Shotfarm: Jaringan Konten Produk kanggo Merek lan Pabrikan

shotfarm ingRiver

Salah sawijining piwulang sing aku sinau nalika ing IRCE yaiku, kanggo merek lan pabrikan, e-commerce ora pati ngerti babagan sing toko commerce online kayata babagan toko hilir sing bisa adol lan nyebarake barang kanggo jenenge.

Nalika toko e-commerce nggawe lan nuwuhake hubungan luar biasa karo para pelanggan, dheweke bisa nggolek merek lan pabrikan liyane kanggo nambah inventaris barang sing bakal didol menyang para pelanggan. Nanging kanggo adol barang luwih akeh, dheweke kudu bisa entuk konten sing gegandhengan karo produk kanggo nerbitake produk ing platform e-commerce.

Jaringan Konten Produk Shotfarm minangka platform sing digunakake kanggo nuduhake, konversi, manajemen lan distribusi konten produk. Switch Marketplace Shotfarm sing mentas diluncurake ngidini para pengecer ngowahi konten produk ing format apa wae tanpa tumindak tambahan lan pabrikan fokus ing kualitas konten tinimbang distribusi.

  • Kanggo Merek lan Pabrikan - Shotfarm ngidini sampeyan nyimpen, ngatur lan nuduhake ewonan file kanthi jinis apa wae, uga atribut penting karo mitra internal lan eksternal tanpa biaya. Yen ana kebutuhan, pilih fitur tambahan kayata perpustakaan bermerek kanthi login pribadi, panyimpenan tambahan, kolom atribut tanpa wates lan pemetaan atribut mitra, lan fitur DAM / MDM canggih liyane kabeh ing level sing terjangkau.
  • Kanggo Pengecer lan Distributor - ShotfarmJaringan Konten Produk gratis nyedhiyakake portal vendor jutaan dolar ing pucuk driji kanthi memusatkan proses nglumpukake konten produk lan pemasaran sing disetujoni kanthi kualitas langsung saka sawetara pemasok.

Shotfarm dibangun ing HTML5 lan duwe pengalaman apik ing piranti apa wae. Media kalebu dhukungan putaran 360D 3 derajat, unggahan batch, jaringan pangiriman konten sing kuat, kemampuan kanggo nyembul, embel sing bisa disesuaikan lan instalasi sederhana liwat JavaScript.

Screenshot Shotfarm

Luwih saka 10,000 Produsen, merek, pengecer lan distributor nggunakake Shotfarm. Bubar, Shotfarm ngumumake kemitraan karo inRiver, manajemen informasi produk utama (PIM). Shotfarm Switch bakal dilebokake karo piranti lunak PIM perusahaan inRiver kanggo ngaktifake pertukaran data produk ing antarane manufaktur, distribusi, lan reseller inRiver.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.