Short.io: Shortener URL Label Putih

URL Shortener - Short.io
Wacan: 2 menit

Wis suwe, aku mlebu karo layanan kanggo nyepetake URL, nanging biaya sistem kasebut regane larang. Nggunakake subdomain dhewe luwih akeh regane ing model rega. Nyatane, aku mbayar luwih akeh kanggo akun singkatan URL tinimbang sing ditagih kanggo kabeh platform pemasaran.

Aku bisa nggunakake versi gratis sing domainku ora disesuaikan, nanging aku pengin wong-wong percaya lan ngakoni URL sing dak sebar… ing kasus iki go.martech.zone. Mbuwang sawetara URL umum minangka gendera abang kanggo akeh wong sing ngerti keamanan.

Mung butuh sawetara menit kanggo nemokake puluhan alat kanthi online, lan Cendhak.io langsung ngadeg. Aku bisa menehi label "shortener" kanthi subdomain dhewe - sanajan ana ing akun gratis! Ora mung iku, sejatine duwe sarana migrasi saka shortener lawas yen sampeyan ora bisa ngekspor lan ngimpor data… uga tanpa biaya.

dashboard shortener url

Kanthi Short.io, sampeyan bisa nggunakake slug kanthi dinamis utawa mung nggunakake nomer lan tambahan otomatis kanggo sampeyan. Lan, sampeyan bisa mlebu lan ngatur siput kaya sing dikepengini.

Fitur utama uga yaiku nglacak Kampanye Google Analytics. Cara sing paling apik kanggo nggunakake cara nyepetake URL yaiku nyuda dawa dawa URL dawa ing endi uga ngemot string pitakon UTM. Kanthi Short.io, iki minangka bagean saka pilihan ing URL sing dicekak kanthi antarmuka sing apik.

pelacak kampanye

Pungkasan, Short.io uga nawakake WordPress Plugin kanggo nyepetake link kanthi otomatis nggunakake API. Fitur sing apik tenan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.