Apa Blog Sales Team kudu?

blog adol

Aku kebeneran ndeleng asil jajak pendapat saka Daya Jual lan nembe wae stroke nalika ndeleng asile. Pitakonane yaiku Apa Blog Sales Team? Mangkene asile:

asil adol

Apa sampeyan ngerti? 55.11% perusahaan nglarang wong sing dodol blog? Kaping pisanan ... yen ngono karo perusahaan sing dakkarepake bisnis, cukup kanggo ngganti pikiranku. Iki sebabe:

  • kejujuran - Secara pusaka, iki tegese para sales ora bisa dipercaya komunikasi kanthi online. Lan yen ngono, mesthine dheweke ora bisa komunikasi kanthi jujur ​​offline.
  • Positioning - Yen ana klompok wong ing organisasi sampeyan dibangun blog, dadi salesman sampeyan. Staff sales ngerti posisi produk, kompetisi, kekuwatan, kekirangan - lan ngerti cara ngatasi umpan balik negatif.
  • pirsawan - Pamirsa blog sampeyan minangka prospek sing padha karo staf sales sampeyan komunikasi saben dina!

Panjenengan blog minangka salesperson. Prospek ngunjungi blog sampeyan lan golek wangsulan sing padha lan nggoleki masalah sing padha kaya nalika nelpon salesmane ing telpon. Nglarang dheweke pancen konyol. Yen sampeyan ora ngandel karo salesperson kanggo nulis postingan blog, sampeyan ora kudu percaya yen bisa ngobrol karo prospek.

Aku ora realistis, iya? Yen tim pemasaran sampeyan nggawe pesen lan meksa merek, wong sabanjure supaya nutup kesepakatan kasebut yaiku para salesman sampeyan. Aku ora lugu, aku ngerti ana prekara sing sampeyan ora pengin salesman kandhani ing blog sampeyan ... kaya kompetisi badmouthing utawa adol fitur gedhe sabanjure sing diluncurake ... nanging mung butuh arah saka tim komunikasi pemasaran sampeyan .

Iki minangka alasan liyane kenapa tembok antara sales lan marketing kudu dirusak. Ayo nyingkirake CMO lan VP Sales, banjur pindhah menyang Perwira Hasil ing ngendi strategi dikembangake lan digunakake - lan wong sing njupuk keputusan bakal tanggung jawab marang asil finansial.

One comment

  1. 1

    Kanggo mangsuli manawa pro sales kasebut kudu blog, wangsulan saya diilhami dening Meg Ryan ing "When Harry Met Sally." YES! YES! YES!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.