Setel Profil Sampeyan: Copot Link Akun Twitter Sampeyan

sm kamardikan

Aku bakal ngakoni… wara-wara anyar ing putus antarane Twitter lan LinkedIn dadi luwih anget. Ora bakal ana wong sing bisa blaka nganyari Twitter menyang LinkedIn tanpa mikir kanthi nyata lan kudu mlebu.

Nalika aku ngerti wong liya nuduhake kabungahanku, apa pro lan kontra saka salib ngubungake akun Twitter sampeyan menyang jaringan liyane? Amarga Facebook isih ngidini praktik iki, mula isih kedadeyan. Nalika nggawe kacang, aku bakal ngakoni ana sawetara kaluwihan if digunakake kanthi sopan - nanging meh kabeh bisa digunakake.

Dadi apa sing diarani pro?

Pros

Iku efisien. Ora bisa dipungkiri manawa kita kabeh bakal rame lan duwe wektu winates kanggo bisa nyambung karo macem-macem jaringan sosial. Kanthi ngirim otomatis saka siji menyang liyane, sampeyan mesthi ngirit wektu. Cantik dipotong lan garing.

Kajaba iku, yen sampeyan marketing ing media sosial, sampeyan bakal entuk luwih akeh. Nanging…

cons

Salah siji kekurangan kanggo ngubungake akun kasebut yaiku faktor "sintaks aneh". Obrolan Twitter kalebu simbol sing khusus kanggo jaringan iki, kayata simbol lan tagar "@" (waca: apa sing dadi hashtag?). Yen pangguna Facebook ndeleng karakter kasebut ing feed warta, sampeyan bakal entuk risiko ngasingake amarga kiriman katon mbingungake lan aneh. Iki nyuda keterlibatan.

Kajaba iku, panggunaan media sosial sing efektif biasane kalebu ngrungokake, lan yen sampeyan nganyari tautan silang, sampeyan ora duwe alesan mlebu lan ngobrol karo sapa wae. Sampeyan wis macet mode siaran.

Ora enak yen mlebu arah liyane. Aku ndeleng wong sing nganyarake nganyari Facebook menyang Twitter, uga asil sing diupdate (kaya iki) utawa malah luwih ala, tautan yatim piatu tanpa penjelasan (kaya iki).

Pungkasane - pancen mung ngganggu, bener? Apa kita bosen ndeleng pembaruan status sing keset kebak simbol sing ora ana ing konteks lan tweet sing wis dipotong?

Setel Profil Sampeyan Gratis

Aku nyaranake njupuk kesempatan iki kanggo ngilangi tautan akun Facebook lan Twitter lan miwiti kanthi nyata melu ing saben jaringan kanthi niat. Aku prédhiksi sampeyan bakal bisa ndeleng level keterlibatan sing luwih dhuwur lan sampeyan bakal nggunakake cara sing dikarepake: kaya sosial jaringan.

Pikiran sampeyan?

5 Komentar

  1. 1

    Aku wedi ora ana cara kanggo mbusak tautane. Kita nyurung akeh konten lan tujuane ora mesthi nyengkuyung pacelathon - bola-bali mung kanggo menehi informasi menyang pamirsa. Yen ngono, iku strategi sing sukses. Nalika aku seneng menehi kurate saben pesen lan tetep ing media sosial sedina muput ... Aku ora entuk kesempatan kasebut.

    • 2

      Aku nganggep sampeyan bakal ujar, Doug 🙂 Kita kabeh nggunakake jaringan sosial kanthi beda lan yen target sampeyan pancen kudu disiarake mula logika sampeyan bakal masuk akal. Aku mesthi duwe pilihan (jelas) nanging ora ateges ana definisi "bener" utawa "salah".

  2. 3

    Aku ngira ngilangi tautan kasebut minangka ide sing apik. Aku kudu ngakoni yen aku biasane ngubungake, nanging banjur ngerti yen sampeyan ora duwe konten seger ing saben platform minangka bagean saka pemasaran online, mula masarakat ora duwe sebab kanggo ngetutake saben akun.

  3. 4

    Media sosial otomatis ngirit wektu, nanging bisa ngilangi elemen sosial kasebut yen sampeyan ora ati-ati. Sampeyan bisa uga gampang nerbitake pesen sing padha ing jaringan sing nggunakake alat media sosial nanging sampeyan kudu ngelingi mriksa saben akun lan nanggapi nalika ana pitakon. Sampeyan ora bisa "nyetel banjur lali".

  4. 5

    Aku setuju kabeh. Ngirit wektu kanggo jangka cendhak, nanging duwe efek negatif ing jangka panjang. Ora mung katon ora apik, nanging uga dhasar media sosial sing beda.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.