Alesan Napa Wong Ninggalake Kranjang Blanja

alesan nilar Kréta Blanja

Sampeyan ora bakal bisa entuk 100% dodolan sawise ana sing nambah produk menyang kréta Blanja, nanging ora ana sangsi manawa ana kesenjangan sing bathi saya sithik. Ana strategi kanggo narik bali wong liya… pemasaran ulang minangka salah sawijining. Kampanye pemasaran ulang ngetutake wong sawise ngilangi keranjang belanja lan pariwara pemasaran ulang nalika ngunjungi situs liyane. Wangsulan biasane apik ing kampanye pemasaran ulang.

Nanging, iku sawise dheweke wis nilar… piye sadurunge padha nilar? Nyedhiyakake dhaptar pesenan, pengiriman gratis, biaya ngarep lan pilihan liyane bisa nggawe prabédan babagan cara konversi wong. Data saka comScore dikumpulake ing infographic iki saka Milo, Ora Ana Kranjang sing Ditinggalake: Napa Pembeli Ora Nindakake Muput Online.

Seni blanja ing windows ora ilang ing para pembeli online. Riset nuduhake akeh pembeli online sing aktif ngisi kreta nanging nuli ditinggal ing menit pungkasan. Apa sing nyegah para pembeli supaya ora terus mlaku? Kita ndeleng panelitian anyar kanthi comScore kanggo ngerteni.

Kréta Blanja ditinggalake