka 3 nganti 4 tembung bisa ndadekake luwih akeh konversi.

Kepiye tembung kunci tanpa volume telusuran? Sadurunge mangsuli, kita kudu nyebutake ora ana volume telusuran kaya sing dilaporake Google. Sejatine saben tembung kunci utawa frase sing relevan duwe sawetara volume ... sanajan mung sawetara telusuran saben wulan.

Salah sawijining klien yaiku Right On Interactive - perusahaan otomasi pemasaran sing kerja bareng karo perusahaan supaya ora mung nyekel petunjuk, nanging bisa nambah rega saben pelanggan. Nalika nerangake bisnis babagan prospek, ukara kasebut pemasaran siklus pelanggan nerangake luwih gampang tinimbang liyane ing industri. Nalika minangka frasa sing cocog kanggo bisnis, pemasaran siklus urip pelanggan ora ana volume telusuran nalika diwiwiti karo dheweke setaun kepungkur.

kingNanging, kita durung menehi saran babagan Right On supaya mandhegake pemasaran menyang tembung kunci kasebut. Iki minangka ukara sing cukup menarik yen relevan karo merek lan bisa dadi istilah sing luwih akeh digunakake ing mangsa ngarep. Pancen kedadeyan kasebut. Pemasaran siklus siklus pelanggan minangka istilah sing saya populer lan volume telusuran. Saiki ana luwih saka 30 telusuran saben wulan kanggo istilah kasebut. Lan kira-kira sapa sing milih?

Aja matesi obrolan ing situs sampeyan mung karo tembung kunci lan frase sing populer sing paling akeh volume telusuran! Gunakake ukara apa wae sing ana sing cocog menyang bisnis sampeyan, sanajan drive riko siji! Kemungkinan tembung kunci utawa tembung sing bakal ngonversi konversi ditambah karo gandhengane ... dudu volume. Paling apik, yen volume telusuran kurang… sampeyan bisa uga ora saingan karo lalu lintas kasebut!

One comment

  1. 1

    Ana macem-macem jinis saran babagan tembung kunci. Lan kontroversial uga. Kanggo aku, sebab frasa buntut dawa nyebabake konversi luwih akeh amarga nalika ngetik telusuran tartamtu, sampeyan wis nggawe keputusan tuku.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.