Shopify Point of Sales kanggo Penjualan ing Toko

pembayaran shopify

Sampeyan ngerti manawa sampeyan kerja ing industri kasar nalika sistem sampeyan dadi usang amarga industri online bisa mundur. Iki minangka industri Point of Sales. Nalika aku makarya ing teknologi ritel sawetara taun kepungkur, perusahaan POS pancen preman. Kita pengin kerja sama karo dheweke lan integrasi, nanging dheweke ngerteni yen ana ancaman lan ngalangi kita. Umume bisa uga amarga teknologine apik tenan. Dheweke isih kerja ing 199x User Interfaces, duwe masalah keamanan sing gedhe, lan usahane mung adol komputer desktop kanthi layar sentuh kaping telu luwih akeh tinimbang regane.

Aku seneng banget ndeleng pembangunan iki ing Engadget, Platform ritel terintegrasi Shopify gabung karo penjualan online lan ing toko.

Shopify POS minangka aplikasi iPad sing ngidini sampeyan adol produk toko Shopify kanthi fisik, setelan ritel. POS ndadekake kabeh integrasi lan sinkronisasi ing antarane online lan offline ora relevan amarga kabeh produk, pelanggan lan pesenan kabeh ana ing sak papan - online.

Pengecer ora kudu nglacak macem-macem persediaan, katalog produk, lan sistem pembayaran. Shopify nggabungake kabeh aspek bisnis ritel ing salah sawijining platform sing gampang digunakake sing dilengkapi swiper kertu kanggo nampa kertu kredit VISA, MasterCard lan American Express. Kanthi maca kertu, sampeyan uga bakal entuk tarif pambayaran - 2.1% + 30 ¢ ing kabeh kertu kredit. Ora ana biaya sing didhelikake utawa biaya sing rumit.

Sampeyan bisa nganyarke babagan sistem sale karo hardware dirancang kanggo Shopify POS, kalebu maca kertu kredit, laci awis, iPad stand lan printer kuitansi. Pesenan online lan pengiriman gratis.

Secara pribadi, aku seneng ndeleng iki. Aku ora bisa ngenteni nganti sawetara perusahaan POS ora duwe urusan kanggo ngrampungake pelanggan lan mitra.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.