Nyambut Kakehan Jam ing Ngarep? Cara Gampang kanggo Mandheg…

pluginBengi iki aku menehi pasokan listrik kanggo laptop nalika kerja. Aku duwe loro pasokan listrik (sing kudu ditindakake… mesthi tuku tambahan!) Nanging salah sawijine bubar terus.

Nalika nulis tulisan iki, isih kari 2 jam 15 menit kanggo ngrampungake. Mesthi, aku duwe komputer liyane ing omah - nanging ora ana sing bisa mlaku kaya laptop sampeyan dhewe kaya sing wis biasa. Bengi iki aku balapan menyang:

  1. Tinjau sawetara kode sing dikirim perusahaan kanggo njaluk pitunjuk babagan kodhe spaghetti utawa ora.
  2. Ngrampungake judhutan kontes PHP yaiku amarga wingi.
  3. Tinjau sawetara tata letak kaca sing wis rampung dening Stephen kanggo proyek sing lagi ditindakake.
  4. Terus nambah sawetara saka Plugin WordPress.
  5. Terusake sawetara Blog-Tipping.

Ana ing kana… saiki isih kari 2 jam sawise nulis tulisan iki! Dadi intine yaiku: Ninggalake pasokan listrik sampeyan ing karya! Sampeyan mesthi bakal matesi jam kanggo ngrampungake kerja ing omah.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.