Cara ngrancang Kampanye Email Ninggalake Kréta Blanja

email ninggali keranjang

Ora ana sangsi ngrancang lan nglakokake efektif kampanye email ninggali keranjang belanja dianggo. Nyatane, luwih saka 10% email nilar kranjang dibukak, diklik. Lan nilai pesanan rata-rata tuku liwat email sing ditinggalake kranjang yaiku 15% luwih dhuwur tinimbang tuku sing biasane. Sampeyan ora bisa ngukur luwih akeh maksud tinimbang pengunjung ing situs sing nambahake item menyang keranjang belanja!

Minangka para pemasar, ora ana sing luwih lara tinimbang ngerteni luwih dhisik pengunjung ing situs web e-commerce sampeyan - mbuwang wektu sing penting, nambahake barang ing kranjang banjur nilarake sadurunge nindakake proses adol. Dadi, apa tegese? Apa dheweke ngilangi merek sampeyan ing salawas-lawase? Mbok ora! Sampeyan mung kudu ngupayakake ekstra kanggo ngunggahake maneh lan menehi ngerti manawa dheweke penting.

Infographic saka Email Monks iki rinci babagan tindak-tanduke para pembeli e-commerce, psikologi sing ana ing mburine ditinggalake blanja lan kampanye win-back, uga menehi 7 langkah kanggo ngrancang kampanye email ninggali keranjang belanja sing efektif.

  1. Prakara Wektu lan Frekuensi - Sajrone 60 menit nilar, sampeyan kudu ngirim email pertama. Email kaping pindho kudu dikirim sajrone 24 jam. Lan email katelu kudu dikirim sajrone telung nganti 5 dina. Ngirim nganti telung email sing ditinggalake ngasilake investasi rata-rata $ 8.21.
  2. Coba Kirim Ongkos Kirim - Nggawe pembeli sing ditinggal karo tawaran, diskon utawa pengiriman gratis. Panliten nuduhake manawa pangiriman gratis bisa luwih efektif tikel kaping pindho saka potongan persen.
  3. Temokake dheweke nganggo Penawaran sing Ora Bisa Ditolak - Panliten nuduhake manawa email sing ditinggalake sing ngemot tawaran diskon 5% -10% kanggo tuku kapisan bisa ngrewangi tingkat pengabaian.
  4. Gambar Produk Tampilake - Piranti pelacak mripat nuduhake manawa kalebu gambar produk sing ditinggalake lan ora mung link produk ing email sing ditinggalake kranjang luwih akeh perhatian tinimbang sing tanpa.
  5. Jual Salib Ora Ala - Ngilangake produk kanggo wong sing ditinggalake uga bisa dadi berkah utama kanggo bisnis sampeyan. Tampilake alternatif lan penjual sing relevan.
  6. Ngowahi Email Nilar - Gunakake riwayat browsing pengunjung lan tuku sing kepungkur kanggo ngatur tawaran sing dipersonalisasi.
  7. Ngatasi Pertanyaan - Email sing ditinggalake keranjang bisa mbantu ngrampungake pitakon wong sing ditinggal - menehi informasi sing akeh lan mbantu dheweke njupuk keputusan tuku. Menehi pilihan sing cukup kanggo para pembeli supaya bisa nyedhaki lan ngrampungake pitakon.

Pasang kampanye email ninggali keranjang belanja kanthi pariwara target maneh lan strategi multi-saluran kanggo nambah efektifitas kanggo menang maneh para pembeli.

Email Ninggalake Kranjang

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.