ShortStack: Kaca Landing Facebook lan Kontes Sosial Gampang

Shortstack Facebook Sosial

Yen sampeyan nggunakake Facebook minangka sumber daya kanggo nuntun lalu lintas menyang bisnis liwat kontes utawa ajakan-ajakan, nggunakake platform integral sosial iku kudu. Kanthi ShortStack sampeyan bisa nggawe corong saka sumber tartamtu - email, media sosial, iklan digital - menyang kaca web kanthi fokus sing target banget.

Kaca Landing Facebook

Desainer Kaca Landing ShortStack

Kanthi ShortStack, sampeyan bisa nggawe nomer landing landing interaktif tanpa wates kanggo kontes, hadiah, kuis, lan liya-liyane kanggo nyambung karo pelanggan. Fitur lan mupangate kalebu:

  • Insentif lan gamify - Ganjar hadiah wong sing ngisi formulir sampeyan kanthi kesempatan kanggo menang hadiah. Utawa nggawe kuis kepribadian kaya Apa jenis mobil olahraga sampeyan? or Apa rapper taun 1990an sampeyan? lan kumpulake alamat email sadurunge mbukak jawaban.
  • Domain khusus kanggo kampanye kanthi label putih - Domain khusus ngidini sampeyan nggunakake URL merek dhewe kanggo kampanye. Ngluwihi kesadharan merek lan menehi pengalaman label putih, dheweke nambah SEO kampanye lan menehi kapercayan tambahan marang para peserta nalika ngunjungi kampanye.
  • Gunakake gating aksi kanggo nglumpukake data sing dibutuhake - Kaca pendaratan kasedhiya kanggo njupuk informasi kontak pengunjung. Nggunakake fitur gating aksi ShortStack, sampeyan bisa kanthi gampang nglumpukake data sing dibutuhake kanthi menehi wong ngisi formulir. Minangka ijol-ijolan informasi, dheweke diwenehi akses menyang tawaran sampeyan - entri menyang hadiah, ebook, kode diskon, lsp.
  • Kontrol desain lengkap - Gawe kaca kebangkrutan sing ora kliru kanthi ajakan-tumindak sing jelas. Tarik perhatian para pengunjung, lan informasi kontak, nggunakake template sing ringkes lan formulir responsif seluler sing ringkes. Cithakan ShortStack sing bisa disesuaikan ngidini sampeyan ngliwati alangan pangembang lan desainer.

Mlebu kanggo Nyoba Gratis

Kontes Komentar Facebook

Kontes Komentar Facebook

Wis kliwat dina ngrekam komentar komentar sampeyan kanthi manual. Gunakake ShortStack kanggo langsung narik kabeh komentar ing kiriman Instagram utawa Facebook sampeyan. Entri kalebu jeneng panganggo komentar, komentar lan link menyang komentar. Fitur lan mupangate kalebu:

  • Pilih pemenang kontes kanthi cepet - Gunakake pamilih entri acak ShortStack kanggo milih pemenang kontes. Pilih siji utawa pirang-pirang pemenang, banjur wara-wara sing menang ing Kaca Facebook.
  • Ningkatake keterlibatan lan gawe ing ngisor iki - Kanthi komentar kanggo ngetik kontes, para peserta kudu menehi komentar babagan kiriman ing Halaman Facebook sampeyan kanggo ngetik. Interaksi iki ningkatake keterlibatan lan nambah visibilitas merek sampeyan. Nyengkuyung para komentator kanggo ngetutake utawa seneng karo profil sampeyan, banjur ajeg nganggo kontes komentar lan deleng sampeyan bakal nambah!
  • Mbusak komentar duplikat kanthi otomatis lan lebokake seneng minangka swara - ShortStack duwe solusi kanggo peserta sing komentar bola-bali – kanthi otomatis nyegah entri duplikat. Pengin ngemot duplikat? Ora masalah! Pilihan sampeyan dhewe. Kanggo kiriman Facebook, sampeyan uga bisa milih kanggo kalebu komentar kaya pilihan lan nambah kasempatan kanggo menang kanthi luwih akeh swara sing ditampa.

Mlebu kanggo Nyoba Gratis

Kaca Landing lan Email Kontes

Kaca Landing Facebook lan Email Kontes

Kirimi email otomatis kanthi cepet nalika ana sing ngisi formulir sampeyan, utawa gawe jadwal email kanggo dikirim ing tanggal mengko. Kirimake menyang kabeh dhaptar utawa menyang segmen tartamtu.

  • Melu petunjuk nggunakake email sing dijadwalake - Aja nganti petunjuk sing digawe liwat formulir ShortStack dadi sampah. Gunakake alamat email sing sampeyan kumpul lan kirim email kanggo promosi merek sampeyan sawise kampanye rampung. Jadwal email kanggo ngumumake pemenang, pariwara rilis produk / acara sing bakal teka, distribusi penawaran khusus, wara-wara manawa pemilihan wis mbukak kanggo kontes, nyebarake rincian kanggo kampanye sing bakal teka, lsp.
  • Sambungake karo pelanggan kanthi cepet - Gunakake otomatis kanggo ngirim email konfirmasi kanthi otomatis menyang kabeh wong sing melu kontes utawa ngisi formulir sampeyan. Autoresponder duwe tarif mbukak sing dhuwur banget, mula nggunakake kesempatan kanggo ngirim pesen khusus utawa tawaran khusus.
  • Filter panampa kanggo dampak maksimal - Nyaring panampa email mbantu manawa wong sing bener ndeleng pesen sampeyan. Saring dhaptar sampeyan supaya mung sing mlebu entri sing wis disetujoni, kalebu gambar utawa sing ditampa ing sawetara tanggal tartamtu bakal nampa email sampeyan.
  • Streamline proses pemasaran email sampeyan - Ora prelu integrasi karo platform pemasaran email sing kapisah! ShortStack ngidini sampeyan nglumpukake entri lan ngirim email kabeh ing sak papan.
  • Siapke email ing sawetara menit nganggo template - Cepet wektu? Cithakan email ngidini sampeyan nggawe email kanthi sawetara menit. Ana puluhan template sing bisa dipilih lan kabeh template email ShortStack dibangun kanthi nggunakake praktik paling apik kanggo jinis email sing sampeyan pilih.
  • Nggabungake pelanggan anyar kanthi gampang - Gawe urutan email sing dipicu supaya dikirim kanthi otomatis, sawetara dina tartamtu sawise ana wong langganan milis. Email sing diterusake iki mbantu sampeyan terus komunikasi karo pelanggan kanthi rutin, tanpa ngangkat driji.
  • CAN-SPAM lan GDPR - Milih kaping pindho nambahake langkah konfirmasi tambahan kanggo proses pendaftaran: sing mlebu kudu konfirmasi pengin nampa email saka sampeyan. Milih kaping pindho uga njamin sampeyan tundhuk karo undang-undang anyar, kalebu GDPR ing Uni Eropa. ShortStack ngidini sampeyan gampang santai kanthi ngurus rincian tumindak CAN-SPAM kanggo sampeyan. Pilih profil bisnis sing pengin ditrapake ing email, lan sisane bakal rampung.

Mlebu kanggo Nyoba Gratis

Mbangun kampanye pemasaran interaktif sing nyenengake, efektif lan apik banget tanpa kuwatir babagan teknologi sing ana ing mburine.

Pengungkapan: Kita afiliasi saka Singkir

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.